Glede av mine bryst

Noen ganger grubler jeg litt. Og jeg kan gruble på mye rart.

Hvem har egentlig mest glede av mine bryst? Ikke det at de er spesielt store, men de fungerer. Så hvem har egentlig mest glede av dem?

Er det mine barn som fikk næring og nærhet det første året?

Er det min mann som klemmer og kjærtegner?

Eller er det jeg som er utstyrt slik at jeg kan gi dem slik glede?

Jeg bare grubler litt, jeg.

Innlegget ble først publisert på Fioljentas blogg "Kristen sex?"

• • • • •

Les gjerne tips om hvordan kjærtegne bryst.

• • • • 💜 • • • •

28 kommentarer til «Glede av mine bryst»

  1. Ja, kanskje det er det som er det beste. “To bryst – mange bruksområder”… ser for meg reklamen. 😉

 1. Jeg ville si alle sammen. De har forskjellige området og forskjellige tanker. Og alle har eller har hatt den gleden.

  1. Barna er ferdige med puppe-stadiet. Men ikke min mann…

   Bryster er egentlig en genial oppfinnelse. 😉

   1. Bryster er en genial oppfinnelse ja, skal være enig med deg der. Kan brukes til så mangt. Er det rart at vi menn blir puppe fikserte sier jeg bare.

 2. Sier som noen over her – en sammensetning av alle tingene 🙂

  De er til nytt, glede og til å føle glede 🙂

  En riktig fin søndag til deg 🙂

 3. Hmm..den eneste gangen jeg ofret puppene mine oppmerksomhet, var når jeg ammet..

  Ellers spiller de en svært liten (hehe) rolle..

  Det er en ubetydlig del av min kropp:)

  1. Sånn, var det for meg også. Jeg hadde liksom ikke noe forhold til puppene mine. De bare var der. Men når jeg ammet, var de kjekke å ha. Og nå bruker jeg dem mot mannen min, – og det er også kjekt. 😉

 4. hei fiol….

  du er sikkert den rette til å ta opp dette på et ordentlig vis.

  brystene er melkekjertler – men til det brukes de bare et fåtall dager i livet.

  resten av tiden er de sex-symboler.

  og jentene vet å bruke det. og vi liker det.

  ektefelle, venn eller jeger….

  1. Jeg har brukt mine melkekjertler som melkekjertler, noen år. Og det var svært nyttig. Ferdig oppvarmet medbrakt drikke som kunne nytes i (nesten) enhver situasjon. Uten søl. Melkekjertlene er dessuten plassert i passelig avstand fra haken slik at man kan holde poden uten å overanstrenge armer og skuldre. Genialt. Eneste minus er at følsomme melkekjerteler ikke liker å bli puttet inn i voksende tanngarder…

   Nå er melkekjertlene tørrlagt. Heldigvis har jeg oppdaget at også min mann har interesse for dem. Dog ikke som melkekjertler, men som sex-symbol. Og det vet jeg selvfølgelig å bruke. 😉

   (Men egentlig synes jeg de bør brukes som sex-symbol med fornuft. Min mann har frustrert litt over diverse kløfter rundt omkring. Også jeg har merket at slike blikkfang fanger blikket mitt i helt feil situasjoner. Og jeg som er så lite interessert i mine egne, er enda mindre interessert i andres. Dessuten liker jeg øyenkontakt akkurat som min mann.)

   1. men det strutter da bryster overalt…..

    her om dagen leste jeg et innlegg her på VGB ei jente som hadde pynta seg veldig til en date…. dandert bryster og alt….

    men gutten ville ikke se..der….som hun ville.. og hadde kledd seg for….

    hvordan pokker skal man vite …..

    1. *ler*

     Jamen, det er jo enkelt. Menn skal jo bare se der når eieren av kløfta vil det. Dere må jo være tankelesere, må vite. Ser dere der når eieren ikke vil, er dere selvfølgelig mannsgriser og det som verre er. Og ser dere ikke der når eieren vil, så er dere lite observante. Det er så enkelt, atte. 😉

     Nei, litt mer seriøst. Det er forskjell på å kle seg til fest/date og til jobb/familieselskap. Jeg mener ikke at jenter absolutt bør kle på seg til enhver anledning. Men jeg liker at øynene er det største blikkfanget og ikke kløfta når jeg skal snakke med andre jenter.

     (Min egen kløft er ikke til stede med mindre jeg tar et godt tak med begge hender og trykker brystene mot hverandre. 😉

 5. De er en velsignet del av kvinnen! Fine å se på, gode å ta på, gode å bli tatt på og kan til og med brukes til å gi liv til små barn. I sannhet en flott del av kroppen. 🙂

 6. Kvinnekroppen er i grunnen et nydelig skue, der de forskjellige attributtene og yndighetene går opp i en høyere enhet, for å sit det slik. Og de er viselig innrettet fra naturens side, til både nytte og glede. Og ikke minst, som deler at helheten. Egentlig ganske så herlig. 🙂

 7. Pupper er noe herk. Jeg har aldri vært førnøyd med dem. Men jeg kan jo ikke akkurat rive dem av heller, så…

  Joda, de er jo kjekke matfat til unger. Hvis jeg ender opp med unger en gang i tiden. Det vet man jo aldri.

  Mannfolka vet å sette pris på dem. De flese liker kløfta mi. (Den som liker den minst er vel typen min tror jeg. Verden _er_ merkelig…:P) Personlig synes jeg ikke jenter med store pupper er noe fint. Skulle gjerne hatt etpar størrelser mindre jeg! 🙂

  1. Tja, lurer på hvor mange jenter som egentlig er fornøyd med puppene sine. De er liksom enten for små eller for store. Litt synd, det der.

   Egentlig tror jeg ikke størrelsen har noe å si bortsett fra når de blir så store at det går ut over ryggen…

   Men jeg har etter hvert skjønt at mine barn likte og min mann liker puppene mine. Så uavhengig av hva jeg egentlig synes om puppene mine, så liker jeg at jeg kan glede dem. 😉

   Men, snodig at typen din ikke elsker kløfta di…

 8. Pupper er bra uansett:)

  Da mener jeg egne pupper;)

  Om de skal smakes på eller tas på…Uansett de er perfekte å ha*S*

  Nå har aldri jeg ammet da…Men da er de nok veldig nyttige for barnet ja…

  Å ha pupper får meg til å føle meg som en KVINNE…

  Ha en god dag…;)

  Og vær glad for at noen er glad i dine pupper…:)

  1. *smiler*

   Ja, å ha pupper får meg til å føle meg som en kvinne mer enn mye annet. De er liksom noen myke håndtak for mannen og noen myke melkekjertler for barna.

   Klart vi må være glad for at noen liker dem. 😉

 9. sier nesten som benbye …: det meste er vel sagt her, tenker jeg … men jeg er glad _dere_ har dem ..;P

  :DD

  Viva!

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *