Er vi seksuelt erfarne?

Spørsmålet falt ved frokostbordet.

Jeg kunne se at han vurderte hva han skulle svare:

- Tja, vi har jo prøvd mye forskjellig. Sånn sett er vi nok erfarne.

Jeg smilte. Vi har virkelig prøvd og prøver fortsatt mye forskjellig. Vi vet hva vi liker og hva som tenner hverandre. Jeg føler meg faktisk ganske selvsikker i sengen fordi jeg vet at jeg kan føre ham helt i ekstase. Og all den kunnskapen bygger jo på erfaring.

- Men det finnes mange måter å være erfarne på, fortsatte han. Det er ikke sikkert at andre vil se på oss som erfarne. Vi har jo bare hatt sex med hverandre.

Jeg nikket. Vi er jo spesialtrente. På hverandre.

Hvis jeg av en eller annen grunn skulle ha sex med en annen, så er det ikke sikkert jeg føler meg like erfaren. Jeg vet hva som tenner min mann. Sannsynligvis vil jeg kunne bygge videre på min erfaring med en annen mann, men det er ikke sikkert han liker det samme og at jeg er like god på å lese hans kroppsspråk. Noe må nok avlæres eller justeres.

Vi har dybdekunnskap - ikke breddekunnskap.

Men jeg kjenner at jeg liker vår måte å være erfarne på. Og ser frem til mange år med deilig elskov.

• • • • •

Forrige glimt:
Fioljentas spå

Neste glimt:
Sexmål for neste år

• • • • 💜 • • • •

3 kommentarer til «Er vi seksuelt erfarne?»

  1. Du har nok god bra breddekunnskap også, da tenker jeg på all den kunnskapen du har tilegnet deg gjennom ulike kilder og formidler videre til leserne.

    Vi faller også i den kategorien god dybdekunnskap, selv om en av oss hadde erfaring før vi ble kjærester og giftet oss (kanskje mer om det en annen gang).

    Selv om vi har hatt tusenvis av elskov og fortsatt har høy libido, så synes vi fortsatt at det er spennende å utvikle oss, og ser også fram til mange deilige elskov! Når alt kommer til alt, så tror jeg dybdeerfaring er best. Alle søker trygghet. Kunne stå opp hver dag å være elsket!

    1. Joa, jeg har nok en del breddekunnskap, men den er basert på ting jeg har lest – ikke egen erfaring.

      Jeg liker det siste avsnittet ditt. Særlig siste setning. Det er noe deilig ved å vite at man er elsket. Selv om alt stormer rundt meg, så har jeg en trygg havn hos ham (og Ham) 😉

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *