Kjøkkensug

- Har du mye du må kutte opp?

Vi var alene hjemme og mannen min skulle lage middag. Jeg lot som om jeg ville hjelpe.

- Nei, egentlig ikke, svarte han mens han tok en rask opptelling. - Jeg skal bare skjære opp litt løk og sånt.

- Det blir sikkert lenge nok, konkluderte jeg. - Du må nok ta av buksa.

Han stoppet opp og så forvirret på meg. Først da jeg hentet en lav krakk og satte meg på den med ryggen inn til kjøkkenbenken slik at hodet mitt kom i akkurat riktig høyde akkurat der han skulle stå, begynte tannhjulene å snurre i topplokket hans.

Det er sjelden løken er blitt så finhakket.

• • • • •

Forrige glimt:
Når spam sjarmerer

Neste glimt:
Om å roe ned

• • • • 💜 • • • •

8 kommentarer til «Kjøkkensug»

 1. Oj! Rått (altså rå løk)! Må visst engasjere meg mer på kjøkkenet! 🤪

  Vi våknet i dag til farsdag. Fruen sier at i dag vil hun bli slikket, noe jeg ikke behøvde bli bedt to ganger om.

  Etter akten sa jeg at du har kanskje misforstått konseptet med farsdag. Det var vel egentlig jeg som skulle ha blitt sugd. Men fruen repliserte fort at hun var min gave som jeg kunne forsyne meg av. Sant nok!🥰. Foresten en deilig gave å nyte!😁

  1. Mye kan skje på kjøkkenet 😅

   Høres ut som en fin farsdag og en fin holdning – hos dere begge. Det er jo en gave å ha det så fint sammen. 💜

   1. Det var kanskje fordi hun gikk glipp av en «gave» dagen i forveien, at hun handlet så resolutt.

    Vi hadde begge våknet veldig yre på lørdagen. Mens vi lå der å småkoste, sa jeg at hun måtte vente med elskov til senere, fordi jeg hadde en overraskelse på lur. Motvillig slet vi oss løs fra hverandre (som regel bruker vi mislykkes der).

    Inspirert av et påfunn av fiolmannen krevde overraskelsen litt forberedelser (bla rekvisitter) samt god tid avsatt om den skulle bli vellykket.

    Vi hadde planlagt at rydding av vaskerom og klesgarderobe, skulle prioriteres denne lørdagen. Jeg måtte delta. Det var også avsatt tid til styrketrening, så gaven måtte komme en gang på tidlig kvelden.

    Det å måtte gjennomgå garderoben kan være ganske spennende. Klesplagg og sko som for lenge siden skulle ha vært kastet, kom fram. Minner dukket opp og fruen måtte «frede» flere klær som jeg tidlige hadde tent på, og som jeg fortsatt syntes var sexy. «De tar vi frem en dag vi skal ha det litt heftig», sa jeg. Mine utslitte sko ble derimot kassert mot min vilje.

    Etter sesjonen med klærne var vi begge tente. Fruen tilfreds for orden, og jeg for tilfreds for å gjenoppleve noen gamle minner fra fergetoalettet i «den» buksa bakfra. Til tross for at jeg kjente det verket i hodet og kropp, holdt jeg fast på planen min om å gi henne en uforglemmelig kveld senere.

    Etter treningen sa fruen at vi hadde fått en middagsinvitasjon på kvelden. Til tross for mine planer kunne vi ikke si nei en til en koselig invitasjon. Fruen yppet frampå at vi kunne gjøre det jeg hadde planer om, før vi dro ut. Jeg måtte bare si som sant var. Tankene dine vil bare fly bort (hva skal ha på meg), overraskelsen krever at du er 100% avslappet og kan nyte.

    Det ble ingen overraskelse den kvelden. Vi ble seine og slitne. Av og til må man smi mens jernet er varmt (som ved kjøkkenbenken), eller ha lang tålmodig på noe spennende som kan komme, – så overraskelsen får vente litt til😳.

    1. Tent av å rydde? Den var ny. Fiolmannen er i alle fall ikke der. Fergetoalett eller ei. Å rydde i klesskapet er alt annet enn lystbetont for ham. Så her har vi noe å lære. 😂

     Egentlig er det muligheter over alt – selv i klesskapet og på kjøkkenet. Det gjelder bare å få øye på dem.

     Vi har måttet utsette flere slike overraskelser. Egentlig litt trist – vi hadde jo gledet oss. Men noen ganger er det å utsette smartere enn å gjennomføre halvveis. Litt trist hvis tankene ikke er til stede når magien skjer (det der med tanker som flyr, er et velkjent fenomen). Andre ganger kan man selvsagt ta en nedtonet variant. Det gjelder å være raus og godta at ting ikke alltid blir som man hadde tenkt. Da blir det så mye enklere neste gang. 💜

     1. For ordens skyld; det var ikke ryddingen jeg ble tent av, men noen sexy klær jeg hadde minner til. Fruen var derimot lettet over at jobben var gjort, – og klar for alt! Jeg bare fulgte oppskriften din på å gjøre til sammen, spørre min kjære om hun trengte hjelp til noe.. (Kjærlighetsspråk tjenester). Poeng?😇

      Når det er sagt, blir jeg gjerne med på undertøysrydding for da blir det gjerne litt fremvisning i tillegg. Men dessverre så er det en bod som står for tur neste gang…, ja, ja det kan jo bli spennende det og.

      1. Absolutt verd noen poeng det der! Hvis hun har tjenester som kjærlighetsspråk, tipper jeg at det spørsmålet «Er det noe du trenger hjelp til?» gikk rett hjem. Særlig når du følger opp. 💜

       Jeg har ikke tjenester som kjærlighetsspråk, men noen ganger er hodet liksom opptatt med noe annet og da trenger jeg hjelp til å rydde plass til sexlyst før vi elsker. Så, ja, rydding og sex hører faktisk sammen på et vis.

       Men jeg kan lett forestille meg at det er gøyere å rydde i undertøy enn i en bod. Du kan jo foreslå at du blir med på boden mot at dere tar undertøysskuffen etterpå. 😂

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *