Vibrerende penisring (parboksen)

- Ooo... den så bra ut, utbrøt jeg.

Jeg visste den skulle ligge bak en eller annen luke i parboksen og gledet meg til å prøve den.

Han var litt mer nervøs. Han liker ikke at noe festes rundt pålen. Særlig hvis det strammer.

Jeg holdt den i hånden. Den kjennes ut som kvalitet. Den vibrerende delen, var flat og litt større enn jeg hadde trodd. Vi skrudde den på. Vibrasjonene sendte en kilen følelse gjennom tankene mine.

Siden vibrasjonene styres med en fjernkontroll, var det lett å skifte mellom de forskjellige variantene. Noen kjennes skikkelig gode ut. Jeg kunne lett forestille meg at de ville bli deilige mot klitoris når vi for eksempel lå i misjonærstillingen.

• • • • •

Det tok noen dager før vi prøvde. Hvis det ikke var fordi dagene var travle, hadde jeg mistenkt ham for å utsette testingen.

Dessverre kom jeg først på penisringen etter at vi hadde kost oss en stund. Vi har nemlig ikke mye trening i å tre på slike ringer. Kombinasjonen av uerfarenhet og stiv påle ga visse utfordringer. Men vi klarte det.

Vi hadde lest på lappen som fulgte med, at den vibrerende delen enten kunne vris ned mot pungen eller oppover. Jeg vred den først nedover mens jeg sugde ham litt. Han nøt sugingen, men jeg merket at han slet litt med å slappe av.

Deretter vred vi den oppover før vi forsøkte misjonær-stillingen. Når han støtte inn og ut, ble vibrasjonene avbrutt og jeg fikk liksom ikke så mye glede av dem.

- Prøv å ligge litt stille, foreslo jeg. - Jeg har lyst til å bare kjenne effekten.

Vi lå stille. En deilig følelse spredte seg i kroppen. Vi lå tett inntil hverandre samtidig som en mild og forsiktig vibrasjon bygde opp intensiteten. Jeg likte det. Ofte er det vanskelig å ha så mye kroppskontakt samtidig som vi koser med klitoris. Men denne ringen gjorde det mulig.

Plutselig reiste han seg opp.

- Beklager, sa han. - Jeg klarer ikke å tenke på annet enn at ringer strammer rundt pålen. Dette ble feil for meg.

Jeg må innrømme at jeg først ble litt skuffet. Jeg hadde håpet at dette var noe vi kunne nyte sammen. Men jeg ble også stolt over at han sa i fra - selv om han merket at jeg likte det. Elskov skal jo være godt for begge. Og jeg er glad vi har et forhold der begge kan si ifra. Da våger vi mer.

Dessuten. Nå som vi vet at den vibrasjonen var god for meg, kan vi finne en måte det blir godt for begge. Kanskje det fungerer å binde den fast med et skjerf i stedet? Ofte er det ikke de store justeringene som skal til for at begge kan nyte.

• • • • •

Se gjerne vår anmeldelse av Parboksen til Sinful.

Analplugg (parboksen)

- Den tar jeg! sa jeg. Han stod og stirret inn i luken han nettopp hadde åpnet på parboksen. Der...

Vibrerende penisring (parboksen)

- Ooo... den så bra ut, utbrøt jeg. Jeg visste den skulle ligge bak en eller annen luke i parboksen...

Vaginakuler (parboksen)

- Hva tror du kan være bak denne luken? spurte han undrende. - Hmm... kanskje satengbånd? - Eller en penisring?...

Penisring (parboksen)

- Oj. Det der er jeg skeptisk til, utbrøt han da vi åpnet dagens luke i parboksen til Sinful. Vi...

Pisk (parboksen)

Dagens luke var avlang. - Hva tror du skjuler seg i dag? Vi åpnet. Det var en pisk av kunstlær....

Test: Sinful 10 days love challenge Parboks

Gi din stemme: Sinfuls Parboks inneholder ti produkter. En glimrende nybegynner-pakke for par som er nysgjerrige på sexleketøy. Og for...

Klassisk vibrator (parboksen)

Dagens luke i parboksen fra Sinful, var avlang. Egentlig ganske stor. Vi hadde allerede lagt oss nakne i sengen, spente...

Onaniegg (parboksen)

- Hæ? Jeg trodde den skulle være hardere. Vi hadde nettopp åpnet en luke i Sinfuls parboks. Der fikk vi...

Fantasikjole (parboksen)

- Hva tror du det er denne gangen, spurte jeg da jeg åpnet neste luke. Luken var ganske stor. -...

Satengbånd (parboksen)

- Jeg tror det er satengbåndet, sa han mens han dro den lille posen ut av dagens luke i parboksen...

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *