Fioljenta ville ikke suge mer

Et minne

- Kan du suge meg?

Han stod foran meg med bedende øyne. Hele kroppen min strittet imot. Jeg hadde overhodet ikke lyst.

Jeg visste at han lengtet etter å bli sugd igjen. Før gjorde jeg det, jo. Men nå føltes det bare feil. Og sånn hadde det vært i flere måneder.

Jeg klarte ikke helt å sette fingeren på hvorfor. Han var jo fortsatt den samme flotte fyren. Han hadde dessuten vasket seg. Og jeg visste det kostet ham å spørre fordi han visste han kunne få avslag igjen.

Tusen tanker raste gjennom hodet mitt. Jeg klandret meg selv for å ikke ville. Men følelsene var ikke der. Var vi i ferd med å gli fra hverandre?

Jeg så ned.

Han skjønte svaret.

Jeg likte ikke å se ham slik. Selvtilliten hans var knekt - jeg liker bedre når han er selvsikker, vet hva han vil ha og tar meg med storm. Han hadde forsøkt å kreve suging tidligere, men skjønte fort at han ikke verken kunne eller burde tvinge meg. Å tigge virket også mot sin hensikt. Det fikk ham til å virke mindre enn han var.

Jeg så at han kledde på seg med lange, skuffede bevegelser.

Han var en super far for våre barn, stilte alltid opp for familie og venner og jeg visste han elsket meg. Noe i meg lengtet etter å springe bort til ham og gi ham alt han ønsket, mens resten av meg holdt igjen.

Hvorfor kunne jeg ikke gjøre ham denne lille tjenesten?

• • • • •

Fakta var at vi begge var travle og slitne. Vi jobbet bra sammen, hadde en velfungerende familie, krevende jobber og så vellykket ut utad.

Men det kostet. I dagliglivet var vi samarbeidspartnere - ikke kjærester. Effektive - ikke romantiske. Side om side - ikke nære.

Jeg savnet ham. Jeg savnet å bare være nære. Og jeg visste han også savnet meg.

• • • • •

Å suge ham er en intim form for sex. For meg må følelsen av nærhet komme før sex. For ham er det nesten motsatt. Sex kan gi ham en følelse av nærhet uten at den er der fra før.

Vi hadde sex iblant. Ikke så ofte som vi skulle ønske. Det tok rett og slett for lang tid å gjøre meg klar. Hvis jeg ikke var klar, kjentes sexen nesten ut som et innbrudd. Noe jeg ikke åpnet opp for selv. Han prøvde å kjærtegne meg og forsikre meg om at han elsker meg en stund for å gjøre meg klar til neste steg. Svært ofte sovnet vi i skuffelse og frustrasjon før vi kom til neste steg. Vi var for slitne.

Hvorfor kunne jeg ikke være mer som ham?

• • • • •

Heldigvis fant vi ut av det. Vi pleier å gjøre det. Noen ganger tar det bare litt lengre tid enn andre. Men løsningene våre er som regel de samme:

 1. Vis hverandre raushet. Å klandre seg selv eller den andre er sjelden en god ide.
 2. Snakk sammen. En åpen og ærlig samtale der begge er villig til å strekke seg kan løse mange floker.
 3. Bruk hverandres kjærlighetsspråk. I travle perioder er det lett å ta hverandre for gitt. Å bevisst snakke den andres kjærlighetsspråk er en effektiv måte å vise at man bryr seg om hverandre.
 4. Innse at vi i perioder må prioritere noe annet enn hverandre.

• • • • •

I dag elsker jeg å suge ham. Jeg elsker å drive ham til randen av det han klarer å ta imot. Og jeg elsker å overraske ham med nye måter å gjøre ham godt.

Han trenger ikke lenger å spørre med bedende øyne. Det hender riktignok at jeg tar pauser i kritiske øyeblikk bare fordi jeg vil høre desperasjonen hans. Men det er noe helt annet.

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

4 kommentarer til «Fioljenta ville ikke suge mer»

 1. Dramatisk lesning! «kledde på seg med lange, skuffede bevegelser». Det hørtes kjent ut! Fin måte dere (du) løser utfordringene på.

  Jeg har nok ikke jeg vært like bortskjemt med suging som fiolmannen. Han er nok veldig heldig. Du virker å gjøre en god jobb der..

  Etter noen år som nygifte var jeg frampå å spurte kona om hun ville suge meg. Svaret var nei. Hun mente det var for vulgært. Det ble med at jeg måtte godta grensen hun satte, selv om jeg lengtet etter å oppleve det. Heldigvis elsket vi mye på «vanlig» måte.

  Etter en del år og mer interesse for å teste ut ulike ting, ville hun også suge meg.

  Problemet var at jeg hadde fått en mental sperre. Jeg klarte ikke slappe av å nyte, fordi jeg tenkte at sugingen var noe hun egentlig ikke hadde lyst til å gjøre. Det ble en liten mare for meg i flere år, selv om hun bedyret at dette var noe hun ønsket å gjøre.

  På en utenlandstur med jobben, ville hun gjerne komme å treffe meg slik at vi kunne være sammen siste delen av turen. Hun bestille hotellrom og ba meg møte henne der etter endt program.

  Vi møttes, og hun tok meg med til et lite og koselig hotell midt byen. Hun førte med opp på rommet. Ville ha meg til sengs, noe jeg ikke hadde noe imot etter mange dager uten hverandre.

  Hun begynte å kle av meg og kommanderte; «nå vil jeg suge deg til du kommer»!

  Overrasket la jeg meg godt til rette i den deilige sengen, nøt synes av henne, så de hvite blondegardinere som flagret forsiktig i vinden, kjente de deilige bevegelser fra munnen. Jeg tenkte, dette er perfekt, ingen ting kan stoppe dette nå, hun vil, – og jeg nyter det.

  I det jeg nærmer meg klimaks, dunker det plutselig på døra. Vaskedama vil inn. Vi ropte; Wait, wait, later. Kona fortsatte suget, men damen på døra gir seg ikke. Vi må stoppe. Slukøret går vi ned til sein frokost.

  Den endelige forløsningen kom i et telt hjemme i Norge. Nå visste jeg at hun var villig til å reise langt for gi meg den opplevelsen med å bli sugd.

  Tankene under suget i teltet var akten på hotellet,- da den mentale sperren måte vike, på tross av at vaskedama ødela innspurten for oss.

  Takk forresten for mange gode sugetips, – vi lærer fremdeles!

  1. Jeg tror verken vi eller dere er alene her. Likevel er det noe vi liksom ikke snakker.

   Jeg tror det meste ordner seg med tid og tillit. Det er så utrolig viktig å respektere hverandre og ta alt i eget tempo. Jeg liker at du respekterte hennes nei slik at hun faktisk fikk rom til å ta valget selv. Respekt! 💜

   At du fikk noen mentale sperrer kjenner jeg også igjen. Jeg klarer ikke å nyte noe jeg er usikker på om han liker. Hvis han prøver å gjøre meg godt på et eller annet vis, og jeg samtidig mistenker at han heller ville sove eller gjort noe annet eller synes det tar for lang tid, ja, da virker det liksom ikke.

   Måten hun overbeviste deg på er beundringsverdig! Du har en flott frue!

   Må ha vært litt av en nedtur med den vaskedama. Håper dere kan le av det i dag! 😂

   1. Ja, vi ler av det i dag.😅 Vaskedama hadde tydeligvis flere rom eller flere småhoteller hun skulle rekke over. Det fantes heller ikke noen «ikke forstyrr» lapper å henge opp.

    Det som var litt synd å miste innspurten når alt stemte så bra. Energifruen var nesten mest irritert. Vi klarte iallfall å dra noe positivt ut av det hele. Ja, hun er flott og svært kreativ hvis hun først har bestemt seg for noe.

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *