Jippi! Vannkrig

Jippi! I dag er det sommer! Det var varmt og da må vi selvfølgelig ha vannkrig… særlig med din kjære.

De tradisjonelle vannkrigene vi hadde som barn, er utrolig morsomme også som voksne. Har du glemt det? Ta på deg minst mulig klær og gå ut i hagen, skogen, parken eller torget. La folk riste på hodet, og bare ha det gøy!

En vannflaske kan brukes. Forestill deg at du gir ham en klem. Bak ryggen hans skrur du av lokket på vannflasken din og tømmer over ham…

Invester gjerne i ordentlige vannpistoler eller vanngevær. Det finnes noen skikkelig store i lekebutikkene. En varm sommerdag tok jeg med begge våre ut og sprutet løs på min kjære. Eneste måten han kunne få tak i sin på, var å komme inn til meg og hente den. Han ble kjempe våt før han kom så langt! Og selvfølgelig hadde jeg ikke fylt hans… Slemme meg.

Ungenes badebasseng kan også brukes. Jeg har blitt dyppet der noen ganger og sprellet så mye at han også har blitt diss dass gjennombløt…

Vannslangen er genial. Særlig når jeg har den… Vannet er herlig kaldt å sprute med!

En isbit i solsteken er også fin. Tørr du slippe isbiten ned i buksa hans når han tror du bare har tenkt å kysse ham? Han tørr i alle fall slippe en mellom brystene mine…

Eller hva med å drikke litt vann og kysse din kjære i nakken slik at alt vannet renner ned? Fungerer utmerket. Selvfølgelig kan du gjøre det samme på mer sentrale områder. Det har sin effekt i varmen. En isbit kan også brukes der. Så finn gjerne fram en mugge vann, ett glass, noen isbiter og noe å tørke med. Da er dere klare til å ha vannkrig-sex på gulvet eller en tildekket seng… Forspillet kan bli ganske så vått på mer enn en måte.

Kos og lek dere i varmen! Hvor langt dere bør gå, bør komme ann på hvor langt dere er kommet i forholdet…

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *