Datekveld ved asurblått vann

I kveld tok min kjære meg med til en liten stillehavsøy omringet av asurblått vann. Jeg visste ikke engang at det fantes en farge som asurblå. Men fargen er vakker. Fargerike fisker svømte i det grunne vannet.

Uansett hvor vi var på øya, så vi havet. Så blått. Asurblått. Vakkert. Vi valgte stranden. Sanden var hvit og lett. Den rant mellom fingrene. Sanden så innbydene ut. Jeg la meg ned. Vi var nakne. Vinden var leken, frisk og varm.

Jeg fant fram oljen. Duften blandet seg med inntrykkene fra øya. Vår stillehavsøy. Han masserte meg kjærlig. Praten gikk like lett som sandkornene.

Forretten var perfekt og hovedretten fulgte opp med samme kvalitet. Vi elsket under stjernene.

• • • • •

Egentlig foregikk hele denne datekvelden på et oppvarmet soverom, – men fantasien kjenner ingen grenser.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

Les gjerne tips om datekvelder.

• • • • 💜 • • • •

2 kommentarer til «Datekveld ved asurblått vann»

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *