Lek med synssansen

En del menn og kvinner kan tenne på det de ser. Derfor kan det være en ide å trene deg opp til å bruke synssansene bevisst.

Lek med alle sansene

Legg merke til farger og former i hverdagen. Studer menneskene rundt deg. Hvordan de kler seg, øyenfarge, frisyre, kroppsholdning, ansikt og sko. Observer blomstene, trærne, himmelen, solnedgangen og barna. Studer din kjære inngående. Her trenger du ikke være blyg. Bruk enhver anledning. Sug til deg så mange synsinntrykk du kan i løpet av dagen og kjenn hvordan synssansen trenes opp til å ta imot.

Netthinnen inneholder over 100 millioner staver som fanger opp lys og rundt 6 millioner tapper som oppfatter farger. Og vår hjerne klarer å sette sammen alle signalene til bilder av det rundt oss. Fantastisk.

Her er noen ideer til hvordan dere kan bruke synssansen til å øke sexlysten.

Bruk synet bevisst

Omgivelsene

De fleste har oftest sex på soverommet. Hvordan kan dere gjøre soverommet til et drømmested for sex? Hvordan kan dere legge til rette for god sex?

Er det en farge dere synes er mer sexy enn andre? Hva med å male veggene i soverommet i den fargen? Eller kanskje kjøpe gardiner i den fargen? Eller sengetøy?

Kanskje dere kan sette en fin orkidé eller blomsterbukett på nattbordet. Eller henge et flott bilde på veggen? Alt for å gjøre det litt fint der dere elsker.

Tenk på hva slags lys dere har på soverommet. Er det noe dere kan gjøre for at det blir mer elskovs-vennlig? Har dere for eksempel mulighet for å dempe lyset? Eller sette inn stearinlys? Pupillene blir ofte veldig følsomme når dere blir tent, så flombelysning kan være vanskelig.

Rot har en tendens til å drepe lyst. Hva kan dere gjøre for at soverommet blir mindre distraherende og mer fristende å elske i? Å bruke soverommet som opplagringsplass, er nok en festbrems for mange. Kan dere finne andre løsninger? Sørg i det minste for at de rotete delene av rommet ikke er opplyste.

Tenk på andre steder dere kan elske. Kanskje utendørs? Elsk på et fint sted for eksempel i fjellet eller ved sjøen. Nyt utsikten først og sug inntrykkene til dere før dere begynner slik at sansene er helt åpne.

Hvor er det mest sensuelle stedet i hjemmet deres? Foran peisen? Et teppe i stua? Spisebordet? Sofaen? Har dere prøvd å elske der?

Kropp er flott

Studer din kjære når hen står opp om morgenen og trasker ut på badet. Legg merke til uttrykket i øynene under middagen. Observer hvordan hen leker med barna, snakker med venner, stresser rundt og gjør dagligdagse ting.

Se for deg den nakne kroppen til din kjære under klærne. Studer brystene og frisyren hennes eller stautheten hans. Bruk enhver anledning til å legge merke til din kjære. Her trenger du ikke være blyg. Kjærtegn din kjære med øynene dine.

Legg også merke til din egen kropp. Den er faktisk godt lagd. Legg til side all misnøye og fokuser på at du har en kropp som er i stand til å gi deg nytelse. Tenk mindre på utseende og mer på funksjon. Still deg foran speilet og la øyene gli over kroppen. Takk hendene dine, armene, øynene, ørene, munnen og resten av deg for alt du er i stand til å gjøre. Kropp er flott. Uansett form.

Les gjerne Du er vakker!

Er dere alene hjemme? Prøv å gå nakne mens dere gjør dagligdagse ting som å lage middag, støvsuge, se på film eller hva dere nå pleier å gjøre.

Eller hva med å kjøre til et ensomt sted og gå tur nakne? Sammen. Hånd i hånd. Litt vågalt, men hvorfor ikke gjøre det hvis dere har mulighet til det? Eller kanskje dere kan elske ute hvis dere finner et bortgjemt sted?

Les gjerne sex utendørs

Tren styrke eller smidighet nakne på stuegulvet enten sammen eller mens den ene betrakter den andre. Observer hvordan huden smyger seg rundt kroppen til din kjære. Og hvordan den blir varm og rødmussete når den brukes.

Les gjerne om strip-trening

Dans for hverandre og med hverandre. Legg merke til bevegelsene, muskelspillet og smilet til din kjære. Kommenter gjerne det du liker for å oppmuntre din kjære. Kanskje du kan lære deg litt magedans eller en annen form for sensuell dans? Vær bevisst hvordan du beveger kroppen og hva din liker kjære å se på.

Les gjerne mer om magedans

Ta sexy bilder av hverandre og plasser hverandre i sexy stillinger. På den måten lærer du også hva din kjære synes er sexy. Her er det viktig at du legger til side all misnøye du har over egen kropp og åpner opp for å se kroppen din slik din kjære ser den.

Les gjerne om håndbeskjeder

Ta på sexy undertøy. Bruk frekke blikk og sexy bevegelser. Ofte handler det ikke om hvordan kroppen ser ut i utgangspunktet, men hvordan du bruker den.

Les gjerne guiden til sexy strippeshow

Kle deg naken og hvis deg frem for din kjære. Kanskje din kjære kan fortelle deg hvordan du kan stå/sitte/ligge for å være litt ekstra sexy for hen? Dere kan til og med gjøre det til en liten lek.

Les gjerne om håndbeskjeder

Se på når dere elsker. Studer spillet mellom kroppene deres, hvordan formene glir inn i hverandre og hvordan hans litt grovere hud ligger inntil hennes glattere. Følg med på bevegelsene og hvordan kroppene smelter sammen i elskoven. Legg merke til hvordan din kjære reagerer når intensiteten øker. Opplevelsen blir mer virkelig når du studerer inngående det du ser og tar det til deg.

Legg til rette for å maksimere synsopplevelsen. Prøv å elske foran et speil. Legg merke til hva dere ser i speilet. Kanskje dere kan sette opp speil på soverommet? Sørg for å plassere dere slik at speilet fanger dere inn og gir dere plass på orkesterrad i deres egen forestilling.

Øyenkontakt

Sett dere nakne rett foran hverandre og hold øyenkontakten i 5 minutter. Det er ikke lov til å røre hverandre eller snakke. Bare hold øyekontakten. Dette er gjort som et sosialt eksperiment mellom fremmede og resultatet er at de to føler et spesielt bånd etterpå selv om at de ikke har sagt et ord til hverandre.

Prøv å hold øyekontakt gjennom hele elskoven. Klarer dere å se rett inn i hverandres orgasme?

Hindre synsinntrykk

Ved å hindre synsinntrykk, vil inntrykkene fra de andre sansene forsterkes.

Lek blindebukk. Kan du finne din kjære når du ikke kan se, men må stole på hørselen eller følesansen?

Ta bind for øyene på begge og utforsk hverandres kropper.

Slå av lyset og elsk i mørket. Bruk fantasien og prøv å se for dere hva dere gjør nå som dere er hindret i å se det.

Ta bind for øynene på din kjære og la hen gjette hva du gjør. Gjerne gjennom både forspill, hovedakt og etterspill. La fingrene danse over kroppen til din kjære. Følesansen blir ekstra skjerpet når synssansen er svekket.

Les gjerne mer om gode blindfolds.

Oppsummering og flere ideer

Kort sagt, prøv dere frem. Ikke bli så opptatt av det dere ser at dere tar fokuset vekk fra hverandre. Men kanskje det dere ser, kan rette fokuset mot det fine dere deler.

Her er noen eksempler på hvordan man kan bruke synssansen i elskoven på forskjellige måter. Kanskje dere finner noe inspirasjon her?

Bundet til et tre

Jeg har lenge hatt lyst til å sitte bundet til et tre en stund. Jeg vet ikke helt hvorfor, men...
Les mer

Vannkrana hans

Jeg beundret mannen min mens han stod i dusjen. Vannet rant nedover kroppen hans, samlet seg og dryppet ned fra...
Les mer

Jeg så en naken mann på en bortgjemt strand

Mannen min og jeg gikk en morgentur langs kysten en vakker sommerdag. Jeg visste at det var en nudiststrand i...
Les mer

«Hun kysser hans høyre albue» og andre utfordringer

- Klar? Jeg var spent. Vi satt klare til å teste kyssestafetten. Rett overfor hverandre. Uten klær, men med bind...
Les mer

Dramatiske Wagner

- Nevn noe klassisk musikk med litt dramatikk i, sa jeg og smilte opp til ham. - Ehm, Wagner? Jeg...
Les mer

Om å beundre ham

Han jogger foran meg på stien. Det er vår og han har endelig bare shorts på. Jeg beundrer leggene hans,...
Les mer

Magedans – utfordringer

- Nå er det lenge siden jeg har magedanset for deg, smilte jeg og stilte meg naken opp foran ham....
Les mer

Satengbånd (parboksen)

- Jeg tror det er satengbåndet, sa han mens han dro den lille posen ut av dagens luke i parboksen...
Les mer

Naken beat saber

- Du først, mente jeg. Han kledde av seg og tok på VR-brillene. Jeg festet blikket helt sentralt, klar til...
Les mer

Dans i dusjen

- Jeg sitter på do, protesterte han. Jeg banket på døra. - Jeg vet. Men jeg tenkte jeg skulle gi...
Les mer

• • • • •

Synssansen er bare en av flere sanser dere kan utforske sammen. Les gjerne om lek med flere sanser og om hvordan dere kan bruke sansene bevisst når dere kysser.

Sanselek
Syn
Lukt
Hørsel
Føle
Smak
Sansekyss

.

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *