Forskjellen på å bli tatt hardt

Jeg liker å bli tatt hardt av min mann. Merke begjæret hans i intense og krevende bevegelser. Da smiler jeg. Jeg gjør meg så tilgjengelig jeg kan og oppmuntrer ham med bevegelsene mine. Jeg elsker å kjenne at han er sterkere enn meg. Det bobler i meg bare ved tanken på at han er sterk nok til å ta meg akkurat når og hvordan han vil.

MEN at jeg blir tatt hardt av min mann er noe helt annet enn å bli tatt med vold!

Å bli tatt med vold, må være helt forferdelig. Absolutt ikke noe jeg ville likt. Det blir bare feil og vondt.

Ja, jeg liker at min mann vet hva han vil og tar det når jeg lar ham. Men vi har brukt lang tid for å komme dit vi er nå. Lang tid. Bunnløs tillit og respekt er ikke bygd på noen måneder. Han har frigjort begjæret gradvis.

Fortsatt kan jeg bli skremt når han slipper villskapen løs. Jeg vet han hører meg hvis jeg sier stopp. Jeg vet han tenker mest med det øverste hodet. Og jeg vet han stopper. Når han tar meg hardt, er respekten og tilliten sterkere enn den fysiske styrken hans.

Derfor kan jeg smile bredt. Fordi jeg merker begjæret hans i full tillit og glede.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

24 kommentarer til «Forskjellen på å bli tatt hardt»

 1. Som jeg pleier å si ang dette:

  Det går an å ha MENTAL kontroll over en situasjon, selv om man ikke kontrollerer den fysisk.

  Og deri ligger hele forskjellen.:)

 2. Vi har et hemmelig passord for hvis det går for langt. Da kaller vi hverandre ved fult navn, og da kan vi dempe oss på en mer diskre måte uten å miste lysten…

  1. Høres smart ut, Sanne. Vi sier ganske enkelt “roligere” eller “stopp”. Egentlig er det ikke farlig hva man sier, bare begge skjønner det. 😉

 3. Sånn det skal være det.:)

  Og det å kjenne begjæret slippe løs og faktisk være så trygg at en kan nyte det fullt ut, det er deilig det.

   1. Er vel først da man slipper alle hemninger man eller går rundt å bærer på. Jeg tror virkelig at du er inne på noe jeg. 😉

    1. Jeg kan ikke snakke for flere enn meg selv, men jeg vet at trygghet er ekstremt viktig for meg. Uten den hadde jeg ikke våget å slippe meg helt løs sånn som jeg nå våger… 😉

     … det er mange grunner til at jeg ønsker å rope HØYT for faste, trygge, langvarige forhold! Sånt trenger absolutt ikke være kjedelig!

      1. Tror noen har vanskeligere odds enn andre, men et godt og ukjedelig forhold krever uansett innsats. Masse innsats.

       Jeg blir egentlig litt skremt når jeg leser en del innlegg her og der (ikke bare på vgb). Hvis mannen min og jeg skulle fulgt alle de “gode rådene” som gis rundt omkring, skulle vi aldri blitt sammen og aldri forblitt sammen: Han var for lite følsom, jeg var for ustabil psykisk, begge var totalt uerfarne både på forhold og sex, det gikk flere måneder etter at vi ble sammen før følelsene mine kom, vi var helt forskjellige og alt for unge, osv.

       Men viljen var der hos oss begge, – og den kan gjøre underverker! I dag er jeg sikker på at vi var smarte da vi overhørte “gode råd”!

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *