100+ forslag til sexy rolleleker

Hvis dere liker rolleleker, men er tom for ideer eller bare har lyst til å prøve noe nytt, kan dere forsøke denne ideen:

 Du er en agent og har innledet et forhold til en spion i et forsøk på å avsløre vedkommendes egentlige identitet. Din teori er at jo hetere elskoven blir, jo mindre vil hen være på vakt. Het sex er din spesialitet så du ser frem til «forhøret». 

Trykk på masken for å få et nytt tilfeldig forslag.

Kos dere sammen

Husk alltid å ha det gøy og være lekne. Gå inn i rollen og spill den ut så mye som du våger.

Og om dere knekker sammen i latter, har dere i det minste hatt det kjekt sammen.

Lek sammen

En av fordelene ved å være i et fast, trygt forhold, er at dere kan slå dere løs sammen.

Å prøve nye roller, kan lære dere noe nytt om dere selv og hverandre. Husk at det bare er roller. Dere er fortsatt dere.

Kostymer og scener

Hvis dere vil, kan dere gjerne kle dere ut. Det gir litt ekstra til rollespillet. Dere kan selvsagt kjøpe uniformer og sexy kostymer, men sjansen er stor for at dere har noe i skapet som kan brukes.

Å møtes ute på en bar, utested eller hotellrom for å spille rollene der, er selvsagt mulig. Men dere kan også lage til scenene hjemme hos dere selv. Og det dere ikke klarer å fine rekvisitter til, kan fantasien få ta seg av.

Bytt på å lede an i leken

Forslagene er formet slik at det er en rolle til den som leser oppgaven og en til partneren. Derfor kan dere bestemme dere på forhånd om hvem av dere som skal trykke på terningene og få oppgaven.

I en del av forslagene er det en som styrer leken. At ikke den samme styrer hver gang, kan være spennende.

Alternativ virkelighet

Svært mange av forslagene er totalt urealistiske i den virkelige verden. Men fantasien kjenner ingen grenser.

Noen av forslagene kan også rokke ved det dere synes er etisk greit i virkeligheten. Men i en alternativ virkelighet kan det være helt andre regler og normer som gjelder.

Vetorett

Begge har selvsagt vetorett hvis forslaget ikke passer av en eller annen grunn. Og det er helt greit.

Begge har også et ansvar for å bryte ut av rollene dersom de føles feil. Rollene er bare på lek.

Flere forslag?

Hvis dere har forslag, skriv dem gjerne i kommentarfeltet, så kan jeg legge dem inn i generatoren.

• • • • •

Her kan du lese mer om hvordan du kan ha One Night Stand med din kjære og noen eksempler.

• • • • 💜 • • • •

27 kommentarer til «100+ forslag til sexy rolleleker»

 1. Hun (fruen) utga seg for å være ei tyrolerbudeie (alpefiol?) i helga. Hun serverte hjemmelaget fløtekrem og honning som måtte nytes direkte fra hennes bryst. Kremen skulle symbolisere de hvite fjelltoppene og honningen all den sødmen som befant seg nede i dalen. For meg som beskjeden bygutt kunne jeg ikke annet enn å stole på budeien, og la meg forføre av hennes kropp som for anledningen var ikledd korsett, et lite forkle og nettingstrømper på høghælte sko.

 2. Forslag til rollelek (litt lang). Du er fri til å bruke den, korrigere, eller forkorte hvis du bruker den i generatoren. Hvis du ikke kan bruke den, så hadde det vel vært greit å slette den fra kommertarfeltet?

  Strafferabatt

  Ei distre kvinne møter seint en fredag kveld til soning av en 60 dagers fengselsdom for uaktsomt kjøring med bil, samt en bot på 10.000 kr. Hun er ikledd en trang sort latexdress med høghælte sko, samt en liten sminkeveske som inneholder en hendig rød leppestift, mascara og litt glidemiddel. Fengslet er fortiden dårlig bemannet pga sykdom. Kun en fengselsbetjent er på vakt. Han tar imot henne i døren, setter håndjernet på, fører henne så bestemt opp på cellen. På cellen blir kvinnen tilbudt en ny form for straffegjennomføring, den såkalte «Singaporemodellen» med bla fysisk avstraffelse. Den sjarmerende fengselsbetjenten sier han har høstet god erfaring med metoden,- den gir lite tilbakefall. Siden prosjektet er i prøvefasen tilbys kvinnen strafferabbat. For hvert dask på baken, oppnås 1 dag trekk i soningen. Kvinnen setter ut baken og er overlykkelig over endelig å finne noe som skal motvirke hennes gjentatte trafikkfarlige kjøring. Etterpå spør kvinnen om det også er mulig å få redusert boten? Betjenten sier at han først vil foreta en grundig visitasjon, så tilbys hun å slippe boten ved å gi ham underholdning utover natten ved bruk av innholdet i sminkevesken.

  1. Men, men, hvis disse to får god kjemi, vil hun ikke da fortsette å kjøre for fort? De kan jo ikke fortsette å møtes på denne måten… 😳

   Uansett, jeg har lagt den inn i generatoren i en bittelitt forkortet form og så har jeg gjort den kjønnsnøytral slik at begge kan spille begge roller. Må jo være likestilling, vettu.

 3. De møtes nok igjen fordi hun er litt rampete og liker litt oppmerksomhet.😂 Kanskje lenkesoning passer bedre for henne neste gang? Da kan de forske videre på Singaporemoddelen?🧐😁

   1. Ja, her tror jeg begge leker litt med ilden.. Ja, jeg tror vi også må teste det her,- må bare skaffe litt latex først, så for vi se hvordan dette ender.

 4. Jeg og energifruen hadde en romantisk og heftig rollelek forrige helg jeg syntes kunne vært gøy å dele. Den funket veldig bra. Hvis du vil bruke den i rollegeneratoren, så kan du jo i tilfelle bruke første avsnitt?

  Greske vibrasjoner

  Du er på din første Hellastur og møter en kjekk ung greker etter et bad i middelhavet. Den unge grekeren inviterer deg på en båttur i sin blåstripede hvite trebåt. Han ønsker å vise sin favoritt øy. Turen tar ca 1-2 timer i sakte fart. Du takker usikkert ja til tilbudet. Ikledd en liten bikini med lissebånd og sandaler, følger du med ham til båten.

  Han smiler vennlig i det han starter den gamle motoren og styrer utover havet. Du legger deg på dekket foran i båten. Solen,- den milde brisen og bølgende som skvulper mot bauen får deg i avslappende feriemodus. Tøffingen fra motoren forplanter seg taktfast via båtdekket inn i kroppen din. I det du er i ferd med å sovne, kjenner du en varsom hånd forsiktig berøre fingertuppene dine. Han stryker langs armene opp til nakken, gjennom håret, forsiktig ned ryggraden, over baken, lårene og helt ned til tærne.

  Forsiktig løsner han på knyttingene på bikinien, først oppe, så nede. Du hører pusten hans øke i det han på gebrokken engelsk sier; «beautiful». Han tømmer litt sololje i hendene sine og begynner å massere nakke, rygg, rumpe og til slutt beina. Du kjenner han er tett inntil. Du nyter lukten, hver minste bevegelse, er i ørske, er yr, håper båtturen vil vare lenge. Du lengter etter mer. Vil han be deg å vende framsiden opp? Det som skjer videre er opp til deg og drømmene dine!

  (hjelpemidler i mørketiden): Middelhavet=spabad/badekar, sol/varme=peis/halogenlampe, greker=din mann med sensuelle hender, båtdekk=yogamadrass på gulv, motorvibrering/sørlandssnekkelyd=trusevibrator (Pantyrebel, program 4), sololje=massasjeolje, lyd av bølger&rolig musikk=søk på YouTube. Bruk gjerne bind for øyne.

 5. Vi er begge dømt til samfunnsstraff i helga. Oppgave: husvask m.m. Vi er begge ufaglærte og trenger hverandres hjelp. (Ps. fruen var begeistret for forslaget i generatoren 😉).

  1. Det der hørtes ikke bra ut – småkriminelle, altså? Eller …. jo …. det der kan bli skikkelig morsomt. Rent hus samtidig som dere utforsker hverandre. Ikke rart fruen er begeistret. 💜

   1. Tja, litt uskikkelig i hvertfall. Oppdraget ble utført med glans, selv om distraksjonene ble mange både med moppekost og berøringer. Til slutt unte vi oss et bonusritt.🤗

 6. Forslag til nytt rollespill: Hestetemmeren Rondrigo (testet)

  Ditt største ønske er å kunne ri hest. Problemet er at du er livredd for disse firbente dyr. Du tar derfor kontakt med den berømte hestetemmeren Rondrigo. Hestetemmeren er beryktet for grundig og personlig undervisning.

  Du møter en stilfull hestetemmer i stallen ikledd ridebukse, singlett og cowboyhatt. I hånden har han en ridepisk. Du er iført en snerten dongeribukse, oppknappet og oppknytt rutete skjorte, samt høge støvletter. Siden alle hestene er utlånt, vil treningen foregå mellom deg og instruktøren.

  Du skal lære fortrolighet mellom deg og hesten samt dressur. Fortrolighet lærer du gjennom berøring, strigling, stell av hover m.m. Dressur er viktig for at hesten skal adlyde deg. Del 2 gjennomføres ved at temmeren fester et lasso rundt livet ditt. Du løper i sirkel mens du jages, gir opp, og adlyder temmeren ydmykt (bruk ridepisk el.lign for å holde intensiteten oppe) Bytt på rollene etter hver del. Ha det gøy!

  Etterpå er dere kanskje klar for en ridetur!

  1. Morsomt! Jeg elsker at dere er så lekne. Det gir mye moro!

   Jeg legger den også inn i generatoren! Takk for enda et morsomt påfunn. 💜

   1. Ja, vi kan ha det veldig morsomt. Er litt usikker på om jeg kan godkjenne kurset pga oppførselen. Hestepiken tok litt av på slutten. Hun var litt vel hardhendt med pisken på hestetemmeren når hun skulle praktisere. Pisk både under og over beltestedet. Men dyktig å ri det var hun.🏇

     1. Ny rollelek som Energifruen overrasket meg med i helga (testet)

      Prostataklinikken

      På grunn av frykt for å gå til fastlegen for prostatasjekk, valgte den mannlige pasienten å kontakte prostataklinikken som lovet god behandling uten å måtte kjenne på skam eller ubehag.

      På prostataklinikken møtte han kjærlig sykepleier som tok varmt i mot han, gav ham en velkomstdrink og førte han inn på undersøkelsesrommet. Han kunne se at hun under den ellers normale overdelen var kledt i sexy kort skjørt. Rommet var dempet belyst og sykepleieren hadde tent et duft-lys. Han ble vennlig bedt om å kle av seg, legge seg på ryggen i sengen med begge fotsålene på kanten, mot sykepleieren.

      Sykepleieren fortalte at de her på klinikken la vekt på å se hele mennesket og at hun derfor ville undersøke både påle, pung og prostata grundig. Hun lot så sine varme hender forsiktig massere og undersøke pungen, før hun tok fatt på pålen og lot den vokse mens hun forsiktig studerte den. Så tok hun på seg hansker, smurte gel på fingrene, lot forsiktig en finger gli inn til prostata via anus. Etter litt undersøkelse ble han bedt om å slappe av å nyte, mens hun nå skulle forløse det stramme underlivet. Hun satte seg på kne, begynte å suge pålen, mens hun samtidig massasje av prostataen.

      Det ble et uforglemmelig møte med prostataklinikken som jeg sent vil glemme! 😉

      1. Oooo! Kreativ frue!

       Tror sannelig jeg må ta en vakt på den prostataklinikken og sette oss en time til min mann. Tror faktisk han vil like det. 🤗

       1. Det kan jeg garantere at han vil like. Sørg for en fin og avslappende atmosfære, så er dette helmax.🥰

        Klinikken vår har fått det treffende navnet «lårdalsklinikken». Oppkalt etter min første slik behandling fruen ga meg i et telt på en helt fremmend plass som het Lårdalen. Litt morsomt minne, og det var en vill opplevelse for meg den gang.🤪

        1. Forresten du kan godt ta vakt på klinikken. Forutsetningen er at du holder deg i lårdalen til fiolmannen😂

         1. Jeg hadde absolutt ikke planer om noe annet! 😂

          Lårdalen er et kult navn. På mange måter, egentlig. Både assosiasjonen deres til første gang og at fokuspunkter ligger mellom lårene. Likte den. 🤗

 7. Vi hadde en ny rollelek i helga som jeg herved deler

  Enkefru Stang

  Enkefru Stang er ei dominerende velkledd vestkantfrue fra Oslos beste vestkant (herr Stang døde visstnok ung, under en hyrdestund med fruen). Fru Stang er verdensvant, har besøkt ulike spa-hotell rundt om i verden og vet hva hun vil ha. Denne gangen oppsøker hun en ordinær massør på Oslo østkant. Hun forlanger oppvartning, etikette og full diskresjon, samt en velkomstdrink av massøren, slik hun bruker å få på kontinentet. Yngve som kun utøver sports massasje, blir helt overrumplet av henne og blir tvunget til å gå langt over sine grenser.

  1. Jeg er imponert over oppfinnsomheten deres! Her ser jeg for meg noen morsomme situasjoner. Særlig hvis dere går inn med full innlevelse – og det har jeg inntrykk av at dere gjør. 🤗

   Dere inspirerer! 💜

   1. Her var det siste mote fra Paris, tung parfymering og ei bestemt frue som visste hva hun ville ha. 😳 Full diskresjon her, så det er best jeg ikke forteller mer. 🤐

 8. Forslag til nytt rollespill:

  I eventyrland så er kåthet og sex forbudt. Politibetjenten er på oppdrag for å pågripe en person. Det resulterer i en (litt røff) pågripelse og innsamling av spor i form av brev/lapper, hint, instruksjoner og sex leketøy. Under avhør prøver betjenten å finne ut mer om fenomenet kåthet. Mistenkte blånekter. Men her har vi med betjent som ikke er fremmed for å ta i bruk utradisjonelle metoder. Betjenten trenger mange bevis for at dette skal holde i retten. Teorier og metoder testes ut. Betjenten ser ikke faren som lurer og vekker plutselig til live sin egen kåthet.

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *