Stripping (4) – Prøv igjen

Når du stripper, kler du deg selv naken - både bokstavelig og i overført betydning. Du byr på deg selv. Og det er ikke alltid lett.

Dette er første innlegg i Strippe-guiden
Intro
Innledning
Del 1
Forberedelser
Del 2
Åpningsscenen
Del 3
Showet
Del 4
Prøv igjen
.

Husk at trening gjør mester. For noen kommer det å gi et strippeshow helt naturlig. Men for andre tar det lengre tid å mestre kunsten. Begge deler er helt greit. Det viktigste er at dere begge har det gøy.

Etterpå kan det være greit å ta en liten prat. I alle fall de første gangene. Det trenger ikke være lenge, men prøv å få frem hva det var din kjære likte. Hvilke deler av kroppen likte hen spesielt å følge med på? Hvilke klærne kunne dere tenke dere å prøve neste gang? Fikk dere noen ideer dere fikk lyst til å teste ut?

Det er dessverre ikke alltid vi klarer å slappe av og bare nyte. Noen ganger står andre ting i livet i veien. Så ikke mist motet hvis din kjære ikke er helt med på leken. Avslutt litt raskere enn du hadde tenkt og prøv heller igjen en annen gang.

Det er heller ikke sikkert du føler deg helt komfortabel. Man pleier å bli litt ukomfortabel utenfor komfortsonen. Det er både naturlig og greit. Hvis dette er noe du har lyst til å lære, så tar du bare litt kortere steg og prøver igjen en annen gang.

Og selvsagt er det en mulighet for at stripping ikke er helt deres greie. Da har dere funnet ut av det. Og kan gå videre til noe annet.

Vær raus. Både med deg selv og din kjære.

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *