Orgasmeanker

Tipset du nå får, har jeg ikke klart å finne noe sted på internett. Dette innlegget bygger derfor kun på vår egen erfaring. Og vi ønsker å dele det med deg fordi det er et av våre viktigste triks mot både intense og multiple orgasmer.

Vår erfaring er at en virkelig god orgasme ikke kan jages, men bare legges til rette for. Jo mer man ønsker å komme, jo vanskeligere blir det. Orgasmefølelsen ligner et vått såpestykke. Griper man tak i det, glipper det lett unna.

Hva er hensikten med et anker?

Hensikten er å fokusere på ankeret for å være totalt tilstede i opplevelsen og la orgasmen bygge seg opp i sitt eget tempo.

Å fokusere på et anker tar fokuset vekk fra opphisselsen slik at du ikke jager lysten, men lar den komme til deg.

Det er lett å bli forstyrret av distraksjoner fra omgivelsene. Eksempler kan være lyder utenfra, tanker om ting vi burde gjort eller skal gjøre, erten under madrassen, bekymringer av ulike slag og ikke minst presset eller ønsket om å få en orgasme. Med litt trening, kan det å fokusere på et anker, gjøre at distraksjonene mister makten over deg.

Les gjerne om hindringer.

Når brukes ankeret?

Ankeret kan brukes under hele elskoven eller deler av den.

Ankeret er spesielt nyttig når dere har lagt innsats ned i forspillet og begge er godt mørne. Da ligger mye til rette for en monsterorgasme eller flere.

Ankeret kan også brukes hvis en av dere sliter med komme. Da er det særlig viktig å ta fokuset vekk fra ønsket om å komme og i stedet fokusere på nytelsen.

Menn som ikke trenger noe anker for å få en vanlig sprutorgasme, kan likevel ha nytte av et anker hvis håpet er at han skal få en multippel.

Hvis hun gir ham nytelse, er det han som kan trenge et anker. Og motsatt er det hun som trenger et anker, hvis det er han som gir henne nytelse. Dere kan også bruke et felles anker hvis pålen er trygt plassert i redet.

Hva er et anker?

Et anker er noe du kan fokusere på mens opphisselsen øker i bakgrunnen. Vår erfaring er at jo lengre vi klarer å fokusere på ankeret, jo mer intens blir orgasmen.

Kjennetegn på et orgasmeanker:

 • Rolig
 • Gjentagende
 • Stabil over tid
 • Tålmodig
 • Behagelig, ikke for intenst

Hva kan brukes som anker?

Vår erfaring er at det er mye som kan brukes som anker og noen fungerer bedre enn andre. Her er noen eksempler:

Eksempler: Hans anker

 • Kjærtegn over kroppen
 • Kjærtegn av pungen
 • Suging
 • Håndkos
 • Støting
 • Prostatakos
 • Pusten
 • Musikk
 • Stemmen hennes
 • Synet av henne
 • Kyss
 • Rolige hoftebevegelser
 • Fantasier

Eksempel: Hennes anker

 • Kjærtegn over kroppen
 • Kjærtegn over vulva
 • Slikking
 • Fingring
 • Støting
 • Brystkos
 • Pusten
 • Musikk
 • Stemmen hans
 • Synet av ham
 • Kyss
 • Rolige hoftebevegelser
 • Fantasier

Felles for alle ankre, er at de må være rolige, jevne, gjentagende, stabile og langvarige. De må være behagelige, men ikke for intense. Og dere bør velge et anker som dere kan bruke over litt tid.

Ankerets intensitet

All stimulering kan plasseres på en skala fra en (koselig) til ti (superintenst). Kunsten er å finne det nivået dere bør legge dere på. Her må dere prøve dere litt frem for å finne det som fungerer for dere.

Vår erfaring er at han har en terskel mellom det som gjør at han holder ut lenge og det som fører til at han kommer. Ankerets intensitet bør ligge et stykke under terskelen, men det som bygger opp rundt orgasmen kan ligge tett oppunder terskelen.

Vår erfaring er at hun har vanskeligere for å få orgasme enn ham. Hun trenger et rolig, stabilt anker som kan bære henne gjennom hele seansen. Å skifte anker, fungerer kun hvis overgangen er glidende. Blir overgangen for brå, mister hun opphisselsen og vi kan starte forfra. Hun trenger også at ankerets intensitet legges lavt slik at opphisselsen får rom til å vokse uten å jages fremover.

Dersom vi ønsker å oppnå svært intense orgasmer, er vår erfaring at vi bør velge et roligere anker enn ellers. Gjerne noe som ikke er i senter av opplevelsen. Da kan vi fokusere på ankeret mens opphisselsen øker i bakgrunnen. Jo mer opphisset vi er, jo vanskeligere kan det være å fokusere på ankeret. Vår erfaring er at hvis vi likevel klarer det, blir orgasmen mer intens.

Dersom vi ønsker en rask orgasme, er vår erfaring at vi kan velge et mer intenst anker i sentrum av det som foregår. Dette fungerer nok best for ham siden han har lett for å komme. For dere kan det være motsatt.

Å endre stilling eller teknikk er en kjent taktikk for å utsette orgasmen for mange menn. Dessverre fungerer det også på henne. Hvis han stadig skifter stilling, avbryter han også hennes flyt. Vår løsning er i stedet å sette ned tempoet og intensiteten slik at begge rekker å være med.

Eksempler på hvordan ankeret kan brukes

Det beste er selvsagt at dere finner ut hva som fungerer for dere. Det trenger jo ikke å være det samme som fungerer for oss. Men her er noen forslag:

Når hun gir ham nytelse:

Det som fungerer for Fiolmannen, er at hun etablerer et anker som for eksempel å massere prostata eller kjærtegne pungen hans. Og at hun samtidig pirrer ham på en måte som ville ført til en sprutorgasme hvis det hadde vært mer aggressivt. Hvis hun legger intensiteten lavere, takler han det fint.

Hans anker

Kjærtegn av pungen

Hva hun gjør

Lette kjærtegn med fingertupper som danser over pungen.

Samtidig kan hun suge rolig uten overraskelser. Hun kan enten bare ha pålen i munnen eller suge tuppen forsiktige med svært små bevegelser.

Hans anker

Massasje av prostata

Hva hun gjør

Tålmodig massasje av prostata (innvendig eller utvendig) med repeterende bevegelser.

Samtidig kan hun slikke strengen rett under tuppen av pålen med forutsigbare bevegelser fra side til side.

Hans anker

PC-muskelen

Hva hun gjør

Forsiktig og forutsigbar suging.

Når han gir henne nytelse:

Det som fungerer for Fioljenta, er at hun har noe rolig og kontinuerlig hun kan feste tankene på slik at orgasmen kan få bygge seg opp litt bakgrunnen.

Hennes anker

Kjærtegn

Hva han gjør

La hendene kjærtegne kroppen hennes i rolig, sammenhengende bevegelser.

Samtidig kan han for eksempel slikke henne med en tålmodig og dansende tunge.

Hennes anker

Rolige støt

Hva han gjør

Han plasserer pålen trygt i redet og støter rolig inn og ut med stor tålmodighet.

Samtidig kan han (eller hun) fingre henne eller bruke et leketøy på klitoris.

Hennes anker

Musikk

Hva han gjør

Sett på musikk, gjerne et lengre, klassisk stykke som Bolero. Kjærtegn henne med samme intensitet som musikken.

• • • • •

Dine erfaringer

Hva fester du tankene dine på når dere elsker? Og hva slags effekt har det?

Del gjerne dine erfaringer i kommentarfeltet.

• • • • 💜 • • • •

17 kommentarer til «Orgasmeanker»

 1. Virkelig interessant tema. Noe vi også er opptatt av, og «forsker» litt på. Tenningsmønster, hvorfor fungerer det noen ganger, og noen ganger ikke. Et anker som du beskriver hørtes fornuftig ut.

  Her om dagen hadde vi tre elskov. På det første kom ingen (vi gav opp), den andre gangen kom fruen (jeg gav opp), den tredje gangen kom jeg (begge fornøyd). 🤗

  1. Vi har ikke helt knekket koden på når det fungerer og ikke. Men et slikt anker, er vårt sterkeste kort. 🤗

   Men at vi har det godt sammen er faktisk viktigere enn at vi kommer. 💜

 2. Interessant idé – tro om ikke dette må prøves ut. Kan jeg spørre, var dette noe som hjalp dere i starten, eller er det noe annet som du opplever at gjorde at det løsnet for deg?

  1. Håper dere tilpasser ankeret til det dere liker!

   Vi bruker ankeret i mange situasjoner. Det var en av de tingene som gjorde at det løsnet for meg i utgangspunktet, ja. Hvis vi er inne i en god flyt (les: elsker mye) kommer jeg lettere, men når det går et par uker uten, så må det løsne igjen. Da trenger jeg det. 🤗

   For oss hjelper det særlig når tankene mine fyker i alle retninger (og det skjer OFTE) eller når vi vil ha noe mer enn en kjappis. For eksempel hvis vi vil prøve å gi ham en multippel. Eller meg en mer grundig en. 😉

   Ehm… egentlig tror jeg vi bruker det hele tiden. 😂

   1. Det skal definitivt tilpasses, men det er jo alltid spennende å utvide horisonten også.

    Det med at tankene flyr i alle retninger skjer fort, ja. Et bestemt sted å feste fokus da, er nok en god idé. Kjenner jeg er spent på om dette kan ha noen effekt…

    1. Kjenner faktisk jeg også er litt spent på om anker fungerer for dere. Det krever nok litt øvelse, men hadde vært veldig gøy hvis flere kan ha nytte av tipset vårt! 🤗

     Sist han slikket meg, brukte vi kjærtegn som anker. Men det som var spesielt, var at kjærtegnene speilet det han gjorde med tunga både i hastighet og trykk. Brystene speilet klitoris og alle bevegelsene ble superforstørret slik at han kjærtegnet hele overkroppen min. Så når jeg festet oppmerksomheten på kjærtegnene hans, fikk jeg samtidig med meg hva han gjorde med tunga. Utrolig spennende anker. 💜

 3. Vi kjenner igjen mye av det Fiola beskriver, vi har vel kommet fram til at vi ikke må komme begge to for å ha gode elskov, men det mest effektive nå er å føle/sanse hverandre, være til stede i nuet, uten fokus på orgasme, da kommer orgasmen helt av seg selv, og den er som regel sterkest og best da.

  Vi elsker lenge av gangen nå, i motsetning til før, og da kan det være vanskelig å holde fokus hele veien, så et anker kan være bra.
  Når vi var unge, så reflekterte vi ikke så mye over det, da kom det meste av seg selv, men da var elskovene mye kortere. Det som er utrolig bra, er at det hele tiden er nye sesonger i livet, det trenger ikke å være negativt selv om man må jobbe mer for å få orgasme. Vi har alltid sovet nakne sammen og da ligger man ofte ubevisst å tar på hverandre, noe som har ført til mange gode elskov selv om man i utgangspunktet ikke hadde planlagt å elske.

  Anker som vi har, er berøring, minner, ord, fantasi fortellinger, men kanskje mest effektivt å sanse og nyte hverandres kropper uten fokus på orgasme.

  1. Det der var utrolig fint skrevet. Mulig jeg likte det litt ekstra godt fordi jeg kan stille meg bak hvert ord. 🤗

   1. Den første kommentaren min var et eksempel på «å jage etter orgasme». Da sier fruen «Nå stresser du».

    I dag tok vi det rolig, med fokus på «berøring» som anker. Det startet forsiktig med «morgentusk» på pung, påle og rede. Så ville fruen ha pålen inni bakfra (skje). Jeg lagde litt avstand med overkroppen slik at ryggen hennes kunne strykes å masseres. Hun fikk tak i pålehode med pc-muskelen og nappet forsiktig i den.

    Etter en stund ville hun at jeg skulle rotere til stilling på siden. Der kom jeg godt til brystene og berørte disse forsiktig med rolige bevegelser. Jeg beveget videre den ene hånden ned til redet, og lot flathånden gå i sakte roterende bevegelser i området pålen stod inni og oppover. Merket at fruen for alvor begynte å tenne.

    Hun ba om at jeg la med oppå. Ville ha pålen dypere inn. Hun fikk noen dype støt, noen roterende, noen grunne mot g-punktet, før la om til 1-10 telling mellom grunne og dype støt (alt i rolig tempo). Kjærtegnet med den ene hånden på rumpen. Vi klarte vel bare 1.5 runder nedtelling før det virkelig eksploderte hos fruen i flere omganger. Hun sa hun ville ha hylt, hvis det var for at vi ikke hadde besøk. Jeg fortsatte å fokusere på nytelsen, mens hun bombarderte meg med heftige utsagn, helt til jeg også kom så det suste. Hun mente dette var et ti på topp nypp.

    1. apropos klassisk musikk til kos vil jeg anbefale musikken fra filmen «The Mission» søk på you tube: 2CELLOS – Gabriel’s Oboe (The Mission) eller Morricone conducts Morricone: The Mission (Gabriel’s Oboe). Musikken er kanskje ikke egnet til å få orgasme, men kanskje for å trille noe tårer..

    2. Spennende å fokusere på berøring på den måten! Liker det at dere skiftet stilling og dermed også hva dere berørte. Høres veldig deilig ut å liksom lage kontinuitet gjennom berøringen. Gode tips. 🤗

     Og så har Fru Energi så inderlig rett i det der med å ikke stresse. 💜

     1. Vi (hun) beholdt flyten selv ved bytting av stilling. Fruen gav signal om neste trinn, slik at jeg kunne følge hennes nytelse frem orgasme.

      Til helga har jeg bestilt time hos «Lårdalsklinikken». Da blir det fullt fokus på mitt anker.

      1. Syntes det var fint det skrev om speiling. Det er noe vi ofte gjør, særlig tungekyss speilet mot pålens berøring av klitoris, g-punkt og a-punkt. Tungen går dypere etterhvert som pålen går dypere og heftigere.

       Fruen fant på en ny vri i dag, da hun skulle forløse meg. Hun sugde pålen (påført sjokolade og honning), samtidig puttet hun fingrene fingrene i munnen min så jeg fikk suge dem samtidig. Den andre hånden stimulerte premium. Vannvittig opphissende.

       1. Spennende varianter! Takk for tips. 😊

        (PS: Regner med at du mente perineum, området mellom pungen og anus, og ikke autokorrekturens premium.)

        1. Jeg tror autokorrekturen mente at stimuleringen var premium utført. Og det kan jeg jo være enig i 😉

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *