Antydninger…

Utrolig hva antydninger kan gjøre med hodet mitt…

I går holdt mannen min meg hardt inntil seg mens han fortalte hva han har tenkt å gjøre med meg i kveld. Jeg slapp ikke vekk mens han fortalte og jeg vet jeg ikke slipper unna i kveld heller. Jeg kommer til å bli pint.

Jeg har en sitrende gledes-spenning i hele kroppen. Og enda er det mange timer til…

Jeg tror egentlig vi er mange som føler at forspillet begynner hvis kjæresten avslører noen av planene sine? At hodet ikke klarer å gi slipp på ordene? At lysten øker for hver tanke?

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

Forrige glimt:
Om å elske i skogen

Neste glimt:
Eksperimentell pizza

• • • • 💜 • • • •

8 kommentarer til «Antydninger…»

 1. Jepp! Å få høre partnerens plan for “økten” kan være ganske pirrende.

  Trenger ikke være noe dirty eller pervo(Grensen for pervo varierer jo for hvært enkelt individ, men bare de å få høre hva som skal skje, hva han/hun har lyst til å gjøre er kjempedeili. (synest nå jeg da)

  1. Nei, det trenger ikke være dirty eller noe sånt. Bare det å vite at han har lyst og har planlagt en grundig eller en kjapp eller hva det nå skulle være… ja, det er pirrende. *blir varm* 😉

 2. Jeg mener at flere skulle prøvd det? Dirty eller ikke, mange som liker slikt tror jeg?

  Og event at jentene tar et steg der oxo…?

  Vet ikke hvor mange jenter som gjør slikt men da skal jeg love dere at mannen deres kommer garantert til å tenke en del på dere.

  Men en ting må både menn og kvinner være obs på:

  Ikke si slikt gang på gang og så når tiden liksom er inne så orker en ikke. Selvfølgelig en og annen gang så er det noe som gjør at det ikke går, men før en sier slikt så må man være helt sikker på at i dag vil jeg virkelig ta og …….. 😉

  1. Enig med deg der, ja! Man må prøve å holde det man lover.

   Og som jente, synes jeg det er gøy å se effekten mine ord har på mannen min…

     1. Min mann og. Litt rått på en måte. Ja ikke bare litt heller. Sitter i bilen på veg hjem etter å ha vært hjemmefra i mange veker og snakker med megi telefonen underveis. 2 timer kjøring fra flyplassen. Prøver å kåte han opp underveis. Skal vel ikkje mykje til. Må passe meg litt for hva jeg sier og. Vi bruker grovt prat. Må ikke komme i buksa før han er kommet hjem heller. Han tar meg ikkje med silkehansker når han kommer hjem, det kan jeg love. Her er det brunst etter fleire veker avhold. River nærmest av meg klærne for å komme til. Hadde jeg sagt nei no hadde det garantert blitt voldtekt. Skremmende å tenke på egentlig, men jeg har vel selv bedt om det, så da så.

      1. Herlig!

       2 timer med antydninger?!? Da tror jeg vi alle ville blitt både vill og gal. Jeg ser ham for seg der han kjører så fort han våger hjem til deg. 🫣

       Og, ja, den ba du om. 🤣

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *