Fingring (6) – Når hun kommer

Du kjenner at kroppen hennes spenner seg, pusten går raskere. Kanskje hun hyler eller holder pusten. Hun nærmer seg.

Dette er sjette innlegg i guiden: Hvordan fingre henne?
Del 1
Forutsetninger
Del 2
Oppbygging
Del 3
Enkle variasjoner
Del 4
Klitoriskos
Del 5
Skjedekos
Del 6
Når hun kommer
Del 7
Bonusideer

Stødig rytme eller raskere?

Hovedregelen er at du bør fortsette med det du gjør. Hold den stødige rytmen. Mange kvinner blir frustrerte hvis rytmen brytes. Særlig når orgasmen nærmer seg.

Noen liker at du senker intensiteten. Det vil dra ut orgasmen og kan gjøre at hun holder ut litt lengre. Roer du for mye ned, faller hun ut av orgasmen. Det tryggeste er derfor å fortsette det du gjør med samme intensitet og rytme. Etter hvert kan du forsøke å roe bittelitt ned når hun nærmer seg.

Hvis du bruker mye trykk, så kan hun bli veldig følsom. Derfor kan det være lurt å løsne litt på trykket før hun kommer slik at hun ikke blir overfølsom for tidlig.

Nyt synet

Husk å nyte synet av henne mens hun kommer. Legg merke til hvordan kroppen hennes spenner seg. Hvordan blikket hennes blir ufokusert. Hva gjør hendene hennes? Kanskje hun hyler eller brøler? Dersom følelsene sprenger på kan hun reagere med både latter og gråt. Ja, til og med le og gråte om hverandre. Kanskje hun biter i puta? Kanskje hun spruter? Eller kanskje hun ligger helt stille og bare lar orgasmen skylle over henne.

Her kan alt skje. Du er vitne til naken nytelse. Det er ikke nødvendigvis pent og yndig, men vakkert og ekte.

Etterpå

Etterpå kan hun falle sammen når hver muskel slipper taket i henne. Men ikke stopp før hun har landet. Det kan være en god ide å fortsette til hun ber deg stoppe. Det kan til og med være hun kommer igjen etter noen få minutter.

Noen ganger blir klitoris overfølsom og gjør det helt umulig for henne å nyte berøringer.

Sannsynligvis er det en flom av følelser som skyller over henne. Det lureste du kan gjøre nå, er å forsikre henne om at du nøyt synet av henne, at hun var helt rå eller at du har hatt det utrolig kjekt. Du trenger ikke bruke mange ord, men hold henne tett inntil deg og gi henne den tryggheten hun trenger.

Det er også mulig at hun får et ekstremt pratebehov etterpå. Eller at hun bare vil sove.

Hva hvis hun ikke kommer?

Det er langt fra sikker at hun kommer. Og det er helt normalt.

Årsakene kan være mange. Kanskje dere trenger mer trening? Kanskje dere må jobbe med kommunikasjonen? Kanskje hun trenger å slappe mer av og lære å gi fra seg kontrollen? Kanskje hun trenger mer tid? Kanskje han virker stresset og usikker?

Kanskje hun har noen mentale hindringer du kan hjelpe henne med? Et veldig godt råd er å ikke bruke mye tid på å gruble på hvorfor. Noen ganger bare går det ikke.

Noen ganger ødelegger orgasmejaget for seg selv. Prøv å nyte kosen. Og la orgasmen komme hvis den vil.

Hun vil ta over

Ikke ta det ille opp dersom hun ønsker å ta over. Hun er kanskje vant til å fingre seg selv og vet hva hun liker. Når hun nærmer seg, gjør gjerne noen få millimeter en stor forskjell. Hun kjenner det selv om det er bortimot håpløst for deg å vite.

Hvis hun tar over, har du en gylden mulighet til å observere hva hun gjør. Hvordan bruker hun fingrene sine? Hvilket tempo har hun? Øker hun intensiteten når hun kommer? Hvor stimulerer hun? Stimulerer hun hele området eller bare klitoris?

Neste gang kan du sette premissene: "Kjære, jeg har lyst til å øve litt på fingring slik at jeg blir god på det. Kan du guide meg?" Eller "Jeg har lyst til å lære hvordan du liker å bli kjærtegnet. Er du åpen for det i kveld?"

Alt du trenger for å bli god, er trening og god kommunikasjon.

Fortsett til Fingring (7) - Bonusideer

• • • • 💜 • • • •

Intro
1
2
3
4
5
6
7

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *