Sugd mens lårene brenner

- Hva vil du si er de største fordelene ved at du står når du blir sugd? spurte jeg.

Jeg holdt på å lage en 30 dagers plan til bedre blowjobs, og trengte tilbakemeldinger på oppgavene underveis. Derfor testet jeg dem på ham i bytte mot hans mening. Vi liker den ordningen. Derfor stod han nå inntil veggen mens jeg sugde ham.

- Vel, jeg føler meg litt dominant, begynte han.

Jeg ble litt overrasket. Jeg hadde presset ham inn til veggen. Jeg kneppet bestemt opp buksene hans. Dessuten er jeg i full kontroll over hans nytelse når jeg suger ham. Jeg følte meg dominant. Det var jo jeg som bestemte nå.

Likevel lot jeg ham fortsette å føle seg litt konge.

- Jeg har god utsikt til hva som skjer. Men jeg tror det blir vanskelig å få en multippel mens jeg står. Tviler på at jeg klarer å holde både balanse og riktig fokus på en gang. Akkurat det er lettere når jeg sitter eller ligger, fortsatte han.

Den skjønte jeg. Å konsentrere seg om å bli stående når man mister kontroll over kroppen sin, er ikke alltid enkelt.

- Og så kan jeg trene lårmusklene hvis jeg bøyer knærne.

Han satte seg plutselig ned i 90-graderen med ryggen inn til veggen, vannrette lår og loddrette legger.

Igjen ble jeg overrasket. Først mente han det kunne bli vanskelig å stå og så setter han seg i 90-graderen? Dette kunne han umulig ha tenkt godt nok gjennom. Men overraskelsen var gledelig. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg liker å se ham slite litt.

Jeg så opp på ham og gliste. - Jeg suger deg kun så lenge du klarer å bli stående.

Det var vel omtrent da han skjønte hvilken knipe han hadde satt seg selv i.

• • • • •

- For en kontrast! utbrøt han ett minutt eller to senere.

Lårene hans brant samtidig som nytelsen spredte seg i kroppen hans.

Jeg gliste og fortsatte.

• • • • •

Han ble stående lenge nok. Lenge nok både til et fornøyd smil og til at lårene hans var litt gelé resten av dagen.

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *