Hvordan suge? 💜 30 dager til bedre blowjobs

Har du noen gang hatt lyst til å bli bedre til å suge mannen din, men ikke visst hvor du skal starte?

Her er 30 dager med små oppgaver som fokuserer på å lære deg forskjellige teknikker og samtidig tilpasse dem til akkurat din mann. Noen synes slike opplegg er teite. Personlig kan jeg bli litt satt ut når jeg har for mye å velge i. Da er det deilig når jeg finner et opplegg jeg bare kan følge.

30 dager til bedre blowjobs

Håper dere møter hver dag med nysgjerrighet og et ønske om å glede hverandre. Hver av de 30 dagene inneholder små oppgaver slik at dere kan eksperimentere, utforske og finne ut hva dere liker.

Tvang er ikke et alternativ. Kommer det oppgaver en av dere ikke har lyst til å gjøre, hopp over dem med god samvittighet. Forskning viser dessuten at oralsex ikke er avgjørende for om folk flest er fornøyde eller misfornøyde seksuelt. Dere kan ha et helt fint sexliv uten oralsex. Det er nok annet å finne på.

PS: De 30 dagene trenger selvsagt ikke å være etter hverandre. Spre dem utover slik det passer dere.

Jeg er kvinne og jeg ...

Se resultater

Oversikt

Bli kjent
Opp og ned
Fristende ren
Når han kommer
Hjelpsom hånd
Entusiasme
Tenner
Stillinger
Dansende fingrer
Følsom tupp
Kommunikasjon
Dybde
Kyss
Sug
Visuelt
Tungemassasje
Sexercise
Hvor og når?
Hans fokus
Kollaps
Svelge med smil
Hva gjør han?
Nøttelek
Prostatakos
Edging
Dypere
Ta kontroll
Gi kontroll
Multippel
Flere muligheter

• • • • 💜 • • • •

2 kommentarer til «Hvordan suge? 💜 30 dager til bedre blowjobs»

  1. Ja dette var en spenstig plan, jeg må innrømme at jeg ikke alltid har vært komfortabel med å suge mannen min. Men etter å ha vært gift en stund så fikk jeg jo med meg at dette var noe som stod på ønskelisten. Til å begynne med var det noen barrierer jeg måtte komme over, men etter hvert ble det faktisk både opphissende og lystbetont, ikke minst å glede mannen min, så kom nytelsen etter hvert. Så du som har sperre, det er mulig det kan fungere selv om du ikke tenker slik i dag, men man kan også ha et godt sexliv uten sug. Nå har jo vi vært gift noen tiår så vi er ikke redd for å sette ord på hva vi ønsker, og jeg tør å si nei. Vi skal iallfall teste Fiola sin plan, så får vi se hva som fungerer 🤗

    1. Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver her! Vi kan fint ha et godt sexliv uten oralsex, og sperrer kan forsvinne etterhvert. Jeg har nemlig også hatt lengre perioder der suging har vært fullstendig uaktuelt.

      For meg løsnet det litt da jeg fikk lov til å styre showet. Jeg fikk frihet og lov til å utforske.

      Det blir spennende å høre hvordan planen fungerer for dere. Ikke sikkert alt fungerer for alle, men tilpasninger er jo mulig. 💜

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *