Våte håndkleder

Vi våknet på våte håndkleder i morges. Jeg sprutet “litt” i går og vi var for utslitte til å gjøre noe annet enn å dekke det til med håndkleder. Vi la et over og et under lakenet. Og så sovnet vi.

Jeg husker vi ble litt overrasket første gang det skjedde. Vi hadde aldri hørt om noe sånt før. Hadde jeg tisset? Hva var egentlig denne væsken? Hvor kom den fra?

Egentlig var det litt flaut. Det luktet svakt og rart, men jeg visste ikke hva det var. Det ble mye hektisk leting på internett den dagen. Og de påfølgende. Internett skulle liksom ha informasjon om alt.

Mange var usikre på at spruting faktisk forekom. Og jeg ble ikke akkurat mindre usikker av det. Teoriene var sprikende både om hva væsken var, og hvor den kom fra. Og jeg ble ikke akkurat klok.

Men det skjedde igjen. Denne gangen var jeg sikrere på at væsken kom fra skjeden. Senere ble jeg enda sikrere. Vi eksperimenterte litt og ble tryggere på hva som faktisk foregikk. Væsken har litt rar lukt, men den blir svakere jo mer vann jeg drikker. Hvor mye jeg spruter, avhenger både av hvordan jeg stimuleres og hvor mye jeg har drukket. Væsken er veldig flytende og gir en litt annen friksjon. Dermed blir også opplevelsen annerledes.

Mannen min fant etterhvert ut hvor han skal trykke for å sikre at jeg spruter. Nemlig noen få centimeter inn i skjeden mot magen. Når han trykker med fingrene, er det akkurat som å trykke på en våt svamp, sier han. Væsken siver ut gjennom veggene. Når han trykker med penis, dekker trykket et større område. Dessuten bygger det seg opp et trykk siden skjeden blir mer og mer fylt av væsken. Og da spruter det gjerne. Jeg kan forsterke sprutingen ved å bruke pc-muskelen min. Når han tar meg mens jeg ligger på ryggen og han hever overkroppen sin akkurat slik at han treffer best mulig, ja, da hender det at det kommer så mye at det spruter opp på magen hans og plasker ned på magen min etterpå. Nesten som et vannslangesprut. Og vannkrig er jo gøy.

Også her handler det om å være helt, helt trygge på hverandre.

Eneste ulempen er at senga blir så fryktelig våt. Et lakk-laken er absolutt tingen! Eller sånne tisse-laken som vi brukte til barna da de skulle slutte med bleier. De finnes til dobbeltseng og er super praktiske.

I morges våknet vi på svært våte håndkleder. Og med et smil om munnen. Uansett hva ekspertene sier, så er vi trygge på hverandre og dette uvisse våte som kan trykkes raskt ut i overraskende store mengder.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

Les gjerne tips om når hun spruter, om å trene pc-musklene og om hennes G-punkt.

Forrige glimt:
Lite lyst

Neste glimt:
Varm dyne

• • • • 💜 • • • •

16 kommentarer til «Våte håndkleder»

 1. Du skriver utrolig bra om dine og din manns opplevelser. Noe man kan misunne, og har ett håp om at det kommer tilbake… Med to barn på 4&3 så kanskje man skal smøre seg med tålmodighet… Debuterte faktisk på Hedmarkstoppen en gang på 80-tallet…:-)

  1. Hei, Nysgjerrig, dette skrev jeg først og fremst ikke for å gjøre folk misunnelige! Men fordi jeg selv ble veldig usikker da jeg sprutet første gang, – og jeg har tro på personlig informasjon, dvs. ikke et lass med faguttrykk, men en “slik opplever vi det” informasjon.

   Kos deg med ungene dine, du! Småbarnstiden har også en sjarme som man på ta vare på, – jeg er sikker på at du kunne skrevet en blogg om det. Og så ville andre misunne… Det gjelder jo å sette pris på det man har. 😉

 2. med mindre dere brukte kondom så burde dere vel skjønt ganske fort at det var spermen hans som rant ut igjen da… det som kommer inn må jo også ut

  1. lille meg, jeg vet det er en del eksperter som påstår at det bare er spermen som kommer ut igjen.

   Men siden væsken noen ganger kommer før han i det hele tatt har vært inne meg og det skjer både med og uten kondom, ja, så er ikke vi så veldig i tvil om at det er mine væsker. Denne væsken har en helt annen konsistens enn spermen. Og dessuten spruter ikke spermen hans ut av meg med det trykket… I alle fall ikke før han kommer.

 3. Er et velkjent fenomen hos noen damer dette da, ved stimulering av g-punktet kan damer sprute og det skikkelig noen ganger også.

  Kos dere masse og kjøp tisselaken til å dekke senga med.

  1. Hei, May-Brit. Det er noen år siden vi opplevde det første gang, og da hadde jeg aldri hørt om det før.

   Nå er det litt mer velkjent, men fortsatt er det mange som nekter for at det skjer…

 4. Vi gutta får jo stort sett skylda for å grise. Nåp skal jeg sjekke litt grundigere hvor alt griset egentlig kommer fra….

 5. Hei!

  Dette er helt vanlig for en del jenter, og kalles spruteorgasme. Har selv vært med noen av dem som har kommet med sprut.

  Dette er verken flaut eller farlig 🙂

  Egentlig syntes jeg personlig det er pirrende, selv om man av og til blir litt våt 😉

  Kos dere videre….

  1. steehans, nå som jeg er blitt litt mer vant med sprutingen, er det ikke flaut og vi har jo oppdaget at det ikke er farlig. Tvert imot. Mannen min synes det er storkos. 😉

 6. Jeg har lært at det er en kjertel ved siden av urinblæren som fylles ved en spesiell stimulans. Vesken kommer ut av urinrøret, men det er ikke urin! Vi som faktisk har hatt sex (no affence ejakulasjons skeptikere) vet at dette definitivt ikke er sæd! Sæd er aldri helt vannig, alltid litt slimaktig innimellom og som regel hvitaktig slimete(avhengig av ejakulasjonshyppighet). Ikke alle kvinner får til kvinnens ejakulasjon, men den er der og forsterker orgasmefølelsen. Er et spesielt grep som utløser dette lett;)

  1. Jeg kjenner igjen det du skriver. Det ligner ikke på sæd. Noen ganger forsterker sprutingen orgasmen, men jeg kan også sprute uten å få noen orgasmefølelse.

  2. hm…kjent fenomen dette ja… men tror ikke det er så veldig mange kvinner som opplever det.

   du sier et enkelt grep utløder det… hvilket da? hadde vært gøy å prøve;)

   1. Ja, clipso, det er jo mer kjent nå, kanskje. Men det var helt ukjent for meg da jeg først opplevde det. Om det gis mer info nå eller om jeg bare har funnet den, vet jeg ikke. 😉

    Min mann sier bare at han skal få meg til å sprute og så gjør han det…

    Det er lettest når jeg ligger på ryggen (evt. med beina på skuldrene hans). Han bruker fingrene/penis til å presse opp mot magen min. Det krever litt trykk. Han trenger ikke bevege, bare presse. Og når han kjenner at det begynner å strømme, beveger han seg for å få skikkelig trykk.

    Jeg har skrevet litt om det her.

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *