En svært bestemt mann…

Og så satt jeg der, intetanende. Holdt på med mitt. Tankene var overhodet ikke i nærheten av sex.

Plutselig ble jeg avbrutt av min mann som presser meg ned i sofaen, fortrenger et skøyeraktig smil, krever å se meg i øynene og sier med bestemt mine:

- Nå kler du av deg og går inn i sengen. For jeg skal ta deg. Hvis du har andre planer, så er ikke det noe problem. Dem bare avlyser vi. Og hvis du protesterer, kan jeg alltids binde deg fast.

Wow!

Det er nemlig stor forskjell på kjærlig bestemthet og egoistisk bestemthet. Hadde han vært en egoist, hadde jeg blitt vettskremt og kuet. Nå kan jeg ikke annet enn å adlyde med et “underkuet”, forventningsfullt smil.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

8 kommentarer til «En svært bestemt mann…»

  1. Kona mi liker også å bli kommandert en gang i blant. Heldigvis dropper hun alle andre planer og stiller opp. Må legge til at det er sjelden jeg benytter meg at denne muligheten men noen ganger er man bare utrolig kåt der og da og ….

    1. Å kjenne partnerens begjær blandet med kjærlighet, er bare kjempeherlig. Skulle faktisk ønske min mann gjorde det litt oftere…

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *