Fiolmannens konsulentoppdrag

- Så det er sånn du vil ha det? Du er kun interessert i pålen min, altså?

Han gliste. Vi hadde nettopp slått fast at hodet hans ikke fikk plass på bildet.

Jeg knelte ned foran ham og smilte frekt opp til ham.

- Jepp. Jeg skal klare å tegne inn hodet ditt etterpå.

Han lo.

Jeg trykket på avløseren. Stillingen ble foreviget. Jeg tok noen mentale notater om hva som var tilgjengelig. Så skiftet vi stilling.

Jeg trengte bildene for å tegne illustrasjoner av stillinger. Han har insistert på at når vi tar bilder, skal det gjøres ordentlig. Ingen snarveier. Vi kan ikke ta bilde av en sexstilling uten å faktisk ha sex, mente han.

Og i dag var det sugestillinger som stod på menyen. Som betaling for hans konsulentvirksomhet, hadde jeg dessuten lovet å gi ham en liten multippel etterpå.

Ikke rart at han gliste.

Heldigvis hadde jeg spart noen skikkelig utfordrende stillinger til sist. Han skulle ikke få slippe så lett unna.

- Og nå må du stå på hodet inntil veggen, instruerte jeg med et lurt smil.

- Det skjer ikke! Et sted går grensen!

Vi har egentlig mye moro av å teste tipsene og stillingene før de publiseres.

• • • • •

Advarsel: Jeg vil ikke anbefale par å ta sexuelle bilder tidlig i forholdet. Dere må være helt trygg på at bildene ikke kommer på avveie. Også etter et eventuelt brudd.

Se gjerne oversikten over sugestillinger og les om mulighetene den enkelte stillingen gir.

• • • • 💜 • • • •

7 kommentarer til «Fiolmannens konsulentoppdrag»

  1. Mulig du får tilbud om flere konsulentoppdrag snart. Biblioteket må utvides med noen slikkestillinger…

    1. Forstår godt at du liker konsulentoppdraget ditt. Men vi har det ganske kos vi også som kvalitets-sjekker produktene! 🙂 Måtte le litt da iPaden med Fioljentas illustrasjon sto ved siden av oss da vi skulle sjekke ut «Understellsterapeuten» og «Bordet». Viktig å få med seg detaljene 😉

     1. *smiler*
      Jeg setter pris på at dere kvalitetssjekket produktene! Både fordi jeg tror det kan gi dere mye glede, men også fordi dere gir tilbakemeldinger om hva som fungerer og ikke fungerer. Og da kan vi forbedre produktbeskrivelsen. 🤗

      Vi har mer enn en gang hatt med oss notatblokka inn på soverommet når vi tester ut tipsene jeg har samlet før jeg skriver om den. Det er vår måte å skille det som «høres bra ut» fra det som «føles bra ut». 💜

   1. Ser frem til beskrivelse av slikkestillinger.😛
    Spent på om dere kanskje kommer opp med noen jeg og min fantasi ikke har klart å finne på 🥰

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *