Dagens høydepunkt

I går var jeg sent oppe. Han hadde lagt seg tidlig.

Jeg listet meg stille inn på soverommet. Det var kaldt. Fryktelig kaldt. Det pleier egentlig å bli det når vinduet er åpent og det er vinter.

Raskt fikk jeg klærne av og krøp under dobbeltdyna.

Han tok imot meg med varme, sovende hender og dro av meg trusa. Sånn er rutinen. Jeg lar alltid trusa være på slik at han kan dra den av og vi kan ligge nakne inntil hverandre. Han kan bevegelsene i søvne.

Hans varme kropp omfavnet meg. Og jeg kjente etter alle berøringspunktene våre. Armen hans rundt overkroppen min. Hånden hans rundt brystet mitt. Magen hans mot ryggen min. Pålen hans mot baken min. Lår mot lår. Knær mot knær. Legger mot legger.

Det er som om vi er støpt inntil hverandre.

Han sov fortsatt. Jeg presset baken min tettere mot ham og sugde til meg varmen.

Jeg var kald. Jeg la en iskald hånd mot baken hans og forstod ikke hvorfor det ikke vekket ham. Kulden hadde gjort at jeg våknet med et hyl hvis han gjorde noe sånt mot meg.

Men varmeovnen min sov. Pusten hans var rolig. Og jeg prøvde å puste i takt med hans inntil jeg også sovnet.

Dagens favorittidspunkt er når jeg får ligge slik tett inntil mannen jeg elsker.

Nakne og trygge.

Det er hans favoritt også.

• • • • •

• • • • 💜 • • • •

7 kommentarer til «Dagens høydepunkt»

 1. Det ser ut som fiolparet og energiparet er ganske like.

  Vi har dobbeltdyne og forbud mot klær, klamrer oss til hverandre og veksler på å få varme. Kjenner hverandres bevegelser ut og inn. Fruen lurer på om det er jeg står bak bloggen din🤣.

  Skal hilse fra energifruen å si at det er fint å lese at andre har det like godt som oss!

  1. Hehe… vi har nok en del til felles. Men hvis du står bak bloggen, så lurer jeg litt på hva i all verden jeg driver med. 🤗

   Jeg har tro på å dele de gode historiene. Ikke for å gjøre andre misunnelige, men for å inspirere. Vise at det er mulig. Dele tips og råd. Og selv elsker jeg å høre om andres suksesser – særlig hvis det er noe jeg kan lære av dem. 💜

 2. Vel, litt misunnelig er det vel lov å være 😊
  Fruen her har alltid insistert på hver vår dyne, så her ligger vi ikke inntil uten hvis det er noe som skal «skje» 😉
  Hun liker heller ikke sove naken, så en liten truse er alltid tilstede.
  Det positive med det er at jeg har noe å pakke ut, liker når vi koser og hun er så klar at trusa forsvinner av, et tegn på at nå er hun klar for mer 🥰
  Derfor bittelitt misunnelig, men fruen her har så mange gode egenskaper at vi klarer oss helt fint under hver vår dyne når vi skal sove, så deler vi dyne hver gang vi ikke skal sove….. 😉😍

  1. Veldig, veldig viktig å sette pris på det man har! 🤗

   Jeg liker egentlig også den oppakkingen – men Fiolmannen har egentlig bare vært opptatt av å få oss nakne fortest mulig, ikke av å pakke opp. Sånn har det alltid vært. Det tok noen år før jeg syntes det var greit å sove naken. Barna måtte i alle fall bli store nok først. Nå synes jeg det er fint. Men av og til tenker jeg på at hvis huset begynner å brenne, så må jeg kanskje rømme naken… 🤪

   Jeg leste forresten om et par som hadde hvert sitt soverom. Det var det som fungerte best for dem. Og det er jo det som teller. 💜

   1. Her om dagen tok vi oss en middagsblunn på sofaen. Jeg spurte fruen om hun tror at det er andre par som drar buksen ned under teppe, bare for de må kjenne hud mens de slapper av? Hun sa; tror nok ikke det🥰

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *