100+ forslag til sexy rolleleker

Hvis dere liker rolleleker, men er tom for ideer eller bare har lyst til å prøve noe nytt, kan dere forsøke denne ideen:

 Du er innleid som musiker på den lokale kroen. Men det du er mest opptatt av, er belønningen som eieren av kroen har lovet deg etterpå. Så her er det bare å ta med deg gitaren og din beste sangstemme. 

Trykk på terningene for å få et nytt tilfeldig forslag.

Kos dere sammen

Husk alltid å ha det gøy og være lekne. Gå inn i rollen og spill den ut så mye som du våger.

Og om dere knekker sammen i latter, har dere i det minste hatt det kjekt sammen.

Lek sammen

En av fordelene ved å være i et fast, trygt forhold, er at dere kan slå dere løs sammen.

Å prøve nye roller, kan lære dere noe nytt om dere selv og hverandre. Husk at det bare er roller. Dere er fortsatt dere.

Kostymer og scener

Hvis dere vil, kan dere gjerne kle dere ut. Det gir litt ekstra til rollespillet. Dere kan selvsagt kjøpe uniformer og sexy kostymer, men sjansen er stor for at dere har noe i skapet som kan brukes.

Å møtes ute på en bar, utested eller hotellrom for å spille rollene der, er selvsagt mulig. Men dere kan også lage til scenene hjemme hos dere selv. Og det dere ikke klarer å fine rekvisitter til, kan fantasien få ta seg av.

Bytt på å lede an i leken

Forslagene er formet slik at det er en rolle til den som leser oppgaven og en til partneren. Derfor kan dere bestemme dere på forhånd om hvem av dere som skal trykke på terningene og få oppgaven.

I en del av forslagene er det en som styrer leken. At ikke den samme styrer hver gang, kan være spennende.

Alternativ virkelighet

Svært mange av forslagene er totalt urealistiske i den virkelige verden. Men fantasien kjenner ingen grenser.

Noen av forslagene kan også rokke ved det dere synes er etisk greit i virkeligheten. Men i en alternativ virkelighet kan det være helt andre regler og normer som gjelder.

Vetorett

Begge har selvsagt vetorett hvis forslaget ikke passer av en eller annen grunn. Og det er helt greit.

Begge har også et ansvar for å bryte ut av rollene dersom de føles feil. Rollene er bare på lek.

Flere forslag?

Hvis dere har forslag, skriv dem gjerne i kommentarfeltet, så kan jeg legge dem inn i generatoren.

• • • • • •

Her kan du lese mer om hvordan du kan ha One Night Stand med din kjære og noen eksempler.

• • • • 💜 • • • •

13 kommentarer til «100+ forslag til sexy rolleleker»

 1. Hun (fruen) utga seg for å være ei tyrolerbudeie (alpefiol?) i helga. Hun serverte hjemmelaget fløtekrem og honning som måtte nytes direkte fra hennes bryst. Kremen skulle symbolisere de hvite fjelltoppene og honningen all den sødmen som befant seg nede i dalen. For meg som beskjeden bygutt kunne jeg ikke annet enn å stole på budeien, og la meg forføre av hennes kropp som for anledningen var ikledd korsett, et lite forkle og nettingstrømper på høghælte sko.

 2. Forslag til rollelek (litt lang). Du er fri til å bruke den, korrigere, eller forkorte hvis du bruker den i generatoren. Hvis du ikke kan bruke den, så hadde det vel vært greit å slette den fra kommertarfeltet?

  Strafferabatt

  Ei distre kvinne møter seint en fredag kveld til soning av en 60 dagers fengselsdom for uaktsomt kjøring med bil, samt en bot på 10.000 kr. Hun er ikledd en trang sort latexdress med høghælte sko, samt en liten sminkeveske som inneholder en hendig rød leppestift, mascara og litt glidemiddel. Fengslet er fortiden dårlig bemannet pga sykdom. Kun en fengselsbetjent er på vakt. Han tar imot henne i døren, setter håndjernet på, fører henne så bestemt opp på cellen. På cellen blir kvinnen tilbudt en ny form for straffegjennomføring, den såkalte «Singaporemodellen» med bla fysisk avstraffelse. Den sjarmerende fengselsbetjenten sier han har høstet god erfaring med metoden,- den gir lite tilbakefall. Siden prosjektet er i prøvefasen tilbys kvinnen strafferabbat. For hvert dask på baken, oppnås 1 dag trekk i soningen. Kvinnen setter ut baken og er overlykkelig over endelig å finne noe som skal motvirke hennes gjentatte trafikkfarlige kjøring. Etterpå spør kvinnen om det også er mulig å få redusert boten? Betjenten sier at han først vil foreta en grundig visitasjon, så tilbys hun å slippe boten ved å gi ham underholdning utover natten ved bruk av innholdet i sminkevesken.

  1. Men, men, hvis disse to får god kjemi, vil hun ikke da fortsette å kjøre for fort? De kan jo ikke fortsette å møtes på denne måten… 😳

   Uansett, jeg har lagt den inn i generatoren i en bittelitt forkortet form og så har jeg gjort den kjønnsnøytral slik at begge kan spille begge roller. Må jo være likestilling, vettu.

 3. De møtes nok igjen fordi hun er litt rampete og liker litt oppmerksomhet.😂 Kanskje lenkesoning passer bedre for henne neste gang? Da kan de forske videre på Singaporemoddelen?🧐😁

   1. Ja, her tror jeg begge leker litt med ilden.. Ja, jeg tror vi også må teste det her,- må bare skaffe litt latex først, så for vi se hvordan dette ender.

 4. Jeg og energifruen hadde en romantisk og heftig rollelek forrige helg jeg syntes kunne vært gøy å dele. Den funket veldig bra. Hvis du vil bruke den i rollegeneratoren, så kan du jo i tilfelle bruke første avsnitt?

  Greske vibrasjoner

  Du er på din første Hellastur og møter en kjekk ung greker etter et bad i middelhavet. Den unge grekeren inviterer deg på en båttur i sin blåstripede hvite trebåt. Han ønsker å vise sin favoritt øy. Turen tar ca 1-2 timer i sakte fart. Du takker usikkert ja til tilbudet. Ikledd en liten bikini med lissebånd og sandaler, følger du med ham til båten.

  Han smiler vennlig i det han starter den gamle motoren og styrer utover havet. Du legger deg på dekket foran i båten. Solen,- den milde brisen og bølgende som skvulper mot bauen får deg i avslappende feriemodus. Tøffingen fra motoren forplanter seg taktfast via båtdekket inn i kroppen din. I det du er i ferd med å sovne, kjenner du en varsom hånd forsiktig berøre fingertuppene dine. Han stryker langs armene opp til nakken, gjennom håret, forsiktig ned ryggraden, over baken, lårene og helt ned til tærne.

  Forsiktig løsner han på knyttingene på bikinien, først oppe, så nede. Du hører pusten hans øke i det han på gebrokken engelsk sier; «beautiful». Han tømmer litt sololje i hendene sine og begynner å massere nakke, rygg, rumpe og til slutt beina. Du kjenner han er tett inntil. Du nyter lukten, hver minste bevegelse, er i ørske, er yr, håper båtturen vil vare lenge. Du lengter etter mer. Vil han be deg å vende framsiden opp? Det som skjer videre er opp til deg og drømmene dine!

  (hjelpemidler i mørketiden): Middelhavet=spabad/badekar, sol/varme=peis/halogenlampe, greker=din mann med sensuelle hender, båtdekk=yogamadrass på gulv, motorvibrering/sørlandssnekkelyd=trusevibrator (Pantyrebel, program 4), sololje=massasjeolje, lyd av bølger&rolig musikk=søk på YouTube. Bruk gjerne bind for øyne.

 5. Vi er begge dømt til samfunnsstraff i helga. Oppgave: husvask m.m. Vi er begge ufaglærte og trenger hverandres hjelp. (Ps. fruen var begeistret for forslaget i generatoren 😉).

  1. Det der hørtes ikke bra ut – småkriminelle, altså? Eller …. jo …. det der kan bli skikkelig morsomt. Rent hus samtidig som dere utforsker hverandre. Ikke rart fruen er begeistret. 💜

   1. Tja, litt uskikkelig i hvertfall. Oppdraget ble utført med glans, selv om distraksjonene ble mange både med moppekost og berøringer. Til slutt unte vi oss et bonusritt.🤗

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre.