Fingring (2) – Oppbygging

Menn kan bli frustrerte hvis det går for sakte, men en kvinne kan like saktere oppbygging. Men ikke for sakte. Også her er det viktig at du vet hva din kjære liker.

Dette er andre innlegg i guiden: Hvordan fingre henne?
Del 1
Forutsetninger
Del 2
Oppbygging
Del 3
Enkle variasjoner
Del 4
Klitoriskos
Del 5
Skjedekos
Del 6
Når hun kommer
Del 7
Bonusideer

Før du blir overveldet av alle forslagene her, husk at forslagene her bare er en haug med ideer. Plukk ut noen få og se om hun liker dem.

I løpet av dagen

Husk at veien til en kvinne, ofte går gjennom hjertet hennes. Hvis at du bryr deg om henne. Finn ut hva hennes kjærlighetsspråk er og bruk det aktivt. Hvis du klarer å forsikre henne om at du elsker henne på en måte hun forstår, er sjansene større for at hun er klar for seksuelle sprell.

Vær oppmerksom på at det er mye som kan foregå i hodet hennes samtidig og hindre henne i å konsentrere seg om sex. Finn ut om det er noe du kan gjøre for å vise henne at dere er sammen om å takle utfordringene dere møter. Kanskje du kan plukke opp vasketøyet som ligger rundt omkring, re sengen, leke med barna, henge opp det bildet hun har mast om en stund eller lage mat? Det handler egentlig ikke om hva du gjør, men å vise henne at dere står sammen. Det kan også tenkes at hun trenger en god prat med deg eller at dere gjør noe hyggelig sammen for at hun blir klar til sex. Å lytte til henne er aldri en dum ide.

Å være nær hverandre fysisk handler om mer enn sex. Kanskje dere kan holde hender når dere går tur? Kanskje du kan gi henne et kyss eller en klem før du springer ut døren eller når hun kommer hjem? La gjerne hånden din "tilfeldigvis" være bortom baken hennes. Bare dult lett borti når du går forbi. Smugtitt gjerne litt ertelystent på brystene eller baken hennes og vis at du liker det du ser. Studer henne. Legg merke til hvordan hun beveger seg og hvordan hun smiler til deg.

Dersom du er i det vågale hjørnet, kan du sende henne en melding der du antyder planene dine.

Sett stemningen

Sett gjerne på romantisk musikk og litt dempet belysning. Kanskje noen stearinlys eller litt røkelse eller annen godlukt. Sørg også for at det er passe varmt i rommet. Og at rommet er friskt, rent og innbydende. Det viser henne at du mener alvor og har lyst til å glede henne.

Jo flere sanseinntrykk som drar i samme retning, jo bedre. Det hjelper henne til å holde tankene der de hører hjemme.

Før du kler av henne

Hjelp henne til å slappe av, gi slipp og nyte. Kanskje et langt, avslappende bad eller en god massasje er tingen? Eller kanskje litt sensuell dans i stua?

Sannsynligvis vil hun like litt oppbygging før du kler av henne. Prøv å ikke gå rett på hennes intime områder, men stryk håret hennes, armene, ryggen, magen, lårene og leggene.

Etter hvert kan du la hånden finne veien til brystene hennes. Prøv å masser dem litt forsiktig. Eller du kan la hånden opp langs innsiden av lårene, ned i buksene hennes og leke forsiktig med hårene hennes der?

Hvis hun blir tent først, blir hele opplevelsen mer intens.

De første, nakne kjærtegnene

Vent gjerne noen få sekunder når hun er avkledd og ert henne litt før du går i gang. Sørg for å la blikket ditt kjærtegne henne.

Igjen bør du gå sakte frem. Veldig sakte. Prøv å unngå redet hennes en god stund helt til hun slapper av og bare nyter.

Prøv å la fingrene dine veksle på å danse lett over kroppen hennes og kjærtegne henne med krevende, tålmodige hender. Kanskje hun har en følsom rygg? Eller kanskje innsiden av lårene hennes kan sette fyr på henne? Det finner du bare ut hvis du undersøker.

Har dere har god tid, fortell henne det: "Nå har jeg tenkt å gå veldig sakte frem. Vi har det ikke travelt." Kjenn hvordan hun skapper av mens du stryker kroppen hennes. La hendene gli sakte opp fra føttene og opp langs innsiden av låret, men unngå redet hennes. Stryk varsomt videre opp over magen, brystet og halsen hennes. Minn henne på å slappe helt av mens lar henne skli ned igjen. Gjenta litt mer grådig for hver gang. Men legg inn noen tålmodige, sakte, dansende berøringer iblant bare for å holde henne oppmerksom på det du gjør.

Smil kjærlig og beundrende til henne. Og la fingrene løpe varsomt opp langs innsiden av lårene og over hårene i redet hennes. Ikke krevende, men bare innom slik at hun lengteretter mer. Bruk sommerfugllette berøringer.

Målet er å få henne til å ønske mer enn du gir.

Hvis du vil gå raskt og grådig til verks, kan du selvsagt hoppe over alt som kan forberede henne sende henne et grådig blikk og gå løs på henne. Vær oppmerksom på hvordan hun reagerer og ro ned dersom det blir for voldsomt. Hvis du virkelig vil løfte henne til nye høyder, gjør du deg selv og henne en bjørnetjeneste ved å gå for fort frem.

Fortsett til Del 3: Enkle variasjoner.

• • • • 💜 • • • •

Intro
1
2
3
4
5
6
7

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *