Når spam sjarmerer

Anerkjennende ord er et av mine sterkeste kjærlighetsspråk. Ikke fordi jeg vil ha skryt i tide og utide, men fordi det er godt å bli satt pris på. Og anerkjennende ord går rett hjem hos meg.

Flere ganger om dagen får jeg spamkommentarer på denne nettsiden.

Alle inneholder en utrolig koselig kommentar og en link til et nettsted. Det er denne linken spammerne vil ha fordi den lager en pingback til deres side.

Kommentarene havner rett i spamfilteret. Men jeg må innrømme at jeg blir litt sjarmert. Forfatterne vet nøyaktig hvordan de skal bruke anerkjennende ord slik at de treffer. De stiller oppfølgingsspørsmål, er konkrete med hva de liker, viser interesse og takker for instansen.

Så hvis din kjære har anerkjennende ord som kjærlighetsspråk: Slik kan det gjøres!

Hei alle sammen, innholdet på denne websiden er virkelig
kjempebra og unikt. Fortsett det gode arbeidet, venner!

Spamkommentar

Utmerket nettsted! Rikelig med nyttig info her. Jeg deler den stadig med venner og de liker den også. Og selvfølgelig, takk for innsatsen!

Spamkommentar

Utrolig historie her. Hva skjedde etterpå? Ta vare på dere selv!

Spamkommentar

Hei! Svært nyttige råd i dette innlegget! Det er de små endringene som får de viktigste endringene. Takk for at du delte!

Spamkommentar

Selv om jeg vet det er spam, må jeg smile. Jeg blir faktisk litt glad inni meg. Uansett hvordan dagen er.

Nesten skummelt når slike ferdigheter havner i feil hender.

• • • • •

Les gjerne mer om kjærlighetsspråk og anerkjennende ord.

Forrige glimt:
Frekt hagearbeid

Neste glimt:
Kjøkkensug

• • • • 💜 • • • •

6 kommentarer til «Når spam sjarmerer»

 1. Godt du greier å sortere dem ut, men ja utfra det du klipper inn her, må jo de som spammer faktisk sette seg litt inn i hva du skriver om, Hvis ikke det bare er flaks at de treffer, at de har laget en generell kommentar som passer de fleste blogger.

  Ikke la deg skremme av SPAM, jeg syens du kommer med mange fine innlegg, med tips og triks og ikke minst erfaringer.
  Liker å lese denne siden fordi jeg føler den er ekte og ærlig 🙂

  1. Jeg tror jeg fulgte en av de spamlinkene en gang, skjønte jo fort at dette var halvhjertede kommentarer. Morsomt at du drar noe positivt ut av de, før du sletter dem.🧐

   Ærlig talt så har jeg vært litt bekymret for deg. Du gir utrolig mye av deg selv. Når en leser innlegg på diverse forum, og ser hvor mye dritt som kastes ut, kan man fort miste lysten til å dele noe. Det er kjedelig når nesten alt blir tatt opp i verste mening og blir tråkket på.

   Vi heier på deg og fiolbloggen!🥳

   1. Mor. Energi? Tror ikke mor energi ville ha surfet på denne siden.😯 Takk til Apple for retteprogrammet😤🤣

   2. Hei, Mor. Energi. Koselig at du også stikker innom. Din sønn (?) er en fast leser som jeg setter stor pris på. Han deler av sin erfaring på en varm måte og tilfører noe til siden. Jeg sitter ofte igjen med et smil når jeg har lest.

    Retteprogram er morsomme greier. Når jeg for eksempel har skrevet om dasking på baken, ser det ut som om alt handler om dansker. Og glimt blir rettet til Glimt med stor bokstav. Hver gang. Bare for å nevne noen få. 😂

    Foreløpig har jeg bare fått gode kommentarer. På den gamle bloggen min var det kun en person som slang dritt. Og det i en sånn grad at jeg slettet kommentarene hans etterhvert. Jeg håper det ikke blir nødvendig her. Vi kan gjerne være uenige – det er kanskje de kommentarene jeg lærer mest av. Men usaklig og fordomsfull drittkasting ser jeg liksom ikke hensikten i.

    Det er ikke så mange som kommenterer her, så jeg vet ikke hva de tenker. Jeg håper virkelig de blir bygd opp av det de leser og ikke brutt ned. Faktisk har nesten 200 personer tatt den testen om kjærlighetsspråk. Og det gleder meg! 💜

  2. Tusen takk for hyggelig kommentar. Jeg har stor tro på åpen, ærlig kommunikasjon. 💜

   Spamkommentarene tror jeg er laget sånn at de passer mange. Jeg har fått flere som har helt lik ordlyd, men etterfulgt av forskjellige linker. Den med «Hva skjedde etterpå?» har jeg også fått på innlegg om et Bibelvers. Gir kanskje ikke så mye mening da. 😂

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *