Vår første felles multiple

Det er en stund siden vi lære hvordan vi kunne gi ham multiple. Men inntil i morges har vi kun fått det til når jeg har sugd ham, brukt hånden på pålen eller lekt med prostata.

Et av våre sexmål for i år er at vi skal finne ut hvordan han kan få multiple mens pålen er trygt plassert i redet mitt.

• • • • •

- Nå kommer jeg til å bare støte helt rolig, sa han.

Han hadde varmet meg opp lenge både med kjærtegn og slikking. En herlig måte å våkne på. Selv om jeg ikke tror jeg fikk med meg begynnelsen. Jeg våknet nok litt senere enn ham.

Uansett, han hadde gitt meg «den skumle», dvs. vår gamle vibrator.

- Du skal holde den på ca. 20% av maks. Du kan gjerne komme, men du har ikke lov til å flytte «den skumle». Den skal holdes på 20.

Han pleier å gi meg kommandoer om morgenen. Det er enklere sånn når hodet ikke fungerer. Avgjørelser og kreativitet er jeg rett og slett ikke i stand til å produsere før jeg våkner. Enkle kommandoer passer meg derfor helt fint. Såpass stoler jeg på ham.

Jeg kjente at kroppen min var som glødende kull etter all oppvarmingen hans. En liten gnist og jeg ville ta fyr.

Støtene hans var rolige. Og noen sekunder senere kom første topp. Plutselig ble alle sansene mine tent. Døsighet forsvant som dugg for solen og jeg våknet i en eksplosjon av nytelse.

Støtene hans var fortsatt rolige da jeg kunne puste roligere igjen. Sansene mine var i høyspenn. Min neste var ikke langt unna.

- Jeg tror kanskje jeg kan fremprovosere en liten topp, smilte han.

En liten topp? Oooo. Spennende. Jeg kjente at eventyrlysten min også våknet.

Kjærtegnene hans økte i intensitet. Og plutselig spente kroppen hans seg på akkurat den måten han pleier når han klarer å gripe tak i en liten orgasmetopp uten at han spruter.

Jeg jublet innvendig. Det var nok til å vippe meg over kanten igjen. Jeg prøvde likevel å holde kroppen i ro så godt jeg kunne. For mye aktivitet fra min side visste jeg ville velte ham ut av flyten.

Støtene hans var fortsatt rolige da jeg landet igjen, men det tok ikke lang tid før kjærtegnene hans igjen ble intense og jeg kjente hvordan kroppen hans spente seg.

Vi kaller det småtoppene hans. Små orgasmer som han har lært hvordan han kan gripe tak i. Han beskriver dem som glatte, sitrende såpestykker. Hvis han griper for hardt, glipper de unna. Men med trening har han funnet ut at ved å spenne magemusklene og pc-musklene på akkurat riktig tidspunkt, så kommer det en liten topp. Ikke glipper de så lett unna heller lengre. Og toppene øker i intensitet jo flere han klarer å gripe tak i.

Jeg nøt å kjenne hvordan kroppen hans gikk i høyspenn.

Han kunne sikkert klart flere småtopper. Men det fant vi aldri ut av. For akkurat da smalt en ny i gang hos meg. Og denne var større enn de forrige. De rolige støtene hans som frem til nå hadde vært tergende, trygge og tålmodige, var plutselig ikke nok. Kroppen min bestemte meg for å bidra med mer enn nok bevegelse til å dytte ham over kanten med et solid dytt.

Etterpå var det ingen av oss som orket å si noe.

Vi sovnet ganske raskt.

Da vi våknet en times tid senere, var det med et smil.

- Var dette vår første felles multiple? undret jeg.

- Jeg tror det, svarte han. - Mine var riktignok ikke sånn superintense, men deilige. Tror vi har mer å gå på.

Spennende. Gleder meg allerede til neste gang.

• • • • •

Les gjerne tips om å gi ham multiple, suging, håndkos, prostata eller slikking.

Forrige glimt:
Dagens høydepunkt

• • • • 💜 • • • •

4 kommentarer til «Vår første felles multiple»

 1. Heftig lesning! Så fint at dere koste dere til målet dere satte, om å oppleve multippel sammen. Sånt skjer jo ofte når man minst venter det.

  Har tanker om det samme for oss. Ville egentlig vente til en var mer våryr, men nå begynner jo sola å varme, så her er det muligheter…☺️

  Har dere erfaring med å holde opp noen dager i forveien, eller synes dere at det er best å holde koken med elskov og trening av pc-muskel opp mot dagen for multiple? Tenker både med din behandling av ham og som denne gang i duo?

  1. Jeg var litt usikker på hvor detaljert jeg skulle beskrive denne – men så hadde jeg så lyst til å vise konkret hvordan. Ikke sikkert samme fremgangsmåte fungerer neste gang – sånt skjermoppløsning ofte når man minst forventer det. Enig i det.

   Vår erfaring er at det er lurt at han har minst en dag eller to pause i forkant. Da er det lettere å gi ham en multippel. For at han skal klare å komme flere ganger er det viktig at han kan finjustere «behandlingen» (enten ved at han gjør det selv eller at jeg er superlydhør). Ellers klarer han ikke å skille orgasmen fra utløsningen. Jeg har en mistanke at «presset» blir for stort til at han klarer det dersom det er for lenge siden sist, men vanligvis gjør vi noe annet hvis det er lenge siden så det vet jeg ikke.
   For min del er det lettere hvis vi er inni en god flyt der vi elsker mye. 💜

   1. Litt av den samme erfaringen for min del. 1-2 dager pause gir best forutsetninger for kraftige orgasmer. Har erfart flere ganger at det har vært vanskelig å komme etter en lengre pause (etter reise, som tidligere nevnt i en kommentar), så vi foretrekker begge to jevn flyt.

    Deres variant har vi ennå ikke prøvd, så det blir spennende å utforske, selv om vi nok ikke har like god skjermoppløsning som dere har🤣🤣🤣

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *