Flere typer multiple orgasmer for ham

Visste du at det finnes flere varianter av multiple orgasmer som menn kan få? Kunsten er å trene og finne den varianten som passer deg og din partner.

Her er noen varianter. Alle krever mye trening og forutsetter at han har full kontroll på sin egen orgasme.

Flere orgasmer med ejakulering

Noen menn kan ha flere orgasmer med sprut med 15-30 minutters pauser mellom. Andre er først klar igjen neste dag.

Den første orgasmen er vanligvis mest kraftig. Deretter synker ereksjonen og iveren litt for hver gang. Samtidig øker behovet for kraftigere stimuli.

Flere tørre orgasmer raskt etter hverandre (Serieorgasmer)

En tørr orgasme er en orgasme uten sprut. Ved å bruke STUP: Spenn PC-muskelen, tenk på noe trygt, unngå direkte stimulering og pust med magen, kan en mann trenes opp til å få flere tørre orgasmer etter hverandre slik at den ene avløser den andre. Det kreves grundig oppvarming og mye trening.

Noen påstår de kan få så mange tørre orgasmer de ønsker på rad. Men det vanligste er mellom to og ti. Den ene kraftigere enn den andre og orgasmen sprer seg i hele kroppen. Den siste er ofte kraftigere enn alle de andre og er gjerne med sprut.

En tørr orgasme og en med sprut

Etter en tørr orgasme etterfulgt av noen minutters pause er det enklere for ham å holde seg lenge.

I pausen kan han konsentrere seg om sin kjære. Siden han klarer å holde seg lengre og har lært å kontrollere sin egen orgasme, kan han forsøke å time den neste slik at den skjer samtidig med sin kjæres orgasme.

Energiorgasmer

I taoismen er det viktig å ikke miste energi. Og når en mann ejakulerer, mister han energi. Taoismen lærer derfor mannen å styre energien rundt i kroppen når han får orgasme og på den måten unngå ejakulering.

Dette med energibaner og seksuell energi er veldig fremmed for Fiolparet og store deler av vesten. Men hvis du tror det er noe for deg, så kan du lese om det i boken The multi-orgasmic man1Chia, M. C., & Arava, D. A. (2002). The multi-orgasmic man. HarperCollins.

• • • • •

Les gjerne om hvordan han kan trene for å få multiple orgasmer

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *