Hvordan ri en mann? 💜 20 dagers sexrideskole

Kanskje hun har prøvd å ri tidligere og bare blitt frustrert, eller kanskje hun synes hun er bra på å ri? Kanskje han elsker at hun rir ham eller kanskje han bare er nervøs for nøttene sine? Uansett håper vi at dette kurset har noen tips dere kan få nytte av.

Her er 20 dager med små oppgaver som fokuserer på å lære deg forskjellige teknikker slik at dere kan finne ut hva som fungerer for dere. Noen synes slike opplegg er teite. Personlig kan jeg bli litt satt ut når jeg har for mye å velge i. Da er det deilig når jeg finner et opplegg jeg bare kan følge.

Husk at det finnes ikke én perfekt måte å ri på. Det som fungerer for deg og din partner, er det som er perfekt for dere. Og håpet er at disse 20 oppgavene kan hjelpe dere hvis dere har lyst til å utforske litt.

Husk også å nyte prosessen - ikke bare målet. Da blir alt så mye kjekkere. 🤗

20 dagers sexrideskole

Håper dere møter hver dag med nysgjerrighet og et ønske om å glede hverandre. Hver av de 20 dagene inneholder små oppgaver slik at dere kan eksperimentere, utforske og finne ut hva dere liker.

Tvang er ikke et alternativ. Oppgaver dere ikke har lyst til å gjøre, hopper dere selvsagt over med god samvittighet. Det er nok annet å finne på.

PS: De 20 dagene trenger selvsagt ikke å være etter hverandre. Spre dem utover slik det passer dere.

PPS: Flott hvis du vil bidra med dine tips i kommentarfeltene! Vi har alle noe å lære av hverandre.

PPPS: Kurset publiserer fortløpende. Ikke alle dager er klare enda. Planen er nå å publisere et nytt innlegg hver mandag til kurset er fullført.

Prat sammen
PC-musklene
Vinkler
Opp og ned
Rytmen
Dybde
Med ryggen til
Forslag til ham
Lettere opp/ned
Kjærtegn
Posisjon
Gni
Klitoris
Stol
Puter
Sexy syn
Øyekontakt
Flere stillinger
Sted
Eksperimenter

• • • • 💜 • • • •

10 kommentarer til «Hvordan ri en mann? 💜 20 dagers sexrideskole»

 1. Da blir det rideskole i ferien..🐎 Og jeg som tenkte å bli hypnotisert til å slappe av..🫠

 2. Noen ganger blir jeg litt sjalu på Fiolmannen..
  Misforstå meg rett, det er ikke det at jeg vil ha Fioljenta til sengs (om det var det du først trodde 😉)
  Rett og slett fordi han har en leken kone, som er villig til og tørr prøve ut litt nye ting. Og det med et åpent sinn, og ikke «dette kommer jeg ikke til å like» tanken i bakhodet.
  Finnes sikkert flere som Fioljenta, men hun jeg lever sammen med er ikke slik.
  Vi har det greit da, sexen er ok den, men går i samme mønster hver gang..
  Har selvfølgelig snakket om det, men hun trives med det kjente, og er ikke spesielt åpen for å prøve noe nytt.
  Derav er jeg innimellom litt sjalu på fiolparet 😊
  Men ikke nok til at jeg, som mange foreslår i andre fora, avslutter samlivet for å finne en annen mer leken kvinne.
  Til det har vi det for fint sammen på så mange sndre måter, og sexen er nydelig og herlig, selv om den har fulgt samme «mønster» i mange år.

  1. He, he. Forstår tanken din.. Min kone og jeg har også i store deler av livet hatt «ordinær sex», men allikevel ispedd en del spennende varianter som sex i bil, båt, på holmer, i skog, i telt, på fjellet etc. Jeg har nok vært pådriveren og har av og til savnet hennes interesse/lidenskap for utforske nye ting (eller gjøre spennende ting med meg). Jeg fant ut etterhvert at jeg egentlig ikke hadde avdekket hennes mange mystiske sider/ eller punkter – eller la «hennes» utgangspunkt (grenser) være premisset for å oppdage nye ting sammen. Jeg har derfor de senere år forsøkt å være kreativ, brukt mye tid til å utforske henne, og vært tålmodig. Det er ofte en symbiose der en eller del flere ting må være på plass for at alt skal stemme. Ja, nå i ettertid har hennes lyst til å utforske nye ting ikke stått tilbake for min del, – så nå er det jeg som må «henge i stroppene» for å følge med… Og for all del. Den beste sexen, er hverdagssexen i misjonær!

   Ps! Sjekket i etterkant med ChatGPT, siden jeg brukte ordet «symbiose» i teksten. Den sier (blant annet); «En symbiose er et samspill mellom to forskjellige arter som har en gjensidig nytteverdi for begge parter. Det kan beskrives som en tett og vedvarende interaksjon mellom to ulike organismer som lever sammen på en måte som påvirker deres overlevelse eller reproduksjon. 😉

  2. Jeg skjønner hva du mener!

   Greia er at i vårt forhold er det han som egentlig trives med det «vanlige». Hvorfor endre noe som fungerer og er godt? Det er jeg som gjerne vil eksperimentere og prøve noe nytt. Han tar ofte initiativ til sex, men jeg må ta initiativ hvis vi skal prøve noe nytt.

   Det som har fungert for meg, er å skifte fokus fra hva jeg har lyst til å prøve til det jeg tror han har lyst til. Små endringer. Da er det lettere å få ham med på andre ting også.

   For eksempel: «Jeg har lyst til å prøve noen nye sugeteknikker. Kan jeg få prøve litt på deg?» eller «Jeg har funnet en sær sexstilling som jeg ikke helt skjønner. Vil du prøve den med meg? Det værste som kan skje er jo at vi får oss en god latter.» Så lenge testingen ikke tar timesvis, så sukker han litt overbærende og blir med. Etterhvert ble sukkene mindre og det ble lettere å få ham med på nye ting. Men fortsatt er det jeg som må ta initiativ til nye ting.

   Gresset kan se grønnere ut ander steder, men jeg liker å vanne der jeg er. Akkurat nå er det faktisk litt tørke her med veldig sjelden sex. Noen ganger er det andre ting i livet som må prioriteres. Og det er greit. Så husk at når man sammenligner eget liv med anders høydepunkter, så blir det ikke helt rettferdig. 🙂

   1. Det er jo det som alltid er vanskelig når du leser og er med å diskutere på diverse fora.
    Man tenker fort at dette er hverdagen til de andre, hvorfor er det ikke slik her.
    Så glemmer man raskt at det kanskje skrives om høydepunktene og ikke hverdagen….

    Elsker at du kan skrive «Akkurat nå er det faktisk litt tørke her med sjelden sex» det er så ærlig og rett fram, og får oss til å huske at det ikke alltid er hverdagen her og nå som deles og skrives om.

    Om jeg setter meg ned og tenker etter, har jo vi også mange herlige høydepunkter jeg kunne delt, selv om de ikke skjer her og nå eller hver dag/uke/måned..

    I langvarige forhold, som du retter disse sidene mot, er det jo faktisk slik at det kan være lange perioder med «tørke» også plutselig en periode med herlig sex igjen. Vi må bare lære oss å leve med det, og sette pris på de gode periodene, uten å bekymre oss altfor mye om tørkeperiodene 😉

 3. Hei! Jeg finner ikke dag 9 til 20. Er ikke de kommet ut enda? Jeg får beskjed om at jeg er tidlig ute 😅

  1. Oj! Du har helt rett! Denne serien har jeg faktisk glemt å fullføre…

   … det må jeg få gjort noe med!

  1. Så gøy at det er flere som ser på rideskolen! Jeg begynte på den, men tok en pause fordi det var veldig liten aktivitet på den. Og så glemte jeg ut hele greia.

   Derfor, takk for at dere spør. Da vet jeg at noen er innom. Jeg trenger et par dager til å finpusse dag ni. Planen er å legge ut en hver mandag fremover. 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *