Fårete smil

I morges kom mannen min ut fra soverommet med et fårete smil rundt munnen.

Han forsikret seg om at vi var alene i stuen og senket stemmen:

- Jeg prøvde på en multippel, fortalte han. - Jeg våknet alene, uten kone så jeg fant ut at jeg ville prøve på egen hånd.

Jeg smilte.

- Så da tenkte jeg på hva du pleier å gjøre. Og noe som fungerer, er jo at du stimulerer prostata.

Hendene hans rekker ikke rundt til prostata uten at det blir anstrengende i lengden, så han fant frem en vibrator. Det fungerte bra.

- Du pleier jo å kose forsiktig med tuppen av pålen samtidig, så jeg prøvde å bare holde rundt, fortsatte han.

Bare å holde rundt pålen, hadde ikke gitt rett mengde stimuli. I stedet for å bevege hånden, fant han frem et onaniegg som han tredde over pålen. Da kunne han finjustere ved å bare klemme forsiktig rundt egget.

Han smilte. Et skikkelig fårete flir.

- Og da kom jeg. Flere ganger. Ikke så eksplosivt som når du gjør det og jeg kan slappe helt av. Men siden jeg kunne finjustere mengde stimuli rett under det jeg trenger for å sprute og bare slippe orgasmene frem. Der ligger nøkkelen til multiple for meg. Til sist kom selvsagt spruten også.

- Det skulle jeg gjerne vært med på, smilte jeg.

- Føler du deg snytt?

- Litt. Vi får nemlig huset for oss selv i dag. Og da hadde jeg planlagt å gi deg en multippel.

- Å...

Han så plutselig litt skuffet ut. Når han først har sprutet, er det litt vanskelig å få til en ny multippel.

- Men vi har jo mye annet gøy å gjøre.

Han fikk tilbake fliret.

Og så spiste vi frokost.

• • • • •

Forrige glimt:
Analplugg (parboksen)

Neste glimt:
Trespassing?

• • • • 💜 • • • •

8 kommentarer til «Fårete smil»

 1. Nesten litt misunnelig der.. Grytidlig opp på jobb etter få times nattesøvn. Så det ble verken multippel eller onetippel. Men jeg rakk litt småkos med dusken til fruen i det jeg skulle dra.

  Fiolmannen ser ikke ut til å lide nød. Kreativt og deilig morgenprosjekt det der!

  1. «Life happens» sier de. Og jeg tror det er noe i det. Iblant kan det gå både en og to uker uten være multiple eller onetiple (kult ord, forresten). Men litt kos er jo også … ehm … kos. 😉

 2. Jeg trodde det var «shit happens» de sier 🤣🤣🤣(leste det i alle fall slik først). Passet liksom litt til aktiviteten til fiolmannen, hi, hi -nå var jeg slem!🤭Sorry!🤐

   1. Ehm… ikke for å være nysgjerrig🤓, – men brukte han vibratoren som lå i parboksen dere hadde til testing, eller en mer spesialtilpasset vib? De onanieggene hørtes pussige ut, men tydelig at de hadde en funksjon..🤔Likte foresten tittelen😏

 3. Jeg brukte den svarte vibratoren som kom med, ja. Den kan lage en deilig vibrasjon like under pungen. I tillegg til rolig massasje av penishodet med onaniegget og riktig fokus, så kan en trigge multiple 🙂

  1. Ok, – det var altså utvendig vibrering av prostata, jeg forstår ;-). Ja, viktig å være i riktig modus, avslappet med fokus!

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *