Hvordan massere prostata?

Når prostata stimuleres, kan han få en kraftig og altoppslukende orgasme. Det er også mulig at han kan komme uten sprut og kan komme flere ganger. Selvsagt krever det trening, men treningen er jo også spennende og deilig.

Det kan ta noen ganger før prostatamassasje føles godt. Han må klare å gi slipp på kontrollen og hun må lære seg noen teknikker. Så ikke gi opp med en gang.

Det finnes to måter å stimulere prostata på:

 1. Den ene er utenfra ved å trykke mot mellomkjøttet, et lite sexy ord for området mellom pungen og anus.
 2. Den andre er innenfra ved å stimulere fremre vegg av endetarmen.

Forberedelser

Sørg for å korte negler slik at du ikke skraper ham opp.

Hvis dere har lyst til å stimulere prostata via anus, kan det være lurt at han vasker seg først. Riktignok ligger det sjelden noe stort i den ytre delen av endetarmen, men mange liker å vaske seg likevel for å få vekk rester. Vanligvis er en klut nok, men ta gjerne en grundigere vask hvis dere føler for det.

Finn gjerne frem glidemiddel. Det gjør opplevelsen mye bedre. Særlig hvis dere har tenkt å stimulere via anus.

Viktig: Ikke bruk samme fingre i endetarmen som på penis. Da risikerer han urinveisinfeksjon. Fordi det er lett å glemme seg, kan det være lurt å bruke latexhansker. Det skal faktisk ikke mange rundene til før latexhansker får en herlig sexy svung over seg.

Forspill

Det kan være fristende å gå rett på sak. Men det liker ikke prostata. Prostata liker å bli forberedt.

Litt varme i rommet er en god ide. Og uforstyrret tid. Kjærtegn kroppen hans til han slapper av. Ta deg god tid.

Hvis dere bare har tid til en kjapp en, så vær oppmerksom på at prostata kanskje ikke vil være med på leken. Det kan ta opp til en time å gi ham en prostataorgasme hvis det er noe nytt for ham. Men litt prostatakos kan også forsterke en vanlig orgasme.

Hvor?

Prostata er en kjertel som du kan kjenne enten ved å presse mot mellomkjøttet (mellom pungen og anus) eller presse mot fremre vegg (mot magen) 4-8 cm inn i endetarmen.

Når han er tent, kjennes prostata ut som en litt hard klump på størrelse med en litt liten valnøtt.

Han kjenner om du er på rett plass. Så spør ham hvis du er usikker.

Les gjerne mer om prostata og om å finne frem på ham.

Lytt til ham

Du er ikke tankeleser, så lytt til hva han sier. Kanskje han liker det bedre hardere, lettere, raskere, høyere opp eller noe annet.

Dere kan også bli enige om at han skal stønne litt ekstra når han vil fortelle deg at det du gjør er godt. Du trenger tross alt litt tilbakemeldinger.

Den andre hånden

Mens du bruker den ene hånden på prostata, kan du gjerne bruke den andre til å kjærtegne kroppen hans, leke med hårene rundt pålen hans, la fingrene gli over pungen hans eller gi ham litt håndkos. Eller du kan suge ham.

Bare sørg for å ikke ta fokuset vekk fra prostata med mindre du bare masserer prostata for å øke intensiteten når du pirrer pålen hans.

Les gjerne mer om hvordan gi ham håndkos og suge ham.

Komme uten å sprute?

Hvis du vil prøve å få ham til å komme uten å sprute, så bør du sannsynligvis holde deg unna pålen hans. Det er forresten helt normalt at det ikke går selv om dere har fått det til før.

Dersom han kommer uten å sprute, vil han oppleve en helt annen type orgasme. Den kjennes i hele kroppen og varer overraskende lenge.

Les gjerne mer om hvordan gi ham multiple orgasmer.

Hva hvis det ikke går?

Vel, noen ganger vil ikke prostata være med på leken. Den blir for følsom eller for lite følsom. Eller kanskje alle forsøk bare kjennes ubehagelige ut. Alt kjennes bare feil.

Det er helt normalt.

Heldigvis er det nok annet gøy å finne på. La prostata få fred og prøv heller igjen en annen gang hvis dere ønsker det.

Hva hvis han blir slapp?

Det er også helt normalt at pålen slapper av mens du leker med prostata.

Noen ganger kan pålen bli stiv av prostatamassasje uten at du rører den. Andre ganger slapper den av.

Pålen må ikke være stiv for at han skal nyte massasjen. Du trenger derfor overhodet ikke sørge for å få den stiv igjen. Tross alt er det prostata som er fokuset for prostatamassasje. Ikke pålen.

La ham nyte det

Hvis han skal klare å nyte massasjen fullt ut, må han slappe av. Helt av. Noen liker derfor å ligge helt stille og bare nyte.

At han fokuserer på følelsen, betyr at han har det godt. Så ta det som et stort kompliment. Nyt synet av ham og nyt at du kan gjøre ham godt.

Teknikker utenfra

Du må trykke ganske hardt mot mellomkjøttet for å kjenne prostata. Her må du finne ut hva han liker når. Noen synes det kiler hvis du trykker for lett og noen synes det er ubehagelig når du trykker for hardt. Og det kan variere fra gang til gang. Hvis han er godt oppvarmet, vil han sannsynligvis gjerne ha hardere trykk.

Å massere prostata utenfra krever en god del styrke. Du vil bli sterkere etterhvert, men husk å tren opp begge hender slik at de kan avlaste hverandre.

Første kjærtegn

Løft pålen opp slik at pungen dras litt oppover og du kommer til området under pungen.

Start med å kjærtegne området uten å trykke for hardt. Bare stryk fingrene over området. Bruk gjerne flate fingre i stedet for fingertuppene slik at du kjærtegner mer om gangen og ikke kiler ham.

Hold trykket

Prøv å trykke med fingrene mot prostata og hold trykket. Du skal kunne kjenne en hard klump på størrelse med en valnøtt et stykke under huden. Den har lett for å gli litt unna, så forsøk å treffe så godt du kan.

Du kan øke trykket i takt med hvor pirret han er.

Det kan være tungt å holde trykket i lengden. Hvis han ligger på ryggen og du kneler mellom beina hans, kan du presse tommelen mot prostata og holde rundt pungen og pålen med de andre fingrene. Det kan hjelpe. En annen mulighet er å legge albuen mot kneet ditt. Da kan armen din få støtte fra kneet til å holde trykket. Og du kan enten bruke tommelen eller knokene mot prostata.

Rytmiske press

Prøv å presse rytmisk mot prostata. Du kan gjerne eksperimentere med å variere tempo og styrke for å finne ut hva han liker.

Men ikke varier for mye. Her er det lurt å finne en god rytme og holde den.

Sirkler

Prøv å presse mot prostata med tommelen din. De andre fingrene kan du legge rundt pungen og pålen. Uten å lette på trykket, prøv om du klarer å følge rundt kanten av prostata med små sirkelbevegelser.

Bruk sakte bevegelser og prøv å forestille deg hvordan du kjærtegner prostata fra alle sider.

Huden under pungen er ganske tynn selv om den kjennes litt ru. Å gni hardt mot huden er ikke så godt for ham. Hvis du ikke løfter tommelen fra huden, men bare lar huden følge med i bevegelsen din, vil det sannsynligvis være bedre for ham.

Teknikker innenfra

Det krever mindre krefter for å massere prostata via endetarmen.

Første kjærtegn

Inngangen til anus er et av de mest sensitive områdene på en mann. Bruk derfor litt tid på å kjærtegne åpningen før du går videre.

Ta litt glidemiddel på fingrene og la en finger gli rundt og rundt langs åpningen. Han kan være litt anspent. Særlig hvis det er hans første gang eller han har mye å tenke på. Så sørg for at han er avslappet og fin før du fortsetter.

Begynn med å la en finger gli sakte inn. Og når han slapper av kan du forsiktig prøve med en til inntil du har det antallet du ønsker. Som regel, er to mer enn nok til å stimulere prostata uten at det blir for tungt for deg.

Inn og ut

La fingrene gli inn og ut langs fremre vegg (mot pungen). Ikke la dem gli helt ut, men bare la dem gli fra de er rett overfor prostata til de er rett nedenfor. Og tilbake igjen.

Poenget her er ikke å gli inn og ut av anus, men å stimulere prostata. Så prøv å holde et trykk mot prostata hele veien.

Hold trykket

Prøv å holde trykket mot prostata. Den kjennes ut som en litt hard valnøtt rett under huden.

Hvis han ligger på ryggen og du kneler mellom beina hans, er det enkleste at du gjør en «kom hit» bevegelse med fingrene og holder grepet.

Hvis du ligger ved siden av ham og har en hånd mellom beina hans, kan du presse fingrene opp mot håndbaken din.

Rytmiske trykk

Prøv å presse rytmisk mot prostata. Du kan gjerne eksperimentere med å variere tempo og styrke for å finne ut hva han liker. Også her gjelder det at du prøver å finne en god rytme fremfor å variere for mye.

Leketøy

Dersom dere liker å bruke leketøy, finnes det mye å velge i her. Noen er til og med designet for å bruke på prostata.

• • • • 💜 • • • •

9 kommentarer til «Hvordan massere prostata?»

 1. Helt fantastisk, brukte denne måten du beskriver, først med fingrene og senere med prostata vibrator. Husker første gangen Jeg brukte prostata vibratoren, jeg trodde nesten jeg skulle dø når orgasmen kom. Den varte og varte i det uendelige, uten å prute. Jeg var like sensitiv og kåt og kunne bare fortsette til orgasmen kom på nytt etter Moen minutter. Sånn fortsatte det, orgasmen kom igjen og igjen, jeg holdt på hele lørdagen. Hadde mer enn 20 orgasmer før jeg ikke orket mer og den stooore spruten kom. Hele nabolaget hørte meg garantert. Blitt brukt mye erter den første gangen, nesten hver dag. Kan sterkt anbefales. Gutt 22.

  1. Herlig når kroppen får kjørt seg. 💜

   Og tenk at mange menn også har denne muligheten til å få flere orgasmer! Det er så kult!

 2. Har prøvd litt anal sex på hverandre, pirrende og spesielt. Leste om å stimulere prostata og det frister å prøve ut. Hun er også tent på det. Det blir med fingren hennes første gang. Vi har en myk plugg som hun fører inn. Den gir meg bare følelsen av å måtte på do. Har kjøpt klyster og tror det vil bli bedre da det er tomt. Men er det noen her som har ett leketøy å anbefale. Det er mange forskjellige å se på div nettsider.

 3. Jeg kan ikke hjelpe så mye. Anal inntrengning er “no Go” for fruen, så vi har ingen plugg eller lignende til bruk bak. For meg har hun stimulert prostata med latexhansker og det har fungert utmerket. Ser ann dag og form for slik aktivitet.😎

 4. Jeg pleier å stimulere prostata «utenfra», altså ved å presse mot mellomkjøttet rett under pungen. Det fungerer vanligvis som dynamitt.

  Men vi har også prøvd med en finger i analen. Da bruker jeg latexhansker bare sånn for sikkerhets skyld. Det fungerer også fint, men vi gjør det sjelden fordi det fungerer så bra utenfra.

  Vi har litt erfaring med plugger, men ikke mye. Han virker til å like de uten vibrasjon best, men kun hvis de faktisk blir inne uten at de svupper ut i kampens hete. Det er litt nedtur. Analpluggen til Sinfuls parboks ble faktisk inni. 👍 De bør heller ikke alt for mye «greier» utenfor. Vi har en som har et fancy håndtak og da blir han nervøs over at vi skal komme borti ved en feil. Vi har kun prøvd en med vibrasjon. Den er noen år gammel og litt gammelt design. Den fungerte ikke så bra. Så hvis noen har noen gode tips her, så hadde det vært gøy å teste ut på ham. 😁

 5. Takk for svar. Da blir det latexhansker og glidemiddel som start. Hvis dette er noe vi liker begge 2 får vi kjøpe en plugg som ikke ser skremmende ut. Det med mellomkjøttet er jo en mye enklere metode å gjøre det på. Får prøve seg frem til hva som gir best opplevelse.

 6. Spennende! Mellomkjøttet er godt å få massert, men jeg vil gjerne et steg videre. Kanskje ikke med en finger inn som det første, men prøve sakte men sikkert lenger bak. 😄 Jeg må bare få mannet meg opp å få spurt min bedre halvdel! Jeg prøver å hinte og legge til rette, men enn så lenge går det i stimuli av mellomkjøtt og rumpeballer. Noen tips til å få henne med på det, kanskje? Jeg er kanskje redd for reaksjonen hennes, og har vel ikke helt turt og spurt enda.. 😅
  Fiol-paret; får dere noe ut av å massere anus også, eller er det mellomkjøttet, eller en finger inn som gjelder? Leser en del at det skal være himmelsk å bare få massert anus også, det er jo et veldig sensitivt område!

  1. Vi har ikke så mye erfaring hverken med anus eller en finger baki. Vi har prøvd noen ganger, men det er så mye annet vi liker bedre, så det blir en stund mellom hver gang.

   Jeg tenker det handler mye om å legge til rette for å prøve nye ting. Altså, senke skuldrene og ha det litt gøy sammen.

   1. Eksperimenter litt i partnerens retning først.
   Jeg vet at når han eksperimenterer litt i min retning, ja, så er det lettere å for meg å eksperimentere i hans retning. F.eks. hvis han sier: «Jeg har funnet noen nye slikketeknikker. Kan jeg få prøve den ut på deg?» eller «Liker du dette eller dette best?» (mens han prøver to forskjellige teknikker) eller «Hva har du lyst til å teste ut?». ja, da kommer jeg liksom i nysgjerrig-på-å-teste-ut-nye-ting humør og da er det lettere å si ja når han siden sier «Jeg har lagt merke til at jeg har masse nerver i anus og tror kanskje det vil være deilig å bli maskert litt der? Er det noe du kunne tenke deg å prøve en gang? Hvis du vil, kan jeg gjerne skaffe sånne latex-hansker, altså.»

   2. Eksperimenter med trygge ting først.
   Å øve på å eksperimentere, tror jeg også er lurt. Det kan være så enkelt som å prøve en ny stilling, en ny måte å kysse, endre litt på tempo, lengde, fokus etc. Små ting kan gi store effekter. Og så øver man liksom opp nysgjerrigheten.

   3. Aksepter et nei!
   Når man spør, må det være veldig tydelig at det er helt greit å si nei. Ikke mas, men la tanken modnes. Kanskje det blir greit en dag. Kanskje ikke. Men hver og en av oss bestemmer selv hva vi vil være med på.

   4. Vær konkret.
   Jeg tror også det er lurt å være konkret på hva man ønsker. F.eks. hva legger du i å «massere anus». Det er jo ikke sikkert at partneren legger akkurat det samme i det som deg. Mener du «føre en finger rundt åpningen og massere helt i utgangen», så si det. Da gir du samtidig en «oppskrift» som gjør det litt mer overkommelig.

   5. Senk skuldrene og ikke forvent fyrverkeri
   Vår erfaring er at vi er «eksperter» på det vi kan godt. Nye ting, fungerer ikke alltid like godt. Noe er også mye bedre i fantasien enn i virkeligheten. Noe fungerer supert. Og noe må vi øve på før det blir bra. Så når vi eksperimenterer, er vi innstilt på at alt kan skje. Og det er helt greit.

   Vel, det var det jeg kom på sånn i farten. Vi har hatt mye gøy med å eksperimentere! Noe fungerer, annet ikke. 🤗

   (Ooops… lang svar. Ble visst litt revet med her.)

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *