Om kur mot forkjølelse…

- Takk for kuren, sa jeg.

- Gleden var på min side, svarte han.

• • • • •

I går tilhørte vi et primitivt samfunn. Jeg var forkjølet. Han var legen. Og jeg gikk til legen. Han hadde den perfekte kur, mente han. Jeg skulle komme nyvasket til hans hytte ved solnedgang. Han skulle ha alt klart.

Så ved solnedgang gikk jeg nyvasket til hytta hans. Det var koselig der. Stearinlys og dobbeltseng. Han hadde lagt et svart lakklaken på senga i tilfelle det ble søl, sa han. Så bandt han meg fast. Det var viktig, forklarte han. Hvis kuren skulle virke, måtte jeg også slappe helt av. Og jeg slapper lettere av når jeg ikke kan bevege meg.

Han fikk meg til å slappe av. Helt avslappet lå jeg der mens den kyndige legen, forklarte alt han gjorde og hvilken effekt det kom til å ha på meg. Han kunne sakene sine. Og jeg følte meg trygg og tatt vare på.

En dyp og lang orgasme var alt som skulle til for at jeg skulle bli frisk, mente nemlig den dyktige legen.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

PS: Jeg ble selvsagt ikke frisk. Vi bare lekte.

• • • • •

Les gjerne mer om vår variant av One Night Stand, Datekveld eller våre 100+ forslag til rolleleker.

• • • • 💜 • • • •

10 kommentarer til «Om kur mot forkjølelse…»

    1. Vel, jeg var faktisk forkjølet. Og da måtte vi jo inkludere det på et vis. Og da ble det bare sånn. 😉

    1. Tja…. medisinen fungerte egentlig bedre på humøret enn på forkjølelsen… 😉

      *smileklemmer tilbake*

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *