Mensen hindrer skolegang

Jenter mister skolegang, trakasseres og ekskluderes når de får mensen. Støtt UNICEF med å skaffe vaskbare bind til disse jentene.

Jenter i 2021 møter fortsatt stigma, trakassering og sosial ekskludering under menstruasjon. Kjønnsulikhet, diskriminerende sosiale normer, kulturelle tabuer, fattigdom og mangel på grunnleggende hygieneprodukter som bind, har ringvirkninger som varer livet ut, spesielt for jenter i en allerede sårbar situasjon. Mange stiller bakerst i køen resten av livet, fordi de enten går glipp av for mye undervisning, eller må slutte på skolen helt.

UNICEF

Fiolsex drives på privat initiativ med private ressurser og uten reklameinntekter. Vi har det bra og føler oss privilegerte. Derfor ønsker vi å gi noe videre. Hvis du vil støtte oss, støtt noen som virkelig trenger det.

Å bidra til at jenter får vaskbare bind slik at de kan fortsette på skolen, har jeg tro på.

Du kan også støtte UNICEF.

Takk for at du gir videre.

• • • • 💜 • • • •

Legg gjerne igjen en kommentar

Vi har alle noe å lære av hverandre Obligatoriske felt er merket med *