Fioljentas julegave til ham

- Hva er den digre pakken som står i gangen? spurte jeg nysgjerrig.

- Det er en god del av julegavene vi har bestilt. Men du får ikke åpne den. Det kan jo tenkes at det er noe oppi der til deg også, svarte han.

Det var da det slo meg: Jeg hadde fortsatt ikke funnet julegave til ham.

- Jeg har ikke kjøpt julegave til deg i år...

Men før jeg rakk å fullføre setningen, fortsatte jeg å prate:

- Min julegave er nemlig en sånn som ikke passer seg under treet.

Han gliste stort før han ga meg en begjærlig klem og hvisket:

- Men de julegavene er jo de beste.

Selv var jeg fortsatt fullstendig overrumplet av meg selv. Det var jo egentlig en god ide. For hva gir man en mann som egentlig har alt han trenger? Hadde han hatt gaver som kjærlighetsspråk, hadde jeg selvsagt funnet på noe. Men min mann virker ikke til å bry seg om gaver. Likevel hadde det jo vært fint om jeg hadde informert meg selv om planene mine før jeg informerte ham.

Nå må jeg bare finne på en gave som ikke passer seg under juletreet...

• • • • •

Forrige glimt:
Storebror Facebook

Neste glimt:
Fioljentas spå

• • • • 💜 • • • •

7 kommentarer til «Fioljentas julegave til ham»

 1. Drømmegaven 🥰
  Jeg sier ofte til min kone, du behøver ikke kjøpe noen gave, jeg vil mye heller du overasker meg på kvelden….
  Men som du sier den passer seg ikke under treet, og hvertfall ikke i familieselskap.
  Må «overleveres» når dere to er alene 😉

     1. Om kvelden lillejulaften fant jeg endelig ut hva jeg skulle gi ham. Jeg kunne jo gitt ham noe sexy undertøy og pakket meg selv inn i det, men jeg fant på noe helt annet og veldig originalt (synes jeg i alle fall selv). Jeg har fryktelig lyst til å fortelle noen om det, men jeg får vente til etter at han har pakket opp. 💜

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *