Hver vår planet

- Beklager, kjære, jeg er på helt feil planet.

Vi hadde nettopp våknet. Alltid koselig å våkne sammen. Han strøyk kroppen min. Jeg visste han ønsket mer, men hodet mitt var på helt feil sted.

Han grublet litt før han spurte:

- Hvordan er det på din planet?

- Den er full av tåke slik at jeg ikke klarer å se klart. Og så er det en merkelig uro. Bakken rister liksom litt hele tiden og gjøre at jeg blir veldig rastløs og utålmodig. Egentlig en lite hyggelig planet å være på.

- Du kan reise til min planet? Her er det hyggelig. Hele planeten er myk, som om den er laget av mash mellows. Og så er det deilig varmt. I luften er det noe fuktig som blir til væske og fordamper igjen når det kommer inntil huden, som små kyss.

Han lot fingertuppene danse på kroppen min.

- Din planet høres mye hyggeligere ut.

Men min planet hadde festet grepet om meg. Selv om jeg ønsket å finne en rakett og dra til hans planet, så kjente jeg at en kopp te i stua hadde større sjanse for å tilkalle en romrakett enn at jeg ble liggende.

Dessverre. Hans planet hørtes hyggelig ut.

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *