Oppfinnsom mann…

- I kveld skal jeg bestemme og du skal gjøre alt jeg sier uten å protestere.

• • • • •

Jeg grugleder meg hele dagen når jeg får en sånn beskjed. Forspillet var allerede begynt mentalt. Etter mange års samliv stoler jeg fullstendig på ham og vet han vil meg godt. Derfor synes jeg det er spennende å gi ham kontrollen.

Han bare smilte lurt da jeg spurte hva han hadde tenkt å gjøre. Han ville ikke røpe noe. Og jeg visste han hadde planlagt noe originalt.

Vel, kvelden kom. Jeg var spent. På tross av at vi har vært sammen i mange år, vet jeg fortsatt ikke hva han kan finne på. Jeg var faktisk gledelig smånervøs. Hva i all verden hadde han funnet på?

• • • • •

Jeg måtte jo protestere litt da han bandt meg fast i sengen, – det hører med til leken. Så ga han meg bind for øynene. Jeg merket at han betraktet byttet sitt en stund. Jeg la merke til smilet i stemmen hans mens han sa:

- Ikke gå noe sted. Jeg skal bare en tur på badet.

Å, så irriterende! Jeg hørte han gikk inn på badet. Tok seg god tid. Så kom han tilbake. Endelig. Han strøk meg varsomt over lårene. Plutselig stoppet han.

- Sånn. Nå har du fått en liten forsmak. Nå må du vente litt. Jeg skal bare hente noe.

Så gikk han igjen. Irriterende fyr. Men jeg kunne jo ikke annet enn å vente. Jeg lå tross alt fast med bind for øynene. Jeg hørte at han gikk ut på kjøkkenet. Romsterte litt. Slo på vannkranen. Åpnet noen ekstra skap bare for å forvirre meg, – han visste jo at jeg lyttet. Åpnet kjøleskapet. Hva i all verden holdt han på med?

Omsider kom han tilbake. Han satte noe ved siden av meg. Ikke inntil, men nærme nok til at jeg kjente det var kaldt. Veldig kaldt

- Hva har du tatt med deg? Det stråler kaldt.

- Kulde kan ikke stråle, irrettesette han mildt og unnlot å svare på spørsmålet mitt.

Så ringte mobilen min. Mobilen! Riktignok hadde vi begynt tidlig i kveld, men det er noe med at telefoner alltid ringer på feil tidspunkt.

- Jeg tar den, sa han rolig. Hvis de spør etter deg, så legger jeg den bare ved siden av hodet ditt.

Han gikk for å ta mobilen. Og jeg håpet inderlig at de ikke spurte etter meg. Jeg hørte ham snakke høflig uten å skynde seg. Å, så irriterende! Kom til saken! Og hva var det kalde ved siden av meg som jeg ikke kunne nå eller se?

Så kom han inn igjen, satte seg ned ved siden av meg. Og informerte om at nå skulle vi spille “Tre på rad”. Hæ? Der lå jeg fastbundet med bind for øynene. Og så skulle vi spille “Tre på rad”???

- Vi har et felt her på det ene brystet, et mellom brystene og et på det andre brystet. Det midterste feltet er rett over navlen din og så har vi ett felt på hver side av navlen. Så har vi ett felt øverst på hvert lår. Og så kan du jo gjette hvor det siste feltet er.

Det var ikke vanskelig å gjette.

Så plasserte han ut noe iskaldt på det ene brystet mitt. Kroppen min var overfølsom etter all ventingen. Han ville ikke svare på hva det var. Det var noe lite, vått og kaldt. I stedet spurte han:

- Hvor vil du sette din brikke?

Jeg valgte å sette i midten. Så tok han noe veldig varmt og satte der. Jeg skjønte ikke hva det var, men fikk siden vite at det var pyntesteiner av glass. Halvparten lå i vann som var varmet i vannkokeren. De andre lå i kaldt vann med isbiter.

Det tok ikke lang tid før han hadde plassert en kald brikke på hvert lår. Og han lo overbærende da jeg nølte med å si hvor jeg ville min brikke skulle stå. Jeg kunne jo ikke la ham vinne verken på den ene eller andre måten. En varm brikke akkurat der ga en deilig følelse gjennom hele kroppen. Han tvang meg til å ha den der lenge. Og han byttet ut den varme brikken med en ny iblant.

Jeg har et velutviklet konkurranseinstinkt og “Tre på rad” kan bli et ganske langdrygt spill. Kroppen min nøt spillet. Det var ikke vanskelig å kjenne forskjellen på varme og kalde brikker. Bortsett fra når de ble liggende en stund fordi han nølte bare for å terge.

Jeg vant faktisk spillet, – tror nok han ga meg en sjanse. Men han vant også. Jeg var mer enn klar for hovedretten etter det forspillet!

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

Les gjerne mer om å leke med sansene.

• • • • 💜 • • • •

7 kommentarer til «Oppfinnsom mann…»

 1. Jeg må innrømme at jeg var litt usikker på om jeg skulle legge ut dette innlegget. Sånt gjør da ikke snille, kristne piker…

  Men fakta er at jeg ikke ser noe galt i det så lenge forholdet og begge er klar for det og har den tryggheten som skal til. Å bli bundet fast i senga hadde skremt vannet av meg uten tryggheten. Jeg er helt trygg på at han ønsker å glede meg og at kjærligheten er sterkere enn begjæret. Og derfor tør jeg.

 2. Wow…så heldig du er.Skulle ønske min x hadde vært sånn også.Da hadde han vel ikke vært min x….hmm.ta godt vare på ham.han tenker tydeligvis med rett hode….

  1. Jeg vet jeg er heldig, hestehov. Heldigvis tenker han mer med det øverste hodet enn det nederste;-) Håper du også finner en å vokse sammen med!

  1. Oppfinnsomhet er viktig for å ikke falle i rutiner. Og når vi er så trygge som vi er på hverandre, så tør vi prøve oss fram. Faller det ikke i smak så prøver vi bare noe annet neste gang.

   Håper du får en fin dag, M!

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *