Nytt dusjhode

Vi må ha nytt dusjhode…

ok?

Den på hotellet er … ehm … bedre

Da må vi ha nytt dusjohode, ja!

• • • • •

Jeg var totalt uforberedt. Vanligvis har jeg litt vanskelig for å komme. Men dusjhodet på hotellet ga akkurat riktig trykk. Og varme. Og fylde.

Det var bare litt irriterende at jeg først oppdaget nøyaktig hvor god den dusjen var siste dagen på kurset.

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

5 kommentarer til «Nytt dusjhode»

 1. Festlig historie fra hotellet! Ja, av og til er det bare små endringer som skal til for at demningen brister. 🌊

  Opplevde selv noe morsomt her en uke jeg var bortreist (fra fruen) og eksperimenterte med en massasjemaskin på pålen. Maskinen er ikke tiltenkt for intim massasje (da den kan knuse litt av hvert). Det viste seg imidlertid at på pålehodet responderte supert på den «dype» lavfrekvente vibreringen. Ved kun å benytte vibreringen kom jeg heftig. Ja, jeg trodde dette var umulig, så det ble til at jeg måtte forsøke flere dager, og det samme skjedde. Vibreringen på maskinen lå i området 30-40 Hertz. Den var i tillegg utstyrt med IR (infrarødt lys). Så kanskje det gjorde susen??💥🤪

  Når det kommer til hotellmorro, så har fruen en spesiell glede (fetisj??) av å oppsøke meg på hotell når jeg er på kurs/konferanser. Moroen går ut på å bli smuglet inn (velkledd & sexy) på rommet for oppvarting og hygge. For så å stå tidlig opp neste dag til frokost, og forsvinne før noen av mine kollegaer har oppdaget dette. Morsom hun!😂🤣

  1. Herlige historier.

   Jeg har sansen for hun fruen din. Morsomt påfunn. 👍

   Jeg har aldri hørt at infrarødt lys skal ha noe påvirkning. 🙄 Men lavfrekvent vibrering høres bra ut. Hva var det for en slags massasjemaskin?

   Det er som du skriver, bare små endringer som skal til for å få helt nye opplevelser. Vi har nå fått nytt dusjhode. Likt det på hotellet. Jeg har prøvd noen ganger. Noen ganger går det. Andre ikke. Og jeg har ikke funnet ut hvorfor. Kanskje jeg har for høye forventninger? Kanskje jeg stresser? Kanskje jeg er på et annettidspunkt i syklusen? Kanskje jeg tenker for mye? Eller kanskje noe helt annet?

   1. Ja, fruen finner på mye morsomt. Hun har til og med troppet opp utenlands også, så helt tam er hun ikke!🤣

    Husker ikke navnet på vår «skumle» (det oppholder seg i en feriebolig). Også fruen har hatt god erfaring med den.

    Det reklameres med bruk av Infrarødt lys i blant annet massasjeputer, sauna og massasjeapparater. Virkningen av lyset (bølgene) skal visstnok gi en dypere effekt og behagelig varme. ☀️

    Bruk av IR-bølger/lys brukes i alt fra oppvarming av veddeløpshester til romfart og grilling. Ulike bølgelengder benyttes. Til kropp benyttes de lange bølgene fra 20-37 THz (Wikipedia).

    Ja, å stille inn rette modus for orgasme er ikke alltid lett. Har undret mye på det. Prøvd ulike taktikker etc. Det virker som om kroppen går i bølger. Noen ganger stemmer alt, noen ganger halvveis og noen ganger ikke i det hele tatt. Det som vipper meg over kanten er som regel en tanke jeg tenner på, – men det betyr ikke at den funker neste gang. 🤔

    1. Dette apparatet ligner på vår «skumle» ;-). Beurer massasjeapparat MG 55. Forskjellen ser ut til å være at hele kula frampå er rød på vår. Det ser ut til å finnes nyere utgaver som kan være vært å satse på? 🙂

     1. Hmm… den ser jo interessant ut. 😉

      Kanskje det er noe i det lyset likevel? Det høres ikke ut som om det er noe farlig, så da skader det ikke å forsøke. Men jeg må innrømme at den tanken er nye for meg.

      Takk for ideen! Den er nå skrevet på min mentale liste over ting som jeg har lyst til å teste ut en dag. Både på meg selv og mannen. 🤗

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre