Fantasikjole (parboksen)

- Hva tror du det er denne gangen, spurte jeg da jeg åpnet neste luke.

Luken var ganske stor.

- Kanskje kjolen?

Det var kjolen. Eller, det var noe av stoff. Da vi brettet den ut, lignet den mest av alt på nettingstrømper. Men nettingen var fleksibel og viste seg å være en kjole.

Jeg tok den på med en gang. Den var lett å tre nedover kroppen. Det var som å dra på seg en fleksibel nettingstrømpe med mye hull.

Kvaliteten var så som så. Den hadde litt mer stoff midt foran, men ellers var det egentlig bare snorer i alle retninger. Jeg ble egentlig litt skuffet, men så flyttet jeg blikket fra kjolen til mannen min. Han var fullstendig oppslukt med stjerner i øynene og ... vel ... stiv påle. Tydelig at kjolen falt i smak der i gården, ja. Og plutselig likte jeg kjolen mye bedre. Jeg liker når han ser på meg på den måten.

- Jeg tror den kjolen passer veldig godt til å suge meg i. Da får jeg sett den ordentlig. Sett deg ned.

Han stod ved siden av sengen og smilte grådig.

- Da ser du jo ingenting av kjolen, protesterte jeg overbærende.

- Jo da!

Jeg satte meg småleende ned og sugde ham litt.

- Se der, ja. Nydelig!

Jeg ombestemte meg og reiste meg opp.

- Du ser jo absolutt ingenting av kjolene i den stillingen!

Så knelte jeg på sengen med ansiktet mot ham. Han skjønte raskt hva jeg mente og lot meg suge ham. Han er sjelden vanskelig å be.

- Wow! Nå ser jeg mer av kjolen, ja. Sexy!

Jeg lo og la meg på ryggen med hodet over kanten.

- Wow! Supersexy!

Etter noen små smakebiter i den stillingen også, ville han ha meg opp på alle fire. Kjolen var lett å rulle opp slik at han kom greit til. Ifølge ham kom kjolen til sin rett her også, men jeg tror egentlig bare han var oppslukt av å ha meg i sin favorittstilling.

Plutselig la han seg på ryggen og ville ha meg til å ri ham. Kjolen reagerte med å rulle opp over magen min. Vi reagerte med å bryte ut i latter. En kjole som er rullet opp under brystene er mer komisk enn sexy.

Jeg dro av meg hele kjolen. Den endte som en sammenrullet ring. Et halvhjertet forsøk på å rette den ut, feilet. Så da slang jeg den ved siden av sengen mens vi lo.

*Bildet er hentet fra sinful.no og tegnet blader på.

• • • • •

Se gjerne vår anmeldelse av Parboksen til Sinful.

Analplugg (parboksen)

- Den tar jeg! sa jeg. Han stod og stirret inn i luken han nettopp hadde åpnet på parboksen. Der...

Vibrerende penisring (parboksen)

- Ooo... den så bra ut, utbrøt jeg. Jeg visste den skulle ligge bak en eller annen luke i parboksen...

Vaginakuler (parboksen)

- Hva tror du kan være bak denne luken? spurte han undrende. - Hmm... kanskje satengbånd? - Eller en penisring?...

Penisring (parboksen)

- Oj. Det der er jeg skeptisk til, utbrøt han da vi åpnet dagens luke i parboksen til Sinful. Vi...

Pisk (parboksen)

Dagens luke var avlang. - Hva tror du skjuler seg i dag? Vi åpnet. Det var en pisk av kunstlær....

Test: Sinful 10 days love challenge Parboks

Gi din stemme: Sinfuls Parboks inneholder ti produkter. En glimrende nybegynner-pakke for par som er nysgjerrige på sexleketøy. Og for...

Klassisk vibrator (parboksen)

Dagens luke i parboksen fra Sinful, var avlang. Egentlig ganske stor. Vi hadde allerede lagt oss nakne i sengen, spente...

Onaniegg (parboksen)

- Hæ? Jeg trodde den skulle være hardere. Vi hadde nettopp åpnet en luke i Sinfuls parboks. Der fikk vi...

Fantasikjole (parboksen)

- Hva tror du det er denne gangen, spurte jeg da jeg åpnet neste luke. Luken var ganske stor. -...

Satengbånd (parboksen)

- Jeg tror det er satengbåndet, sa han mens han dro den lille posen ut av dagens luke i parboksen...

Forrige glimt:
Satengbånd (parboksen)

Neste glimt:
Onaniegg (parboksen)

• • • • 💜 • • • •

9 kommentarer til «Fantasikjole (parboksen)»

 1. Fin testmetode. Alle vinkler må jo fram. Noe funker bra og noe ikke. Forstår at fiolmannen likte maskevidden. 🙃 En med fransk åpning er min favoritt.

  Påletesten er jo veldig nyttig. Blir gjerne benyttet i butikk, når fruen prøver noe snertent undertøy eller en sexy kjole. 💃 Rykker det i den, ja så er kjøpet godkjent 😁

  1. Fransk åpning er vel sånne som har åpning akkurat over redet, altså der undertøy vanligvis dekker? (Lurer jo litt på hva man skal med undertøy da… sånn bortsett fra å glede sin kjære.) 😉

   Maskevidden i denne kjolen var nok for tett til å manøvrere noe mellom, men kjolen var veldig enkel å dra opp. Og det ble den. 🤗

   Påletesten er morsom. Fiolmannen nekter å være med på shopping. Han synes det er fryktelig kjedelig. Så meg må pent shoppe på egen hånd og så får vi ta testen etterpå. 😆

   1. Strømpebukser med fransk åpning under skjørt er digg. Det er jo til spesielle anledninger.

    Jeg liker å ta en titt innom prøverommet når fruen er på shopping. Hun liker det også. Jeg er nok litt dominant når det gjelder valg av undertøy og klær til fruen. Begge må være fornøyd. 😊

 2. Vi var innom en butikk i dag. Energifruen prøvde en fin kjole (altså bare halvveis fin). Ekspeditrisa syntes den var fin. Jeg sa den ikke passet på hennes kropp eller hennes stil (noe fruen også var enig i), og i tillegg sa jeg at det viktigste er vel at hun ser fin ut for meg. Ekspeditrisa sendte meg et sylskarp kvinneblikk tilbake. Jeg hadde visst tråkket i salaten. Mannssjåvinist?! 🤭

  1. Hehe… du kan fort skjære deg på sånne sylskarpe kvinneblikk. 😉

   Helt ærlig tror jeg ikke hun ekspeditrise er mannssjåvininst. Jeg hadde også reagerte på et sånt utsagn. Det kan jo fort oppfattes som objektivisering av fruen. Det vi andre ikke ser er jo den respekten og kjærligheten dere to har for hverandre. Så jeg tipper at fruen og ekspeditrise oppfattet utsagnet helt forskjellig. 💜

 3. Det var nok henne som så på meg som mannssjåvinist. Fruen skjønte komikken inne i prøverommet. Etterpå sa hun at det må du ikke si til kvinner som ikke kjenner deg. Ute av butikken måtte vi bare le.🤣😂Fruen vet at jeg kan være ganske ironisk.🤭

  kunnskapsforlagets blå ordbøker (fremmedordbok) defineres mannssjåvinisme (står under sjåvinisme) som den oppfatning at mannen er kvinnen overlegen.😎

  Ekspeditrisa ble nok fornøyd til slutt hun også, for energifruen kjøpe en nydelig bluse.

  1. Ooops… ser jeg bomma litt. Skrev først feminist, men skulle endre til at hu så på deg som mannssjåvinist og så endret jeg bare halvveis. Godt du fikk det oppklart. 🤪

   Jeg synes jeg ser dere le godt vel ut av butikken. Her i huset er det jeg som plumper ut med både det ene og det andre i den tro at andre skjønner ironien. Og Fiolmannen som leende påpeker at jeg ikke kan si sånn eller sånn. 😂

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *