Hvorfor blowjob tenner meg

Jeg liker å suge ham.

Vi kommuniserer godt sammen og derfor har jeg lært meg hva han liker. Jeg vet også at han elsker og respekterer meg. Uten det hadde jeg overhodet ikke klart å ha sex med ham og i alle fall ikke suge ham. Sånn er ledningene i hodet mitt koblet. Det er fordi han er den han er, og vi har det vi har, at jeg liker å suge ham.

Her er noen eksempler på hva som tenner meg at han gjør når jeg suger ham:

 • Han tar tak rundt armene/skuldrene mine på en sånn måte at jeg skjønner at han virkelig nyter.
 • Han ser på meg med et gjennomborende, beundrende og begjærlig blikk.
 • Han skryter av ferdighetene mine (trenger ikke være mer enn et «ooo... du er så flink»).
 • Han vet at han ikke får komme før jeg tillater det (sånn er regelen nemlig hos oss: han bestemmer når jeg får komme og motsatt).
 • Han spenner alt han har av muskler i  magen og lårene når han nærmer seg.
 • Han «vrenger seg» i nytelse når jeg klarer å holde han på kanten.
 • Han gir meg et skikkelig desperat blikk når jeg stopper akkurat i siste liten.
 • Han brøler når han kommer.
 • Han viser at han har det så godt at han ikke vet hvor han skal gjøre av seg når jeg gir ham multiple.

Eneste ulempen med at jeg blir så tent av dette, er at han blir jo helt utslått etterpå og absolutt ikke i stand til å gjøre gjengjeld... 💜

• • • • •

Innlegget bygger på et svar Fioljenta ga på et spørsmål på Kvinneguiden: «Ting som mannen gjør under en blowjob som tenner deg».

• • • • 💜 • • • •

5 kommentarer til «Hvorfor blowjob tenner meg»

 1. Ps. Hendelsen jeg refererte fra i stykket «Elsker du meg» (i forum)’ der jeg kom hemningsløst, og ynket «jeg elsker deg» til fruen var etter en slik blowjob (i lårdalen).🤪 Ikke rart at det for kvinnen er festlig å se ham totalt overgitt henne og utvise slike sterke kroppslige og verbale følelser.😁

    1. Hehe… joa, men det har jo vokst litt på meg. Jeg har ikke alltid likt slikt. Og i perioder føles det bare helt feil å suge. Kontakten og følelsen av å være elsket må være på plass ellers er det lite som fungerer. 💜

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *