Suging (2) – Oppbygging

Noen menn liker et langt forspill, mens andre mister lysten hvis det drøyer for lenge. De foretrekker at du går rett på sak. Også her er det viktig at du vet hva din kjære liker.

Dette er andre innlegg i guiden: Hvordan suge ham?
Intro
Innledning
Del 1
Forutsetninger
Del 2
Oppbygging
Del 3
Grunnleggende teknikk
Del 4
Flere muligheter
Del 5
Når han kommer
Del 6
Bonusideer

I løpet av dagen

Dersom du er i det vågale hjørnet, kan du sende ham en melding der du antyder planene dine eller fortelle ham om dem tidligere på dagen. Spesielt hvis du har planer om en lengre runde, slik at han er innstilt på det og ikke blir for utålmodig.

Du kan selvsagt også suge ham litt i løpet av dagen. Ikke nok til at han kommer, men nok til at han gleder seg til senere. Noen morgensug sier han sikkert ikke nei til selv om det bare er tid til noen få. Er dere trygge på hverandre, kan du ganske enkelt bare pakke opp og suge litt når han minst venter det. Og etter noen sekunder, gir du ham et tergelystent blikk mens du pakker inn igjen. En mer forsiktig variant, er at du bare er borti pålen hans helt «tilfeldig» når dere går forbi hverandre.

Finn ut hva som tenner ham. Det er nemlig individuelt og kan være noe helt annet enn du tror. Liker han at du beskriver i detalj hva du har tenkt å gjøre eller liker han vage antydninger med rom for fantasi? Liker han at du strutter med brystene eller baken? Han er mannen din. Ingen grunn til å være blyg.

Før du kler av ham

Noen menn liker litt oppbygging før du tar av buksene hans. Hvis du har tenkt å holde på en stund, er det uansett lurt å drøye bittelitt lengre enn han ønsker.

Hvis alt i ham roper: «Kom til saken!», kan det være en ide å markere at det er du som setter tempoet og fortell ham at du har tenkt å ta deg god tid. Bruker du for lang tid, mister han sannsynligvis lysten, så ta det gradvis.

Kyss ham og kjærtegn kroppen hans. La hånden finne veien langs innsiden av lårene og opp til pungen og pålen. Prøv å kile pungen og pålen. Bare ett minutts tid. Nok til at han vet du er på vei.

Selvsagt kan du også hoppe over hele forspillet og gi ham en rask en. Det kan løfte dagen hans mange hakk.

De første, nakne kjærtegnene

Vent gjerne noen få sekunder når han er avkledd og ert ham litt før du går i gang. Igjen kan du kysse ham og kjærtegne kroppen hans. Sakte forspill kan drive ham til nye høyder så bruk i alle fall ett minutt på oppvarming før du går løs på ham.

Har du virkelig har tenkt å dra ut tiden, fortell ham det: "Nå har jeg tenkt å gå veldig sakte frem, så smør deg med tålmodighet." I så fall bør du unngå å gå rett på pålen. Du kan for eksempel kysse ham fra munnen og ned mot pålen mens du kjærtegner brystkassen, hoftene og lårene. Når du nærmer deg pålen kan du ta en omvei ned til innsiden av lårene og opp igjen på den andre siden. Minn ham på å slappe helt av og være tålmodig mens du gjentar. Litt mer grådig for hver gang.

Du kan også:

  • kysse eller slik ham og blås på kysseporet
  • fortelle ham hvor mye du gleder deg til å suge ham mens du holder pålen i hendene og smiler frekt til ham
  • kile pungen med tungen din
  • flikke strengen frem og tilbake med tunga - strengen er overgangen fra tuppen til resten av pålen og er et av de mest følsomme områdene på pålen
  • kysse rundt omkring på pålen hans, raske små eller store våte, mens du holder pålen i hendene
  • blåse der du nettopp har kysset for å terge ham ytterligere

Hvis du vil gå raskt og grådig til verks, kan du selvsagt hoppe over alt som kan forberede ham, sende ham et grådig blikk og gå løs på ham. Vær oppmerksom på hvordan han reagerer og ro ned dersom det blir for voldsomt.

Fortsett til Del 3: Grunnleggende teknikk

• • • • 💜 • • • •

Intro
1
2
3
4
5
6

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *