Håndkos (2) – Oppbygging

Kvinner liker gjerne sakte oppbygging. Mange menn blir frustrerte hvis det går for sakte. De mister rett og slett lysten. Også her er det viktig at du vet hva din kjære liker.

Dette er andre innlegg i Håndkos-guiden
Intro
Innledning
Del 1
Forutsetninger
Del 2
Oppbygging
Del 3
Grunnleggende teknikk
Del 4
Flere muligheter
Del 5
Når han kommer
Del 6
Bounusidder
I løpet av dagen

La gjerne hånden din "tilfeldigvis" være bortom pålen hans. Bare dult lett borti når du går forbi. Føler du deg i frekkere humør, kan du legge hånden over pålen hans når du går forbi - eller kanskje mens dere sitter ved bordet.

Han smugtitter gjerne på brystene eller baken din. Studer ham. Legg merke til klumpen mellom beina hans. Tar han deg i å stirre, send ham et litt frekt blikk og lat som ingenting.

Dersom du er i det vågale hjørnet, kan du send ham en melding der du antyder planene dine.

Før du kler av ham

Noen menn liker litt oppbygging før du tar av buksene hans. La hånden finne veien langs innsiden av lårene og opp til pungen og pålen. Prøv å kile pungen og pålen. Bare ett minutts tid. Nok til at han vet du er på vei.

Du kan selvsagt også undersøke hvordan han reagerer, hvis du masserer ham lett utenpå klærne under en hel film. La hånden massere innsiden av lårene, nærmere og nærmere pålen hans før du lar den gli lett over både pung og påle. Og sakte tilbake til lårene.

De første, nakne kjærtegnene

Vent gjerne noen få sekunder når han er avkledd og ert ham litt før du går i gang. Igjen kan du la hendene gli langs lårene opp mot pungen og pålen.

Har du tenkt å dra ut tiden, fortell ham det: "Nå har jeg tenkt å gå veldig sakte frem, så nå må du smøre deg med tålmodighet." I så fall, kan du la hånden gli langs innsiden av låret mot pungen og pålen, men rett før den når frem tar den en omvei. La den gli til siden for pålen og stryk lett over hårene hans før den glir ned på den andre siden av pålen helt ned til innsiden av det andre låret. Minn ham på å slappe helt av og være tålmodig mens du gjentar. Litt mer grådig for hver gang. Bruk gjerne to hender.

La forsiktige fingertupper løpe varsomt fra prostata til glansen og ned igjen. Bruk sommerfugllette berøringer.

Hvis du vil gå raskt og grådig til verks, kan du selvsagt hoppe over alt som kan forberede ham, sende ham et grådig blikk og gå løs på ham. Vær oppmerksom på hvordan han reagerer og ro ned dersom det blir for voldsomt.

Fortsett til Del 3: Grunnleggende teknikk

• • • • 💜 • • • •

Intro
1
2
3
4
5
6

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *