Fiolparet tester stillinger

- Kjære, kan vi teste noen stillinger?

Jeg er heldig. Jeg har en mann som stort sett stiller opp. I alle fall når vi finner tid og energi til det. Og nå trengte jeg at vi testet noen stillinger.

Jeg holdt nemlig på med å lage en liste med stillinger og hadde funnet en del ideer på nettet. Mange par - vi også - pleier å sitte fast i et lite knippe med stillinger. En enkel måte å variere, er derfor å prøve noen nye. Og nå hadde jeg funnet noen nye som så gode ut og noen som jeg ikke trodde var mulige å få til.

Vi fant en ledig kveld. Vi kledde av oss. Og så var vi klare.

Vi begynte med de jeg hadde størst forventninger til. Sannelig fant vi noen gode blant dem! Juhu!

Så prøvde vi dem jeg var mer skeptisk til. Noen nektet han faktisk å være med på.

- Jeg liker ikke å brekke pålen min, påstod han.

Jeg skjønte den.

Noen stillinger ser absolutt bedre ut på illustrasjonene enn i virkeligheten! Begge er nok litt småstive i kroppen, så noen stillinger ble vi enige om kanskje hadde fungert hvis vi hadde vært bittelitt mer fleksible.

Uansett, det ble en kveld med mye latter og krumspring. Og det er jo også koselig.

Ja, og som resultat vokser stillingsoversikten. Jeg finner jo stadig nye stillinger som kan testes.

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *