Håndbeskjeder

Noen ganger kan det være kjekt å kommunisere uten ord. Også under sex. Ord kan virke forstyrrende både på opplevelsen og søvnen til dem på naborommet. Det enkleste er selvsagt å bare ta tak og flytte rundt på dere selv og hverandre. Men kanskje dere har lyst til å krydre med håndbeskjeder? I så fall har dere noen forslag her.

Merk at hensikten med håndbeskjeder ikke trenger å være å innlede til sex eller å bruke under sex, men å nyte hverandres kropper visuelt. Kombinasjonen av selvkontroll og tydelig begjær kan være dynamitt. Så selv om din kjære er i en fristende stilling, trenger du ikke forsyne deg.

Det er noe fint i det å vise seg fra en sexy side og gi din kjære visuell nytelse. Du trenger ikke se ut som en supermodell. Kropp er flott. Uansett form. Og strengt tatt er det ikke utseendet som teller, men intimiteten. Når du poserer foran din kjære som har satt seg godt til rette for å nyte synet av deg, kan det være startskuddet for en flom av følelser også i deg.

Forslagene kan også brukes til å innlede dominanslek dersom det er noe for dere. Håndbeskjeder kan være en subtil, men bestemt måte å gi kommandoer og samtidig vise interesse, begjær og beundring. Det handler egentlig ikke så mye om hvilke beskjeder du gir, men hvordan du gir dem. Bruk øynene.

Forslag til håndbeskjeder

Plukk dem dere ønsker å bruke. Eller finn på deres egne. Begynn med noen få. Og husk å ha det gøy og nyte hverandre!

Følg med

Fang oppmerksomheten til din kjære. Kanskje du vil vise noe? Eller kanskje du har lyst på en liten oppvisning? Kanskje du setter seg godt til rette med et sultent blikk?

Bli med

Kanskje du vil din kjære skal bli med litt vekk fra andre eller det dere gjør, bare for å ta en kjappis? Eller kanskje vise noe? Eller hviske noe i øret. Her er mulighetene mange.

Kom hit

Hvorfor du vil at din kjære skal stå der, er det bare du som vet. Din kjære velger selvsagt selv om hen vil eller ei. Kanskje du har funnet på noe gøy?

Hvis dere vil, kan tegnet bety at din kjære stiller seg der du peker og legger hendene langs siden mens hen venter på nye beskjeder?

Gå dit

Kanskje du vil at din kjære skal gå et sted å stille seg der? Eller kanskje dere har avtalt at tegnet bare betyr at din kjære skal se i den retningen. Eller kanskje du peker på pianoet fordi du vil hen skal spille? Det er opp til dere å avtale.

Flott!

Det er viktig å gi din kjære tilbakemeldinger underveis. Du tjener mye på å vise at du liker det du ser. Bruk både blikk og tegnspråk. Nyt synet. Og vis at du nyter det.

Hvis din kjære føler seg sexy, vil hen bli mer selvsikker og trygg i egen kropp. Og du få en bedre oppvisning. En vinn-vinn situasjon altså.

Hysj

Legger du fingeren over munnen, må din kjære være stille. Kanskje du bare har lyst til å nyte synet uten å prate? Eller kanskje du ikke vil høre protester? Igjen, er det din kjære som velger om hen vil være med på leken.

Kle av deg

Du bør sørge for at det er varmt i rommet først og at dere er alene. Kanskje du bare ber din kjære kle av seg og så kan dere fortsette med det dere gjør. Eller kanskje du følger opp med flere håndbeskjeder.

Hvis det ikke er varmt i rommet, kan du for eksempel la din kjære være i en stilling mens du fyrer. Mens det blir varmt, kan du selvsagt la din kjære vente. Du kan selvsagt gjøre noe annet som å lese boken din og kaste skjulte blikk mot din kjære mens hen venter. Kanskje det blir varmt i hodet til din kjære i samme slengen?

Snu deg rundt

Din kjære snur seg sakte rundt og lar deg få se fra alle sider. Kanskje din kjære har kjøpt noen nye klær eller kanskje du bare har lyst til å nyte synet av baken underveis?

Dersom du bare gjør en halv sirkel, ender din kjære opp med ryggen mot deg. Kanskje du har lyst til å gjøre noe hen ikke skal få se? Eller kanskje du bare vil ta en ekstra titt på baken? Knipser du, kan hen fullføre runden.

Bli der

Dette er tegnet for å vente. Gir du det, fortsetter din kjære med det hen gjør. Har du plassert din kjære i en stilling, blir hen der. Holder din kjærepå med noe, fortsett. Det kan være du bare vil ha en ekstra titt eller hente noe.

Men din kjære bør være oppmerksom på hva du finner på nest.

Tid for vanen din

Kanskje din kjære har bestemt seg for å ta noen pushups hver dag, øve litt på magedans hver dag eller gi deg litt oralsex hver dag. Eller kanskje dere sammen pleier å rydde 10 minutter i stua/kjøkkenet hver dag. Uansett hva det er, så har du lyst til at det skal skje nå

Er dere alene, er det selvsagt ingen grunn til å ha klær på.

Stå oppmerksomt

Hvor mye dere vil gjøre ut av det, er selvsagt opp til dere, men gjør du dette tegnet vil du at din kjære skal stå oppreist foran deg. Du liker kanskje at din kjære skyter frem brystet litt og hever haken? Eller kanskje dere vil legge mer i det, for eksempel at din kjære skal stå med hælene samlet og tærne litt ut til siden, hvile blikket fremover og holde armene langs siden.

Dette er en typisk ventestilling der din kjære er svært oppmerksom på dine neste steg. Du kan for eksempel fortsette med andre stilinger, gjøre noe klart eller bare rett og slett vente litt.

Spre beina stående

Din kjære sprer knærne slik at du får innsyn. Jo mer du sprer fingrene, jo mer sprer din kjære føttene.

Herfra kan du for eksempel gi din kjære forskjellige beskjeder om hvordan hen skal holde armene sine for at du skal finne dagens favoritt.

Knel her

Gjør du dette tegnet, vil du at din kjære skal knele foran deg. Dere bestemmer hvor mye dere vil gjøre ut av det. For eksempel kan ryggen holdes rett, brystet skytes frem, haken heves, knærne samles, hendene legges på lårene og blikket hviler fremover. Din kjære har ikke lov til å flyte blikket eller bevege seg.

Dette er en typisk ventestilling og kan for eksempel brukes mens du gjør klar musikk, setter på varme, henter det du vil trenge senere eller bare setter deg godt til rette. Du skal ikke se bort fra at hodet til din kjære også blir mer mottagelig hvis hen må vente litt.

Spre beina knelende

Denne beskjeden gis mens din kjære kneler. Da kan hen spre knærne slik at du får innsyn. Jo mer du sprer fingrene, jo mer sprer du knærne.

Herfra kan du for eksempel gi forskjellige beskjeder om hvordan din kjære skal holde armene sine for at du skal finne dagens favoritt.

Bøy deg fremover

Mens din kjære står eller kneler, kan du be hen bøye seg fremover. Det kan gi noen spennende stillinger visuelt. Særlig hvis du kombinerer med forskjellige armstillinger.

Dersom du gjør bevegelsen over et bord, betyr det at du vil at din kjære skal bøye seg over bordet. Kanskje du kan kjærtegne baken, gni deg mot din kjære, gi noen små dask eller bare nyte synet.

Legg deg på magen

Din kjære legger seg på magen der du holder hånden. Kanskje du holder hånden over stuebordet? Spennende. Eller over sofaen, sengen eller gulvet. Uansett, så har du lyst til at din kjære skal legge seg på magen der.

Sprer du fingrene, betyr det at du vil at din kjære skal spre beina. Kanskje du vil massere? Eller kanskje bare se.

Siden din kjære ikke kan se deg, kan du knipse når du vil hen skal snu seg.

Legg deg på ryggen

Din kjære legger seg på ryggen der du viser, og legger hendene fint langs siden. Sprer du fingrene, vil du at din kjære skal spre beina.

Legg deg på siden

Din kjære legger seg på siden. Kanskje hen støtter hodet i hånden og legger det ene benet litt foran det andre slik at formene kommer ekstra godt frem.

Stå på alle fire

At din kjære står på alle fire, kan være et spennende syn. Nyt det.

Baken opp og albuene ned

Når din kjære står på alle fire og du har nytt synet litt, så kanskje du har lyst på mer? Denne bevegelsen kan bety at du vil din kjære skal legge underarmene ned mot gulvet og skyte baken i været. Kanskje hen kan holde stillingen mens du inspiserer, kjærtegner, nyter synet eller kanskje tar gnir kroppen mot baken?

Oralsex?

Kanskje du vil at din kjære skal gi deg litt oralsex? Din kjære velger selvsagt hva hen ønsker å gjøre og være med på. Men kanskje du ser et lite øyeblikk mens barna er opptatt og dere to kan snike dere vekk et øyeblikk?

Noen liker å adlyde sin kjære og blir mer mottagelig for beskjeder hvis de er kommandert rundt med håndbeskjeder en stund. Dersom det gjelder din kjære, kan du forvente deilig oralsex der du kan komme med innspill iblant.

Sex nå?

Kanskje du ser en mulighet til en kjappis? Og ønsker å fortelle sin kjære det uten å fange oppmerksomheten til barna?

Eller kanskje din kjære har latt deg kommandere en stund og blitt passelig medgjørlig samtidig med at du har blitt passelig tent av synet?

Gå og gjør det vi har avtalt

Tidligere på dagen kan du ha gitt din kjære et varsel om noe hen skal gjøre. Det skal hen gjøre nå. Og hen bør huske hva det var.

Ferdig

Hvis du vifter med hånden, er du fornøyd og din kjære er fri (selv om hen aldri egentlig var tvunget). Smilet ditt bør lyse av fornøydhet.

Husk at din kjære kan snu rollene dersom det høres fristende ut.

• • • • 💜 • • • •

4 kommentarer til «Håndbeskjeder»

 1. Hei! Jeg fikk assosiasjoner til artikkelen din om det å gi håndbeskjeder og nyte kropp, etter en deilig opplevelse vi som par hadde i sommer.

  Settingen for opplevelsen var at vi hadde en hel holme (øy) for oss selv. Etter en vakker kveld med solnedgang og overnatting i telt på favorittstranden vår, – våknet vi til en ny dag med blikkstille hav og strålede sol. Etter frokosten bestemte vi oss for å ta en utforsknings-tur rundt holmen vi var på. Siden det var varmt var vi begge lettkledde. Jeg i shorts og min kone i BH og truse.

  Underveis kom vi til et flott stort svarbergområdet som badet seg i rødlig morgensol. Da vi passerte en stor loddrett svabergvegg kunne jeg ikke dy meg. Jeg ba kona bestemt om å ta av seg klærne, noe hun motvillig gjorde med et smil. Da hun stod der naken og vakker, ba jeg henne stille seg med ryggen mot svabergveggen, noe hun etterfulgte. Det var utrolig vakkert å se henne badet i morgensolen mot bergveggen som bakgrunnskuliss. Jeg nøyt synet, gikk bort og strøk henne forsiktig på brystene og kjønnsleppene for så å trekke meg tilbake.

  Så ba jeg henne snu seg rundt og stille seg med magen mot svaberget noe hun etterfulgte villig. Jeg ga henne videre beskjed om å sette rumpen litt ut og spre beina, slik at jeg kunne få bedre innsyn, noe hun også gjorde på vakkert vis. Det perfekte lyset, kroppen og svarberget gjorde at jeg ble euforisk.

  Jeg ba henne så snu seg tilbake mot meg, tok av meg shortsen og med stiv påle, spurte jeg om å få noen prøvestøt i henne mot svarberget. Hun snudde seg, så meg vennlig inn i øynene, og la til rette slik at jeg kunne trenge inn i henne der hun stod med ryggen mot svaberget. Opplevelsen av å kjenne munn mot munn og kjønn mot kjønn i sakte bevegelser under åpen himmel var intens. Kona grep inn før det tok helt av; «det skulle jo bare være noen prøvestøt», sa hun (hun var nok litt redd for å bli sett av båter som tuslet forbi langt der ute, eller annet i tankene?). Jeg måtte trekke meg ut, tuslet slukøret videre rundt holmen, mens hun tok en snarvei tilbake til teltet.

  Tilbake fra gåturen spør kona med et lurt smil om jeg ville bli med til soveposen hun hadde lagt som underlag på gresset ved stranden. Jeg forsto hva hun mente og takket ja med en gang. Der serverte hun meg det deiligste uteelskov man kan tenke seg. Tankene som rullet i hodet under elskoven var synet og opplevelsen ved svaberget. Til slutt eksploderte jeg i en deilig, sterk og lang orgasme der på stranden (hun ville vente med sin orgasme til hun var trygt hjemme, noe hun også til gangs fikk)! Dette var et vakkert minne fra sommeren 2020. Jeg må nok innrømme at jeg brukte mest ord og lite håndbeskjeder ved mine «kommandoer» ved svaberget. Kanskje vi neste gang kun kan bruke håndbeskjeder ;-).

  1. For et nydelig minne!

   Siden du klarer å skildre det så levende, skjønner jeg at opplevelsen virkelig ga inntrykk og minnet er godt lagret. Det er noe spesielt med å ta seg tid til å nyte synet av sin kjære. Det trenger ikke alltid ta tid å lage et minne for livet. Vi må bare gripe mulighetene.

   Jeg likte spesielt uttrykket: «.. noe hun motvillig gjorde med et smil ..». Herlig. Det vitner om tillit, lek og at dere har det fint sammen.

   Jeg viste kommentaren din til mannen min. Han smilte.

   Takk for at du inspirerer. 🙂

   1. Vi samler på minner hver sommer som vi tar med oss inn i mørketiden. Vi har som mål å alltid ha minst et uteelskov i løpet i sommeren. I år har vi passert to :-). Takk for fine illustrasjoner og inspirerende innhold. Det har vi kost oss med i sommer. Nå kaller også kona, «min» – pålen 😉

    1. Så koselig å høre.

     Jeg la merke til at du brukte ordet påle. Det har jeg aldri hørt eller lest andre gjøre enn oss. 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *