Slikking (2) – Oppbygging

Hvis du tar deg god tid til å varme henne opp før du begynner å slikke henne, øker sjansen for at du kan bringe henne til klimaks.

Dette er andre innlegg i Slikke-guiden
Intro
Innledning
Del 1
Forutsetninger
Del 2
Oppbygging
Del 3
Flat tunge
Del 4
Leken tunge
Del 5
Rund munn
Del 6
Når hun kommer
Del 7

Bonusideer

Før du blir overveldet av alle forslagene her, husk at forslagene her bare er en haug med ideer. Plukk ut noen få og se om hun liker dem. Det er hun som sitter på fasiten om hva hun liker.

Bruker du alle forslagene, blir dere sannsynligvis utålmodige begge to.

I løpet av dagen

Husk at veien til en kvinne, ofte går gjennom hjertet hennes. Hvis at du bryr deg om henne. Finn ut hva hennes kjærlighetsspråk er og bruk det aktivt. Hvis du klarer å forsikre henne om at du elsker henne på en måte hun forstår, er sjansene større for at hun er klar for seksuelle sprell.

Vær oppmerksom på at det er mye som kan foregå i hodet hennes samtidig og hindre henne i å konsentrere seg om sex. Hvis tankene hennes ikke får ro, kan det være lurt å identifisere hennes tankefangere.

Prøv å finne flere tidspunkt i hverdagen dere kan være nær hverandre. Kanskje dere kan holde hender, kysse og klemme litt i løpet av dagen? Smugtitt gjerne litt ertelystent på brystene eller baken hennes og vis at du liker det du ser. Studer henne. Legg merke til hvordan hun beveger seg og hvordan hun smiler til deg. Og vis at du setter pris på både henne og kroppen hennes.

Dersom dere er i det vågale hjørnet, kan du sende henne en melding der du antyder planene dine.

Sett stemningen

Sett gjerne på romantisk musikk og litt dempet belysning. Kanskje noen stearinlys eller litt røkelse eller annen godlukt hvis hun liker det. Sørg også for at det er passe varmt i rommet. Og at rommet er friskt, rent og innbydende. Det viser henne at du mener alvor og har lyst til å glede henne.

Jo flere sanseinntrykk som drar i samme retning, jo bedre. Det hjelper henne til å holde tankene der de hører hjemme.

Før du kler av henne

Hjelp henne til å slappe av, gi slipp og nyte. Kanskje et langt, avslappende bad eller en god massasje er tingen? Eller kanskje litt sensuell dans i stua?

Sannsynligvis vil hun like litt oppbygging før du kler av henne. Prøv å ikke gå rett på hennes intime områder, men stryk håret hennes, armene, ryggen, magen, lårene og leggene.

Og kyss henne. Masse.

Hvis hun blir tent først, blir hele opplevelsen mer intens.

De første, nakne kjærtegnene

Ta av toppen hennes og kyss fra munnen og ned mot brystene. Kyss brystene før du kysser videre nedover. Ta gjerne av buksene hennes og spre beina hennes slik at du kan kysse nedover innsiden av lårene hennes til baksiden av kneet. Du kan returnere opp langs det andre låret.

Stopp opp litt og la blikket ditt kjærtegne henne og vis at du liker det du ser.

Fortsatt bør du gå sakte frem. Veldig sakte. Prøv å unngå redet hennes en god stund helt til hun slapper av og bare nyter.

Ta deg god tid til å kysse henne. Begynn ved munnen og kyss gjerne hele kroppen hennes med krevende, tålmodige kyss. Fokuser gjerne på hennes erogene soner.

Har dere har god tid, fortell henne det: "Nå har jeg tenkt å gå veldig sakte frem. Vi har det ikke travelt." Kjenn hvordan hun slapper av mens du kysser og kjærtegner kroppen hennes. Du kan veksle mellom en dansende tunge og lette fingertupper til flatere tunge og mer krevende hender. Minn henne på å slappe helt av mens du kysser og kjærtegner stadig litt grådigere.

Sørg for å unngå redet hennes litt lengre enn hun ønsker. Du kan selvsagt gå nær, men vent med å røre. Målet er å få henne til å ønske mer enn du gir.

Hvis du vil gå raskt og grådig til verks, kan du selvsagt hoppe over alt som kan forberede henne sende henne et grådig blikk og gå løs på henne. Vær oppmerksom på hvordan hun reagerer og ro ned dersom det blir for voldsomt. Hvis du virkelig vil løfte henne til nye høyder, gjør du sannsynligvis deg selv og henne en bjørnetjeneste ved å gå for fort frem.

Finn en komfortabel stilling

Hvis du ønsker å slikke henne til hun kommer, må du regne med å holde på lenge. Gjennomsnittet ligger mellom 20 og 45 minutter. Noen kortere og noen lenger. Det kan variere fra gang til gang ut fra hvor lysten hun er før dere begynner, hvor hun er i syklusen og en rekke andre faktorer.

Sørg derfor for at dere begge er komfortable. Hvis du velger stillinger der tungen din er i 45 graders stilling, kan du sannsynligvis holde lengre enn hvis du har den i 90 graders stilling.

Se gjerne oversikten over slikke-stillinger

La henne ønske deg velkommen

Når du banker på en dør og noen åpner døren, ønskes du velkommen inn på en helt annen måte enn dersom du braser inn døren og tar deg til rette.

Leppene sprer seg vanligvis når hun er klar til å slippe deg til. Hvis du kysser og koser venusberget hennes til leppene sprer seg, vil du lettere bli ønsket velkommen inn.

Fortsett til Del 3: Flat tunge

• • • • 💜 • • • •

Intro
1
2
3
4
5
6
7

6 kommentarer til «Slikking (2) – Oppbygging»

 1. Hos oss inneholder forspillet (hvis vi kan kalle det for forspill når dette egentlig er hovedelementet) alltid slikking. Hun simpelthen elsker det. Men om jeg bruker for lang tid før jeg kommer til saken, slik du beskriver det her, dytter hun som regel hodet på plass mellom bena. Hun liker dette så godt, at hun gjerne kommer raskt og i løpet av noen minutter.
  Viktig å finne en stilling der han (jeg) ikke blir sliten i nakken, når hun ligger på rygg og jeg mellom bena hennes blir vinkelen i nakken veldig skarp, så jeg ikke holder ut like lenge. Da er det bedre å ligge ved siden av henne med hodet ned mellom bena, det digger jeg. Men blir jeg for ivrig i denne stillingen forsvinner nesa inn i henne og blir omsluttet av redet hennes, som gir meg vanskeligheter med å puste.
  Forsøk å la henne ligge på siden, slik at han også kan ligge på siden, med hodet inn mellom hennes ben. da blir ikke vinkelen på nakken så brå, og tungen kommer bedre til «overalt»
  Som sagt vi er alltid innom slikking, har vi hatt en «hyrdestund» uten slikking føler jeg den ikke er fullkommen

  1. Jeg liker at du som mann, verdsetter slikking så høyt. 🙂

   Det med å gi litt mindre enn hun vil ha for å få henne til å ønske mer, er et tips som går igjen hos Internett-orakelet. Og så er det jo individuelle forskjeller i bøttevis. Flott å høre at hun vil ha mer så fort.

   Fint tips til stillinger.

 2. Tips:
  Om du under stillinger, kan inkludere gode stillinger for slikking?
  Som du sier finne en komfortabel stilling, Noen ganger stopper fantasien litt opp, og vi begir oss ut i det vante «slik vi alltid har gjort» kunne være morro å få litt inspirasjon og ideer til nye stillinger også når det gjelder slikking 🙂

  1. Jeg holder faktisk på å samle inn tips om stillinger til både suging og slikking. Det er jo som du sier, ofte at vi gjør det vi alltid har gjort. Og da er det greit med nye tips.

   Så det kommer. Det tar bare litt tid fordi jeg først må samle, teste og skrive.

   1. Hei igjen.
    Liker det du sier om samle og teste…
    Det betyr at det du publiserer ikke bare er noe du har funnet på nett, men faktisk noe du har forsøkt ut, og kan dele erfaringer om. Kjenner jeg liker denne siden bedre og bedre 😉

    1. Hehe… det har vært et av målene mine. Du finner mye svada på nett som du ikke kan avsløre som svada før det er prøvd ut. Noen av tipsene jeg har publisert, har riktignok ikke falt helt i smak hos oss, men jeg har tatt dem med likevel fordi jeg lett kan forestille meg at andre kan like dem. Vi er jo alle ulike. 😊

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *