Nytt dusjhode

Vi må ha nytt dusjhode…

Ehm… ok?

Den på hotellet er … ehm … bedre

Da må vi ha nytt dusjohode, ja!

• • • • •

Jeg var totalt uforberedt. Vanligvis har jeg litt vanskelig for å komme. Men dusjhodet på hotellet ga akkurat riktig trykk. Og varme. Og fylde.

Det var bare litt irriterende at jeg først oppdaget nøyaktig hvor god den dusjen var siste dagen på kurset.

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

12 kommentarer til «Nytt dusjhode»

 1. Festlig historie fra hotellet! Ja, av og til er det bare små endringer som skal til for at demningen brister. 🌊

  Opplevde selv noe morsomt her en uke jeg var bortreist (fra fruen) og eksperimenterte med en massasjemaskin på pålen. Maskinen er ikke tiltenkt for intim massasje (da den kan knuse litt av hvert). Det viste seg imidlertid at på pålehodet responderte supert på den «dype» lavfrekvente vibreringen. Ved kun å benytte vibreringen kom jeg heftig. Ja, jeg trodde dette var umulig, så det ble til at jeg måtte forsøke flere dager, og det samme skjedde. Vibreringen på maskinen lå i området 30-40 Hertz. Den var i tillegg utstyrt med IR (infrarødt lys). Så kanskje det gjorde susen??💥🤪

  Når det kommer til hotellmorro, så har fruen en spesiell glede (fetisj??) av å oppsøke meg på hotell når jeg er på kurs/konferanser. Moroen går ut på å bli smuglet inn (velkledd & sexy) på rommet for oppvarting og hygge. For så å stå tidlig opp neste dag til frokost, og forsvinne før noen av mine kollegaer har oppdaget dette. Morsom hun!😂🤣

  1. Herlige historier.

   Jeg har sansen for hun fruen din. Morsomt påfunn. 👍

   Jeg har aldri hørt at infrarødt lys skal ha noe påvirkning. 🙄 Men lavfrekvent vibrering høres bra ut. Hva var det for en slags massasjemaskin?

   Det er som du skriver, bare små endringer som skal til for å få helt nye opplevelser. Vi har nå fått nytt dusjhode. Likt det på hotellet. Jeg har prøvd noen ganger. Noen ganger går det. Andre ikke. Og jeg har ikke funnet ut hvorfor. Kanskje jeg har for høye forventninger? Kanskje jeg stresser? Kanskje jeg er på et annettidspunkt i syklusen? Kanskje jeg tenker for mye? Eller kanskje noe helt annet?

   1. Ja, fruen finner på mye morsomt. Hun har til og med troppet opp utenlands også, så helt tam er hun ikke!🤣

    Husker ikke navnet på vår «skumle» (det oppholder seg i en feriebolig). Også fruen har hatt god erfaring med den.

    Det reklameres med bruk av Infrarødt lys i blant annet massasjeputer, sauna og massasjeapparater. Virkningen av lyset (bølgene) skal visstnok gi en dypere effekt og behagelig varme. ☀️

    Bruk av IR-bølger/lys brukes i alt fra oppvarming av veddeløpshester til romfart og grilling. Ulike bølgelengder benyttes. Til kropp benyttes de lange bølgene fra 20-37 THz (Wikipedia).

    Ja, å stille inn rette modus for orgasme er ikke alltid lett. Har undret mye på det. Prøvd ulike taktikker etc. Det virker som om kroppen går i bølger. Noen ganger stemmer alt, noen ganger halvveis og noen ganger ikke i det hele tatt. Det som vipper meg over kanten er som regel en tanke jeg tenner på, – men det betyr ikke at den funker neste gang. 🤔

    1. Dette apparatet ligner på vår «skumle» ;-). Beurer massasjeapparat MG 55. Forskjellen ser ut til å være at hele kula frampå er rød på vår. Det ser ut til å finnes nyere utgaver som kan være vært å satse på? 🙂

     1. Hmm… den ser jo interessant ut. 😉

      Kanskje det er noe i det lyset likevel? Det høres ikke ut som om det er noe farlig, så da skader det ikke å forsøke. Men jeg må innrømme at den tanken er nye for meg.

      Takk for ideen! Den er nå skrevet på min mentale liste over ting som jeg har lyst til å teste ut en dag. Både på meg selv og mannen. 🤗

 2. Som mann, har jeg også hatt erfaring med «dusjhode» (egentlig er det vel dusjstrålen 😉 ) på hotell
  Alene på jobbreise, i dusjen på morgen, tenker på hun der hjemme, retter strålen mot pålen og vipps. der var det en herlig følelse, som ledet meg opp til full utløsning ja…
  Men om det var dusjhodet, vanntrykk og temperatur i kombinasjon med fantasi ja si det..
  Har forsøkt det samme på andre hotell, og hjemme, men ikke fått samme effekt.
  Husker jo ikke hvordan akkurat det dusjhodet var lenger heller, og akkurat det er litt dumt…

  1. Tenker det var en herlig blanding av alt du nevnte. Av og til klaffer alt. Selv om det er veldig deilig, så har jeg til overs å komme på et dusjhode (kanskje ikke rette tiden med høye strømpriser å tømme varmtvannstanken?😬). 🤓

  2. Høres jo skikkelig koselig ut. 🙂

   Jeg har litt samme opplevelsen som deg. Alt fungerte liksom på hotellet, men hjemme er det langt fra suksess hver gang. Min teori er at jeg hadde færre forventninger på hotellet. Forventninger har det med å ødelegge for meg.

   Og, ja, det var nok dusjstrålen jeg mente. 😂

   1. Tror nok du er inne på noe viktig der med «forventning»

    Første gang har du ikke noen store forventninger, neste gang er minnet der og dermed også forventningen om samme opplevelse.

    Er vel kanskje slik med sex generelt, om vi prøver noe nytt kan der være herlig og nydelig der og da. «Neste gang» er plutselig forventnigen der om ar dette var fantastisk bra, også tar det litt av brodden fra bare å være i situasjonen og nyte det som skjer..

    Har hatt det samme da vi skulle prøve par-vibrator, leste om det på forhånd skulle gi nytelse og god opplevlese for begge. Introduserte det for kona, hun synes vi skulle prøve. Jeg hadde nok altfor stor forventning, og endte med at jeg ikke klarte gjennonføre… Jeg glemte rett og slett å fokusere på nytelsen og hadde altfor mye forventning i hodet..

    1. Tror du peker på noe viktig der. Jeg har hatt det sånn flere ganger at forventninger kan ødelegge litt for opplevelsen. For eksempel en slikketeknikk eller stilling som jeg virkelig likte og som jeg har drømt om siden, men når vi prøver så er det liksom ingenting som fungerer.

     Problemet kommer særlig i perioder der vi er travle og har lite tid til sex. Da har jeg ofte litt for store forventninger. Det er liksom så mye vi ønsker å få ut av det når vi faktisk finner tid til hverandre. Løsningen er jo å senke skuldrene, men det er sannelig ikke enkelt alltid.

     Samtidig så tenker jeg at vi ikke må gi opp. Første gang har en fordel i at det er spenning knyttet til første gang, men vi er kanskje ikke å så «flinke». Andre gang kan fort bli preget av litt skuffelse og spenningen er kanskje ikke så høy. Men når vi klarer å senke skuldrene blir vi jo «flinkere» for hver gang og vi slapper mer av, og da tar det seg opp igjen. Det er i alle fall min erfaring. 🤗

     1. Forventninger og forventningspress kan fort komme i veien for en forløsning. Her en tid tilbake i høst, sa jeg til fruen at i neste uke er jeg dominant. Noen ønsker? Hun sa; «fast og bestemt». Det skal bli, sa jeg med god selvtillit. 🕺🏻

      Uken kom og jeg satte i gang både med tau, blindfold og diverse spesialiteter. Hun fikk forøvrig grei valuta underveis i leken, men under finalen sviktet det for meg. Dette skjedde gang på gang nesten hele uken. Ved ukeslutt sa jeg slukøret; «i neste uke får du ta over dominansrollen». 🙄🙃💃

      Sånt kan vi heldigvis le av i ettertid😂😏

      1. Hehe… ja, forventningspress kan absolutt stå i veien. Særlig det presset som kommer innenfra. Man kan kanskje le av det i ettertid eller hvis man kjenner seg igjen i andres historie, men der og da kan det være skikkelig kipt.

       Det sier at forventningens glede er den største gleden. Vel, jeg tror vi trygt kan si at det kan det skape frustrasjon også. 😉

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *