Multiple (7): Første orgasme uten sprut

Sannsynligvis vil din første orgasme uten sprut, føles som en liten nedtur. Den vil være mindre kraftig enn dine vanlige orgasmer. Med trening vil det endre seg og du vil kunne oppleve orgasmer du ikke trodde var mulig.

Din første orgasme uten sprut er steg 7 i guiden: Hvordan gi ham multiple?
Steg 1
Tro at det er mulig
Steg 2
Tren PC-muskelen
Steg 3
Bli kjent med opphisselsesskalaen
Steg 4
Øv på STUP
Steg 5
Lag platåer
Steg 6
Skill orgasme og ejakulering
Steg 7
Din første orgasme uten sprut

Fortsett å trene på stegene

Hvis du fortsetter å trene PC-muskelen og øver på STUP når du nærmer deg, vil du før eller siden få en orgasme uten å sprute. Å bruke 3-6 måneder på å få det til, er ikke uvanlig1Kleist, M. (2009). The Secret to Male Multiple Orgasms and Other Sex Skills. Lulu. com.. Så her må du smøre deg selv med tålmodighet. Gjenta de forskjellige stegene inntil du du knekker koden.

Din første orgasme uten sprut

Før eller siden vil du plutselig få en orgasme uten å sprute. Sannsynligvis vil den føles mindre intens enn en vanlig orgasme. Og det er ikke merkelig.

For å få den, har du sikkert gjort alt du kan: Spent PC-muskelen kraftig, tenkt på det du vet du bør tenke på, unngått en del stimulering du vet du kommer av og pustet akkurat sånn du har funnet ut er lurt. Du har gått inn med alt du har.

Fortsett treningen mot serieorgasmer

Nå er tiden inne til å finjustere teknikken. Jo tryggere du blir, jo mindre trenger du å fokusere på STUP og jo mer kan du nyte orgasmen. Med tiden er kanskje et lite klem med PC-muskelen alt som skal til. Og du får de villeste serieorgasmene som overgår din fantasi.

Eller som Fiolmannen påpekte etter en vill berg- og dalbane:

Det første jeg tenkte på etterpå var: «Er jeg i live?» Det burde ikke vært mulig å være i live etter noe sånt.

Fiolmannen, juli 2020

• • • • 💜 • • • •

Intro
1
2
3
4
5
6
7

4 kommentarer til «Multiple (7): Første orgasme uten sprut»

 1. Har surfet på de små bølgene hittil. Får gå for de store nå (om jeg våger), slik som fiolmannen…

  1. Spennende!

   Viktig å lære å surfe på de små bølgene først. De store er mye mer krevende, men også mye mer … ehm … tilfredsstillende å få til.

   Lykke til!

 2. Har klart å få orgaseme uten sprut nå etter å øvd i et par uker, , men den blir slapp etterpå, hva må til for kunne fortsette uten at den blir slapp?

  1. Jeg spurte Fiolmannen. Orgasmer uten sprut er superenkelt når du først knekker koden, men å knekke koden, er ikke lett.

   Vi tipper at du har spruter innover. Da går det ut i urinblæra. Hvis det er det som skjer, har du ikke klart å skille orgasmen fra spurten enda. Du spruter bare innover i stedet for utover. Kanskje du trenger mindre stimulering av pålen og mer av det rundt (f.eks. pungen eller prostata)? For mye stimuli og det går for fort, for lite og du mister interesse. Kanskje du må sette ned tempoet? Kanskje du må roe ned litt tidligere? Hvor du legger fokuset, er kjempeviktig. Du må flytte fokuset vekk fra pålen og det som gir sprutorgasme. Dette er spesielt krevende hvis du (som mange andre gutter/menn), har lært at hvis du fokuserer på hvordan pålen stimuleres og de følelsene det gir, så kommer du raskere. Det blir en selvforsterkende effekt. Det er veldig vanskelig å forklare, men du må på en måte flytte fokuset dypere og kjenne på noe inni deg. Når tiden er inne, kan du få en liten orgasme ved å spenne mellomgulvet og pc-musklene. Og det er disse orgasmene som kan bli mye større og mange flere med trening.

   Å sprute innover var en av de tingene som skjedde når vi øvde. Da ble den slapp akkurat som når han spruter utover. Vi tror han spente pc-musklene litt for sent slik at han rett og slett sperret veien for sæden. Vår løsning var å fortsette å øve (ikke der og da, selvsagt), men med enda mer fokus på å nyte, ri de små bølgen, og enda mindre og saktere stimulering av pålen. Det var mange ganger vi holdt på å gi opp, men jeg var litt sta og tok det frem igjen og igjen til det gikk. Så ikke gi opp. 😉

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *