Informasjon i bokser og ledninger

Mark Gungor har en morsom video på YouTube der han sammenligner mannens hjerne med kvinnens hjerne.

Den er helt fantastisk!

Videoen er både morsom og oppklarende. Jeg har delt den med familie, venner og kollegaer. Og alle har fått seg en latter.

Dessuten har de fleste jentene - akkurat som jeg - blitt overrasket over noe han påstår menn har som ikke kvinner har i hjernen.

Så hvis du ikke har sett den, så anbefaler jeg den varmt. Jeg har selv sett den flere ganger.

Klippet er egentlig et klipp fra et lengre foredrag på et ekteskapsseminar, så du kan gjerne søke opp hele hvis du vil. Mark Gunvor har noen gode poeng. Og han er morsom å høre på. Det synes nå jeg. Hans holdning til problemer i forholdet er forfriskende fri for både kirkelig og psykologisk tungt språk. I stedet underviser han med avvæpnende humor og er rett på sak.

Jeg elsker å inspirere menneskers liv med sannhet og humor. Det er mange komikere som får folk til å le, og det er mange foredragsholdere som gir solide prinsipper for å leve. Jeg vil gjøre begge deler.

Den sekulære kulturen overromantiserer forholdene, og den kristne kulturen overospirualiserer dem. Realiteten er at forhold mellom menn og kvinner er veldig jordnære.

Jeg ønsker å hjelpe par med å få til forholdet, komme sammen, ha det moro og oppnå et vellykket forhold.

Mark Gungor (fritt oversatt)

• • • • 💜 • • • •

2 kommentarer til «Informasjon i bokser og ledninger»

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *