Sexmål for neste år

- Vet du hva som hadde vært gøy, spurte jeg retorisk etter litt morgenkos.

- Nei, svarte han. Han har for lengst gitt opp å gjette tankene mine.

- Hva om vi prøver å få deg til å komme multiple når du er inni meg?

Han ble stille. Og jeg skjønte at han tenkte.

Vi har knekket koden med å gi ham flere orgasmer på rad ved at jeg går løs på ham med munn og hender. Jeg elsker å kjenne kroppen hans spenne seg, nyter å høre brølene hans og jubler når han har det så godt at han ikke vet hvor han skal gjøre av seg.

Jeg smilte bare ved tanken. Tenk hvis vi kunne få til det samme mens vi elsker og pålen er trygt plassert i redet mitt.

Han virket tvilende.

- Det kommer til å bli kjempevanskelig! Begge må ligge fullstendig i ro for at jeg ikke vippes over kanten. Det at pålen er inni deg kan være mer enn nok.

- Men vi kan vel prøve? Hva om vi følger multippel-guiden på ny kun med den forskjellen at pålen er i redet mitt og ikke i munnen min? Og så ser vi hvor vi havner. Ikke for å prestere, men med eventyrlyst. Om vi ikke kommer i mål så har vi hatt det kjekt underveis.

Prestasjonsangsten har ødelagt for oss tidligere, så vi er veldig oppmerksomme på å senke skuldrene. Også når vi prøver noe nytt.

- Det hadde jo vært veldig deilig og gøy hvis vi får det til, smilte han sakte før han konkluderte:

- Greit. Da har vi et mål for neste år.

Jeg gleder meg allerede.

• • • • •

Her er multippel-guiden som vi planlegger å følge.

• • • • 💜 • • • •

5 kommentarer til «Sexmål for neste år»

 1. Så spennende! Er det noen som klarer det, så er det dere. Mye nærkontakt å kos underveis. 🤗

  Vi skal prøve en dominansrolle 24/7. Første måned meg, så fruen neste måned. Det kan jo bli spennende. Må lese oss opp på tipsene. Jeg er redd jeg får det tøft når hun overtar. 🤪

  1. Lykke til! Vi prøvde sånn 24/7 for noen år siden og lærte utrolig mye om oss selv og hverandre. Da var det han som var i ledelsen over et helt år. Jeg aner ikke hvordan jeg skal beskrive det følelsesmessig – det er jo et psykisk spill i tillegg til det seksuelle. Jeg havnet i et helt spesiell tankesett. Jeg har derfor ingen problemer med å se at det kan være skikkelig farlig i mange situasjoner – men når man har vært sammen lenge og har det så bra som dere, er jeg sikker på at dere vil lære mye og ha det veldig kjekt sammen! 💜

   (Vi har prøvd at jeg er dominant også, men jeg pingler ut etter en dag eller to.)

   PS: Hvor tøft du får det når hun overtar, avhenger nok av hvor mye du tillater deg i din måned. 😉

   1. Altså en liten føre-var-melding fra deg.😳 Skjønner det er utfordrende. Vi får starte forsiktig, bare for å se hvordan vi reagerer. Vi er ganske balanserte og har bra psyke. Vi skal ta vare på hverandre, så får vi heller se om vi svitsjer over på deres prosjekt hvis dette går i stå😉

    1. Jeg tror alle par bør tenke seg godt om før de tester 24/7, men jeg har faktisk ingen problemer med å anbefale det for dere. Dere har lyst til å prøve, er trygge på hverandre, snakker godt sammen, tar vare på hverandre, leker med hverandre, kjenner hverandre seksuelt og har vært sammen lenge. Det virker i alle fall sånn på kommentarene dine. Så jeg tror dere får to spennende måneder! 👍

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *