Har du lyst på en koseelskov?

- Har du lyst på en koseleksov?

Vi holdt på å legge oss. Jeg kjente etter på jakt etter lysten:

- Jeg er egentlig ikke innstilt på den kanalen. Men jeg kan kanskje bli det.

Han smilte.

Vi har lært at det er forskjell på spontan og responsiv sexlyst. Den spontane sexlysten hadde vi mye av i starten av forholdet. Den bare dukker opp og er der. Den responsive har tatt mer over de senere årene. Særlig hos meg. Det betyr ikke at jeg ikke har lyst på ham mer, men at lysten min må vekkes. Og når jeg ønsker at den vekkes, går det lettere.

Jeg la meg tett inntil ham. Det er deilig å kjenne varmen hans. Hendene hans kjærtegnet meg. Jeg kunne kjenne at de likte kroppen min.

Jeg følte meg så trygg og heldig på samme tid. Jeg nøt kjærtegnene i fulle drag.

Lysten min kunne fint blitt vekket. Den var på vei.

Men denne gangen vant søvnen.

• • • • •

Neste glimt:
Dagens høydepunkt

• • • • 💜 • • • •

6 kommentarer til «Har du lyst på en koseelskov?»

  1. Nydelig det også! Tvinne seg inntil hverandre. Sovne, rulle litt bort fra hverandre, strekke en hånd mot et bryst eller rumpe, rulle sammen igjen, ta et fast grep rundt hele kroppen. Sovne igjen. Deilig!😴

    1. Du leste bare overskriften, du? Jaja, jeg har jo skjønt at du ikke alltid hører etter alt jeg sier. 😉

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *