Stilling: Brettet i to

Gi din stemme:

Denne stillingen krever at hun er myk. Og er hun myk nok, har dere en stilling der han er i kontroll og med en spennende vinkel rett mot G-punktet

Hvordan

Hun ligger på ryggen og trekker knærne opp mot brystet. Han kneler bak henne med knærne litt spredd og tar tak i anklene hennes og strekker dem ut foran seg.

Stillingen krever at hun er relativt myk. Hvis hun klarer stillingen, er det nok likevel ikke en stilling som er god for henne lenge av gangen.

Det kan tenkes at hun blir mykere jo mer tent hun er, så det kan være en ide å ikke starte i denne stillingen.

Hva begge kan gjøre
Hva han kan gjøre

Her er noen forslag til hva han kan prøve:

 • støt inn og ut
 • len deg litt forover eller bakover
 • prøv å treffe g-punktet hennes
 • hold rundt anklene hennes
 • varier retningen du støter (fremover, nedover eller en kombinasjon)
 • vær oppmerksom på om hun er komfortabel i stillingen
 • hold deg i ro og bare bruk pc-muskelen
Hva hun kan gjøre

Her er forslag til hva hun kan prøve:

 • bruk pc-muskelen din i takt med støtene eller når han holder seg i ro
 • legg hendene dine eller en pute under baken din for at den skal komme litt høyere
 • si i fra hvis stillingen blir ukomfortabel
Dine tips

Har du tips om denne stillingen? Del dem gjerne i kommentarfeltet.

• • • • •

.

Type:
Cowgirl
Rygg
Mage
Side
Bakfra
Sitte
Stå
Knele
Krevende

.

Oralsex:
69
Suging
Slikking
.
Mulighet:
Kyss
G-punkt
Sexercise
Utendørs
.
Rigging:
Stol
Kant
Vegg
Kroker
.
Favoritter:
Lesernes
Fioljenta
Fiolmann
Mr Energi
.
Tips:
Prøve ny?
Tilfeldig
Kristne

.

• • • • 💜 • • • •

4 kommentarer til «Stilling: Brettet i to»

 1. Jeg liker denne stillingen! Artig nok ser jeg av karakteren at mange har gitt denne karakter og det jevnt høyt. Tydeligvis en populær stilling. Favorittene mine tillater meg å støte dypt og kontrollert og samtidig kunne se både min elskede i en sexy stilling og selve inntrengningen. Denne stillingen oppfyller dette. Hva er deres kriterier for en god stilling?

  1. Jeg har faktisk lagt merke til at du liker denne. 😉

   Mine kriterier for en god stilling, er nok litt mer komplisert enn dine. Kriteriene avhenger av humøret mitt. Noen ganger har jeg lyst til å bli tatt vare på – da er de nære med masse kroppskontakt nydelige. Andre ganger har jeg lyst til å se iveren din – da liker jeg stillinger der du kan støte mye og jeg kan se det. Noen ganger ønsker jeg å eksperimentere og da liker jeg stillinger vi ikke har så mye erfaring med. Andre ganger har jeg lyst til å se deg slite skikkelig – da liker jeg stillinger som er tunge for deg. Og noen ganger er det helt andre kriterier som gjelder. 🤗

   Hadde vært spennende å høre andres kriterier!

   1. Synes også at stillingen «brettet i to» er opphissende på grunn av god utsikt ved inntrengning. Jeg liker også å ta bakfra, gjerne stående, på alle fire eller liggende. Heftig i kombinasjon med speil, eller god utsikt (slik som måneskinn ved middelhavet, i teltåpningen, eller på en fjelltopp). Opphissende med rumpe og rygg.

    Sammen har vi nok misjonærstilling med meg på topp, som hverdagsfavoritt. Deilig å ha helkroppskontakt, kjenne lår, kjønn, mage, bryst og tunge samtidig. Man kan enten ta hardt, være øm, eller kombinere med trening (armhevinger).🤪 Den er også lettes å gi/regulere orgasmer på for oss. Skal prøve å utfordre Energifruen til å gi sine kriterier. 😎

    1. Enig med mannen i at misjonærstillingen er den mest brukte og likte i dagliglivet 🤗 med små variabler, den gir så mye kroppskontakt på alle steder, men variasjon er krydder. Ikke alltid like komfortabel med alle energi mannens innfall( han har mer energi enn meg fysisk) men jeg tror jeg har et åpent sinn😳
     Morsomt å overraske når han minst venter det, når han tror det ikke blir noe 🙃 for eksempel med sug.
     Liker også å ligge oppå til han kommer (kommer da av og til selv) ellers så er nok jeg veldig glad i å elske på innfallsmetoden, spesielt på ferie, mannen har gitt endel eksempel her tidligere ☺️ Kan varier med stillinger til oppvarming, men elsker at han ligger oppå ved orgasmer.

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *