Fiolparet diskuterer suging

- Gjør du sånn? spurte han undrende.

- Hva da?

- Lager litt vakuum i munnen din når du suger meg?

• • • • •

Han leste innleggene jeg hadde skrevet om suging, før jeg publiserte dem. Og jeg kunne se at han likte det han leste.

Egentlig var det ganske så utfordrende å skrive. Jeg hadde samlet tips fra nettet og lagt til litt fra egen erfaring.

Samlejobben var tidkrevende. Mye jeg fant, var rett og slett dårlig. Noen ganger virket det som om at hvis hun bare tar pålen i munnen og suger, så kommer ham. Det kan jo skje. Bare tanken på å bli sugd, kan jo være pirrende for en mann. Så hun har egentlig lite å frykte.

Men hvordan suger man? Sånn helt konkret? Og hvordan i all verden skulle jeg klare å beskrive det med ord?

Jeg hadde prøvd så godt jeg kunne. Resultatet var en ganske omfattende guide. Det morsomme er at de aller fleste teknikkene jeg hadde klart å finne på nettet, hadde jeg klart å finne ut på egen hånd først.

Så, ja, jeg svelger unna luft, slik at det blir litt undertrykk i munnen min når jeg suger. Det har jeg gjort i mange år. Jeg husker at det gikk et lys opp for meg da jeg innså hvorfor det het nettopp «suging».

• • • • •

- Det er mye jeg ikke visste her, konkluderte han.

Og jeg smilte. Litt stolt. Jeg vet han elsker når jeg suger ham.

• • • • •

Les gjerne suge-guiden hvis du ønsker noen tips.

Forrige glimt:
Kyssende pandaer

Neste glimt:
Om å velge sølibat

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *