Test: Fetish Fantasy Sexstol

Gi din stemme:

Forventningene var store da vi bestilte og mottok denne sexstolen, men skuffelsen var større. Alt vi fikk ut av denne var tusen kroner mindre i lommeboka, knuste drømmer og en ødelagt krakk.

Ideen er god

Jeg fant en slags krakk i en nettbutikk. Krakken så ganske stilig ut. Selve setet bestod av to halv-gjennomsiktige stropper med litt mellomrom.

Jeg så raskt for meg mange morsomme og deilige stillinger. Mannen min var ikke vanskelig å få med på tanken, og krakken ble bestilt.

Første test

Vi hentet pakken rett før mine svigerforeldre skulle komme på besøk. Likevel klarte vi ikke å dy oss så vi åpnet den. Den var pakket inn diskré, men selve emballasjen til krakken la vi rett i søpla. Den hadde en del bilder som nok ville lagd en litt … vel … interessant stemning rundt middagsbordet.

Vi stusset litt over at biter av den svarte lakken falt av da vi pakket opp. Dessuten var stroppene av plast som både så og luktet billig. Den hadde både luftbobler og sterk lukt - noe vi ikke forventer av en krakk til tusen kroner. Likevel var vi så ivrige at vi prøvde å montere krakken før svigers kom. Og jeg skriver «prøvde» med vilje. Vi måtte gi oss. Den ville rett og slett ikke på plass. Den umonterte krakken ble i all hast lagt inn på soverommet mens svigers gikk inn hoveddøra.

• • • • •

Da svigers hadde dratt, prøvde vi en gang til. Etter mye klabb og babb klarte vi endelig å montere krakken. Det var da vi oppdaget at den mangler knotter under. Med litt heftig aktivitet ville den lett skrape opp gulvet.

Selvsagt måtte den prøves med en gang. Jeg danderte meg selv med hodet på en pute under krakken i senga og forlangte at min kjære skulle legge seg over slik at jeg kunne suge ham. Det kriblet litt i meg da han bøyde seg over krakken. Denne vinkelen ga liksom et nytt perspektiv.

Jeg må ærlig innrømme at jeg var litt spent på om pålen hans var lang nok. Krakken var litt høyere enn jeg hadde sett for meg.

Men jeg trengte ikke bekymre meg lenge. Plutselig kom han nemlig svært nærme. Det var da den ene plaststroppen røyk før han hadde lagt all vekten sin på den. Han er helt normal (i alle fall når det gjelder vekt) så dette var ikke akkurat forventet.

Så, vel, det ble en reklamasjons-sak. Foreløpig ligger den på soverommet sammen med de knuste fantasiene om hva den skulle vært brukt til.

Er det noe pluss ved denne stolen?

Tja, ideen er jo god. Kanskje det blir et DIY prosjekt en dag?

Heldigvis er kundeservicen god i nettbutikken vi bestilte. De var ekstremt raske til å svare på e-post og allerede etter noen få dager, fikk vi et gavekort på samme beløp.

Kan den anbefales?

Absolutt ikke!

Kvaliteten er rett og slett elendig. Lakken faller av. Stroppene er av plast som både ser og føles billig ut. Den er vanskelig å sette sammen og vil lett skrape opp gulvet grunnet manglende knotter. Og vår knakk sammen før vi fikk prøvd den.

Dette var en stor skuffelse.

Men. Butikken var rask til å beklage og gi oss et gavekort. Og vi er en erfaring rikere.

• • • • 💜 • • • •

2 kommentarer til «Test: Fetish Fantasy Sexstol»

 1. He, he, det ble jo i alle fall en morsom historie å fortelle.

  Skjønte ikke helt bruken deres, så jeg måtte sjekke. Ser ut som du heller skulle ligget på magen oppå innretningen for inngang bakfra, eller sittende oppå for betjening fra undersiden. I følge andres erfaringer skulle dette være heftig, men det er jo ikke alltid virkeligheten er den samme.

  Ps. Nå forstod jeg plutselig hva dere forsøkte på…

  Jo, spennende å prøve noe nytt. Enig at det så litt spinkelt ut🤪. Prøve? Så litt fristende ut, men får kanskje fikse en hjemmesnekra løsning?😋

  1. Ja, vi fikk en morsom historie å fortelle, men det er jo ikke en slik historie vi drar frem i middagsselskap eller forteller barna. 😂

   Jeg har en hjemmesnekra versjon i hodet. Vi får se om den blir virkelighet en dag. Ideen er jo god og gir mange muligheter. Men dette var et bomkjøp!

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *