Sexstillinger: Hun øverst (cowgirl)

Det er mange måter å ri en mann! Og noen er absolutt enklere enn andre.

I mange stillinger, blir hun lett passiv. Når hun er øverst, er det lettere for henne å vise at hun nyter og gjøre de bevegelsene hun har lyst til. For ham kan det være skikkelig sexy.

Ikke vær så opptatte av at det skal være «perfekt» eller «riktig». Eksperimenter med forskjellige teknikker og gjør det som føles godt. 

I mange kulturer var det vanlig at mannen skulle være den mest aktive under sex, men selv i slike kulturer har disse stillingene blitt beskrevet og brukt. Et eksempel er i Ananga Ranga, en indisk bok fra rundt år 1500.

Les gjerne mer om stillingene i Ananga Ranga

• • • • •

Er du usikker på hvordan du rir en mann?
-> Prøv vår rideskole <-

• • • • •

⭐️ Klikk på stjernene for å gi din stemme. ⭐️
👇🏼 Klikk på illustrasjonene for å få ideer til hver stilling. 👇🏼

Sitte på huk

Å sitte på huk kan være fryktelig tungt, men det blir lettere hvis du støtter deg på hendene. Hvis han bøyer knærne, er det lettere for ham å støte nedenfra.

Husk at i tillegg til å bevege deg opp og ned (som er fryktelig tungt), kan du bevege deg frem og tilbake, vippe bekkenet eller føre hoftene i sirkler. Dere kan også prøve å holde blikket til hverandre.

Halvveis på huk

Hvis hun kneler med et bein og sitter med et bein på huk, er det mye enklere for henne å bevege seg opp og ned. Her kan dere selvsagt også eksperimentere med forskjellige vinkler. Hun kan bevege seg frem og tilbake i stedet for opp og ned, vippe bekkenet og gi ham et show.

Knele med ansiktet mot ham

Kneler du, kan du bevege deg frem og tilbake, vippe bekkenet eller føre hoftene i sirkler. Du kan eksperimentere med korte raske og lange seige. Du kan bøye deg frem og kysse ham eller lene deg bakover. Eller du kan gi ham et visuelt show ved å strutte med brystene, legge hodet bakover eller løfte håret ditt. Husk også å bruke pc-musklene dine.

Husk også at dere begge har tilgang til klitoris. Og at han kan løfte baken litt og spenne sine pc-muskler. Det blir enklere hvis han bøyer i knærne. Han kan også kjærtegne brystene dine eller baken og ryggen din.

Knele med ansiktet fra ham

Hvis han liker bakfra-stillinger, liker han sannsynligvis også at du rir ham med ryggen til. Også her kan du kan bevege deg frem og tilbake, løfte opp og ned, vippe bekkenet eller bevege deg i sirkler. Beveg deg gjerne sakte slik at han kan se hvordan pålen forsvinner inn og kommer til syne igjen. Hvis du lener deg mot føttene hans, så sørg for å ha rolige bevegelser. Han kan bli litt nervøs for pålen sin i den vinkelen.

Også her kan han løfte baken litt opp. Og han kan kjærtegne baken din. Hvis han bøyer ett bein, kan du prøve å gnikke mot det.

Hun ligger på ham

I stedet for å knele eller stå på huk, kan hun legge seg ned på ham.

Hun sitter på ham

Hun kan også sitte på ham. Det gir god øyekontakt, men ikke så mye bevegelsesfrihet.

Beina ut over en kant

Hun kan både knele og sitte på huk når han ligger med beina utover en kant. Og hun kan sitte med ansiktet både mot ham og fra ham. Forskjellen er at bekkenet hans kommer litt mer opp og det er lettere for ham å støte nedenfra når han har beina godt plantet i gulvet.

Trening

Mange stillinger kan kombineres med styrketrening. Han kan for eksempel ta hofteløft med beina over en stol. Eller hun kan ta utfall. Bare for å nevne noen. At hun sitter på huk, kan også gi henne god trening.

Litt spesielle varianter

Egentlig er det bare fantasien som setter grenser. Her er noen mer originale varianter.

👆🏻Klikk på illustrasjonene for å få ideer til hver stilling. 👆🏻
⭐️ Klikk på stjernene for å gi din stemme. ⭐️

• • • • •

Er du usikker på hvordan du rir en mann?
-> Prøv vår rideskole <-

• • • • •

.

Type:
Cowgirl
Rygg
Mage
Side
Bakfra
Sitte
Stå
Knele
Krevende

.

Oralsex:
69
Suging
Slikking
.
Mulighet:
Kyss
G-punkt
Sexercise
Utendørs
.
Rigging:
Stol
Kant
Vegg
Kroker
.
Favoritter:
Lesernes
Fioljenta
Fiolmann
Mr Energi
.
Tips:
Prøve ny?
Tilfeldig
Kristne

.

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *