Når jeg bare må spyle ham

Jeg vet ikke hva det er, men når jeg har muligheten til å kaste vann på ham, så har jeg en svært svak viljestyrke.

Som for eksempel når jeg står i dusjen og han sitter på toalettet. Den hånden som holder dusjslagen, er ekstra uregjerlig. Og den andre utrolig hjelpsom med å justere ned temperaturen.

Og før jeg egentlig har fått med meg hva som foregår. Har hendene mine skrudd ned varmen og rettet strålen mot offeret.

- Hey! roper ham.

Og jeg skjønner ikke hvorfor han høres så overrasket ut. Den kalddusjen lå jo litt i kortene. Han vet jo at jeg har litt ustyrlige hender når de oppdager slike muligheter. Det er litt som å sette i skål med godteri foran en unge og så forvente at de ikke benytter muligheten.

Jeg smiler så uskyldig jeg kan.

Noen ganger får han Blikket med stor B. Og jeg blir litt mo i knærne. Da vet jeg at han har tenkt å vise meg hvem som er sjefen. Da tar han meg inn på soverommet og setter meg på plass på den måten bare han får lov til. Og jeg ender med en monsterorgasme.

Og jeg lærer at jeg ikke trenger å styre de uregjerlige hendene mine ved neste mulighet heller.

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *