Håndkos (5) – Når han kommer

Du kjenner at kroppen hans spenner seg, pusten går raskere. Kanskje han slipper ut noen små brøl. Han nærmer seg.

Dette er femte innlegg i Håndkos-guiden
Intro
Innledning
Del 1
Forutsetninger
Del 2
Oppbygging
Del 3
Grunnleggende teknikk
Del 4
Flere muligheter
Del 5
Når han kommer
Del 6
Bounusidder
Stødig rytme eller raskere?

Hovedregelen er at du bør fortsette med det du gjør. Hold den stødige rytmen. Mange menn (og kvinner) blir frustrerte hvis rytmen brytes. Særlig når orgasmen nærmer seg.

Noen liker at du øker tempoet. Alt i ham roper sannsynligvis "Raskere!". Han ønsker å komme og det gjør han raskere hvis du øker tempoet.

Noen blir veldig følsomme, så det kan være lurt å løsne grepet litt.

Når han spruter

Hvor du gjør av spruten hans, er opp til deg. Det enkleste er å la ham sprute ut over magen sin eller i hendene dine. Eller du kan ha sørget for å ha et mykt håndklede klar til å ta imot.

Du kan også la ham sprute på brystene, ansiktet, halsen eller annet sted på kroppen din. Noen synes det er ekstra spennende. Andre synes bare det er noe søl. Det som betyr noe, er hva dere synes.

Nyt synet

Husk å nyte synet av ham mens han kommer. Legg merke til muskelspillet gjennom huden hans. Hvordan kjeven, armene, magen og lårene spenner seg. Lytt til lydene hans. Brøler han eller er han den stille typen?

Etterpå

Sannsynligvis faller han sammen som et slakt. Hver muskel slipper fullstendig taket. Legg merke til smilet rundt munnen hans. Det kan også tenkes at han er så utmattet at han ikke trekker en eneste mine.

Og pålen blir ofte vanvittig følsom. Stryk ham gjerne litt over kroppen hans eller kyss ham. Du får sannsynligvis ikke mye respons. Ta det som et godt tegn.

Han vil ta over

Ikke ta det ille opp dersom han ønsker å ta over. Han er kanskje vant til å masturbere og blir frustrert dersom du ikke gjør det sånn som ham. Han har mer trening enn deg.

Hvis han tar over har du en gylden mulighet til å observere hva han gjør. Hvordan holder han pålen sin? Hvilket tempo har han? Øker han tempoet når han kommer? Hvor hardt holder han? Stimulerer han hele pålen eller kun tuppen?

Neste gang kan du sette premissene: "Kjære, jeg har lyst til å øve litt på håndkos slik at jeg blir god på det. Stiller du som testobjekt?" Eller "Jeg vil finne min måte å leke med pålen din. Er du åpen for det i kveld?"

Alt du trenger for å bli god, er trening.

Fortsett til Del 6: Bonusideer

• • • • 💜 • • • •

Intro
1
2
3
4
5
6

4 kommentarer til «Håndkos (5) – Når han kommer»

 1. Mest fasinerende er likevel synet av det store grove og pulserende lemmet, som som jeg med mine små hender knapt kan holde rundt, sende kraftige og lange sprut oppover magen, samstundes som jeg drømmer om det i meg neste gang, men då den store spruten i fitten. Og så det dyriske brølet!

  1. Jeg skjønner hva du mener. Skikkelig fascinerende å se hvilken effekt det jeg gjør, kan ha. Best liker jeg at vi er et sted der høye brøl kan slippes fri (les: ingen barn på naborommet).

   Utrolig hva en kropp er i stand til når du trykker på de riktige knappene!

   1. Ida 36
    Vil bare knytte en flau opplevelse til dette med høye brøl. Jeg og min man skulle overnatte ei hel uke hos min søster for noen år tilbake. Mannen i huset var ikke hjemme, han var i olja. Vi hadde da ikke hatt sex på ei god veke og min mann var helt frustrert selvsagt. Vi overnattet nemlig i et soverom i hovedhuset der søstra og hadde sitt soverom. Min man er litt høylytt under akten so sex våget vi ikke. Gleden var stor da vi ble flyttet over til annekset som låg i en byggning for seg litt unna. Alt på grunn av sterk malingslukt. Huset var under oppussing. Det vi ikke fikk med oss var at søstra og flytta over. Ho fikk problem med malingslukten hun og utpå kvelden. Min man vart temmelig gira. Vi hadde lagt oss nakne for at han skulle få kjenne på meg og roe seg litt ned. Men nei. Det var da jeg tok neven fatt og onanerte han. Det var ikke helt lydløst, og snart kom han i handa mi med et brøl. Måtte nesten høre etter om noen hadde hørt oss, men det hadde det vist ikke. Det var senere på dagen min søster på sin alltid skøyeraktige måte spurte om jeg drev med mannemisshandling? Så lo ho godt og sa jeg hadde litt av en mann. Jeg vart helt sjokkert og sprutrød. Min søter hadde fått med seg alt. Og med et skjelmsk smil sa at resten av uken skulle vi få annekset for oss sjølve. For det trenge dere. Sa dette aldri til min mann.

    1. Herlig historie!

     Høres ut som søsteren din skjønte mer enn nok. 😂

     Hva ville du tenkt hvis rollene var byttet om? Jeg tipper du hadde smilt litt du også og latt dere ha annekset. 😉

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *